fbpixel

Search icon
Search
5 λογαριασμοί στο Instagram για να ακολουθήσετε εάν είστε λάτρεις του interior design
INTERIORS

5 λογαριασμοί στο Instagram για να ακολουθήσετε εάν είστε λάτρεις του interior design

Υπέροχα accounts που θα σας εμπνεύσουν


Ο χώρος του instagram και των social media είναι δυνατά στις ζωές μας και καθημερινά κατακλυζόμαστε από εικόνες κάθε βιομηχανίας, fashion, beauty, art και design. Δεν είναι λίγοι αυτοί, που ψάχνουν έμπνευση τόσο για προσωπικό, όσο και για επαγγελματικό σκοπό μέσω διαφόρων  accounts. Άλλωστε, έχει πλέον αναδειχθεί σε μέσο πολλών καλλιτεχνών, για να αναδείξουν το περιεχόμενό τους.

Αν είστε λάτρεις του design, της αισθητικής και της διακόσμησης, τότε πρέπει να ανανεώσετε το feed σας και να ακολουθήσετε τους παρακάτω λογαριασμούς, που θα σας χαρίσουν όμορφες εικόνες κι άφθονο inspo για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Κάποιοι είναι διακοσμητές, άλλοι bloggers, το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι ξέρουν να κερδίζουν την προσοχή για το περιεχόμενο, που δημιουργούν.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στα παρακάτω instagram accounts και δε θα το μετανιώσετε!

1. @theresagromski

20190809-200831.jpg


H Theresa Gromski ζει με την οικογένειά της στο Birmingham και η ίδια έχει πει ότι έχει μελετήσει τα υφάσματα και τα σχέδια ως μέρος των σπουδών της στη μόδα. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας δείχνει το σπίτι της, που είναι ένας συνδυασμός boho, rustic και scandi. Τα έντονα χρώματα και τα φυτά δίνουν μεγάλη ζωντάνια στους χώρους και σίγουρα μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της θα ξυπνήσει την aesthetic πλευρά σας.

2. @hellohighlife

20190809-205605.jpg


Η Helen είναι blogger και μέσα από τον λογαριασμό της δείχνει προτάσεις διακόσμησης, που στο σύνολό τους δημιουργούν πολύ άρτιες εικόνες με ήρεμους τόνους. Αυτό που αξίζει να προσέξετε είναι πως σε κάθε χώρο επικρατεί το στοιχείο του ξύλου και η ίδια έχει προνοήσει κάθε φωτογραφία να περιέχει λουλούδια. Όλα αυτά τα στοιχεία στο δωμάτιο προσδίδουν μια ηρεμία χωρίς να μπερδεύεται το μάτι ανάμεσα σε πολλά σχέδια.

3. @witanddelight

20190809-205536.jpg


Η Kate Arends έχει σπουδάσει design και πλέον είναι creative director και έχει τη δική της εταιρία με προϊόντα που έχουν να κάνουν με το lifestyle. Το περιεχόμενο του λογαριασμού της έχει τόσο εικόνες του δικού της σπιτιού, όσο και άλλων χώρων που έχει βρεθεί και άξιζαν ένα κλικ. Το σπίτι της συνδυάζει το mid century στιλ με το μοντέρνο και κυρίαρχο στοιχείο σε όλα τα δωμάτια είναι το φως και οι καθαροί τόνοι. Το περιβάλλον αυτό, λοιπόν, δημιουργεί ζεστασιά και γαλήνη και είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσατε να υιοθετήσετε για μια άνετη κατοικία.

4. @klvhome

20190809-205623.jpg


Η Kate Spiers χαρίζει πιο νεανικούς τόνους στον λογαριασμό της, ο οποίος είναι σχετικά καινούριος και ήδη μετράει αρκετούς ακόλουθους. Οι χώροι που προβάλλει από το προφίλ της είναι πιο vintage και boho και επικρατεί κι εδώ το στοιχείο του ξύλου και των φυτών, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο συνδυασμός τους δίνει μια πιο ρομαντική αίσθηση. Είναι ένας ιδανικός λογαριασμός, για να δώσει έμπνευση στις πιο νεαρές της παρέας, που θέλουν να διαμορφώσουν ένα φωτεινό περιβάλλον με ρομαντικούς και ανοιξιάτικους υποτόνους.

5. @teaaalexis

20190809-205506.jpg


Για το τέλος σας άφησα κάτι πιο διαφορετικό, αλλά εξίσου ενδιαφέρον. Ο Alexis Christodoulou είναι digital artist με βάση του το Cape Town και δημιουργεί εικόνες που αναπαριστούν σουρεαλιστικούς χώρους. Οι εικόνες δεν είναι αληθινές και ο ίδιος έχει πει πως θέλει ο κόσμος που θα τις δει να αφήνει ελεύθερη τη φαντασία του. Ο ίδιος είναι αυτοδίδακτος και τα έργα του αξίζουν την προσοχή σας. Μάλιστα, τα posts του λειτουργούν ως καμβάς, για να εμπνευστείτε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα, υιοθετώντας κάποια από τα design στοιχεία που θα δείτε στο προφίλ του και στο δικό σας σπίτι.