fbpixel

Search icon
Search
5 must-have items του φετινού καλοκαιριού και πώς θα τα φορέσετε
STYLING TIPS

5 must-have items του φετινού καλοκαιριού και πώς θα τα φορέσετε

Οι συνδυασμοί που θα αναδείξουν τα top κομμάτια της σεζόν


Οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού επιβάλλουν κομψότητα, άνεση και σύγχρονες γραμμές που ταιριάζουν σε όλες σχεδόν τις γυναίκες. Τα must-haves αυτής της summer season έχουν έρθει για να κατακτήσουν επάξια μια θέση στη συλλογή μας! Με τις απανταχού fashion lovers μάλιστα να μας δείχνουν καθημερινά καινούριους και μοντέρνους τρόπους για να τα συνδυάζουμε, τότε η ποικιλία των outfits που μπορούμε να δημιουργήσουμε με αυτά γίνεται μεγαλύτερη.  Ας μην ξεχνάμε άλλωστε τη σημασία που έχει το styling, αλλά και τη δυναμική που μπορεί να χαρίσει σ' ένα σύνολο! Με γνώμονα τα παραπάνω κι αναζητώντας τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε, μαζί με το mosty.com σας παρουσιάζουμε τα summer must-buy items, αλλά και πώς να τα φορέσετε! 

Take a look! 

1. Co-ords

Image source: @juliesfi

Τα έχουμε γνωρίσει ως co-ords αλλά και set. Η πρώτη μας επαφή μαζί τους έγινε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η δημοφιλία τους εκτοξεύτηκε στα ύψη κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών, διότι προσφέρουν ευκολία, άνεση, πρακτικότητα και πολύ στιλ. Όπως ήταν αναμενόμενο θεωρήθηκαν must και για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, γεγονός που έκανε τις fashionistas να μην μπορούν να τα αποχωριστούν. Μπορείτε να τα εντάξετε σε πλήθος περιστάσεων και το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε σε floral, πολύχρωμες εκδοχές, διότι εκπέμπουν ανεμελιά και αισιοδοξία. Τα flat sandals σας ταιριάζουν υπέροχα και μπορούν να σας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. 


Dolce blue crop top, MalloryTheLabel
Vita blue skirt, MalloryTheLabel
Lindos gold strap leather sandals, Greek Salad Sandals

2. Jumpsuits 

Η αλήθεια είναι πως οι ολόσωμες φόρμες δεν έχουν κερδίσει την αξία και την προσοχή που δικαιούνται. Παρόλα αυτά έχει έρθει η ώρα να δικαιωθούν, καθώς είναι αναμφίβολα ένα από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή σας collection. Η πρακτικότητα που χαρίζουν δε μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο design. Μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο σύνολο μέσα σ' ένα λεπτό στην κυριολεξία. Σας προτείνουμε να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις για να μπορείτε να «παίξετε» με τα υπόλοιπα items, αλλά και αξεσουάρ του συνόλου σας. Για να ακολουθήσετε τους κανόνες του street style, ταιριάξτε την με slides ή dad sandals κι ένα straw hat. Θα το λατρέψετε!


Daily white jumpsuit, Maradoro
Stefania mint sandals, Esiot
Beige raffia hat, Etoile Coral

3. Colourful dress 

Image source: @blaireadiebee

Δεν υπάρχει κάτι πιο μοντέρνο και fashionable για το φετινό καλοκαίρι από τα έντονα χρώματα. Ακόμα και οι λάτρεις των neutrals και του μινιμαλισμού δε μπόρεσαν να τους αντισταθούν. Δεν έχει σημασία ποια απόχρωση θα επιλέξετε, αρκεί να είναι έντονη. Βέβαια, όσα περισσότερα χρώματα συνδυάζετε, τόσο πιο trendy θεωρείται η εμφάνισή σας. Τα φορέματα είναι το ιδανικό κομμάτι για να δοκιμάσετε τα λεγόμενα bold colours. Οι αποχρώσεις πολλές για να διαλέξετε εκείνη που σας αρέσει και σας ταιριάζει. Εμείς έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στους τόνους του ηλιοβασιλέματος, όπως είναι το κίτρινο και το πορτοκαλί. Φροντίστε τα αξεσουάρ σας να είναι διακριτικά ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά και να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το φόρεμά σας. 


Ella neon orange short dress, Devotion
EvaClutch on Chain bag, Lommer
Aqua small leaves earrings, Eleni Ioannidi

4. Swimsuit

Image source: @ariviere

Τη σεζόν που διανύουμε αντιληφθήκαμε για ακόμα μία φορά ότι στη μόδα δε χωράνε «ταμπέλες» και ότι με το σωστό styling και την απαραίτητη προσοχή μπορούμε να φορέσουμε όλα μας τα κομμάτια σε όλες τις περιστάσεις. Το ολόσωμο μαγιό και η συμμετοχή του στα city looks είναι η απόδειξη αυτού. Για να δημιουργήσετε ένα ασφαλές σύνολο και να μην υποπέσετε σε τυχόν λάθη, επιλέξτε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και «παντρέψτε» το με μία λευκή βερμούδα. Τα μαύρα chunky sandals αλλά κι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα εντυπωσιακό βραχιόλι θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την εικόνα του beach look. 


Eugenie black swimsuit, Stefania Frangista
Summer wildlife denim white shorts, Nadia Rapti
Kaminakia black trekky sandals, Esiot

5. Skirts

Τους τελευταίους μήνες, οι φούστες έχουν κάνει δυναμικό comeback. Ακόμα και οι γυναίκες που δεν τις προτιμούσαν ιδιαίτερα, τις έχουν εντάξει στην καθημερινότητα και στα day to night looks τους. Αφήστε, λοιπόν, τα skirt designs να «κλέψουν» την παράσταση και να μαγνητίσουν τα βλέμματα. Επιλέξτε ένα printed σχέδιο και ταιριάξτε το με απλό top σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το κλασικό και ασφαλές λευκό. Τα κοσμήματα πάντοτε έχουν μία σημαντική θέση στην εικόνα αυτή, γι' αυτό καλό θα ήταν να τα προσθέσετε. 


180 zebra beach wrap, Blue Cicada
Gaia natural linen top, Kori
Branis lagoon bracelet, Nahua

Info:

Official Site: mosty.com

Facebook: mosty.com

Instagram: @mosty_com