fbpixel

Search icon
Search
5 Instagram accounts που χρειάζεται να ακολουθήσετε για ονειρεμένο deco-inspo
INTERIORS

5 Instagram accounts που χρειάζεται να ακολουθήσετε για ονειρεμένο deco-inspo

Αναζητήστε έμπνευση για τη διακόσμηση των χώρων


Από ανακαινίσεις μέχρι πιο μικρές διακοσμητικές πινελιές, από μινιμαλιστικά κεραμικά μέχρι statement pieces, ανακαλύψτε τους καλύτερους λογαριασμούς στο Instagram με επίκεντρο το design που σίγουρα θα αποτελέσουν μια μοναδική πηγή έμπνευσης. Δείτε παρακάτω τα Insta Accounts που επιλέξαμε για εσάς! 

1- Cabana 

1-SbJQv.jpg

Κανείς δεν αποτυπώνει καλύτερα την έννοια του μαξιμαλισμού όπως το Cabana. Πράγματι, η ιδρύτρια Martina Mondadori είναι ο αρχιέρεια του ‘eclectic-chic’, αντλώντας έμπνευση από vintage σχέδια από τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο, για να δημιουργήσει το εντυπωσιακά μοναδικό της στιλ. Ακολουθήστε τον λογαριασμό της Cabana για ένα μαξιμαλιστικό ονείρων mood-board - prints on prints και υπέροχα layering, εκρήξεις χρωμάτων και fancy υφάσματα σε αφθονία. Και, αν θέλετε να αναδημιουργήσετε κάποια από αυτές τις τάσεις στο σπίτι σας, η σειρά homeware που διαθέτει είναι το τέλειο σημείο εκκίνησης.

@cabanamagazine


2- Broadwick Soho

2-P0NRu.jpg

Είναι πάντα συναρπαστικό όταν οι κόσμοι της διακόσμησης και της φιλοξενίας συναντιούνται, και το ξενοδοχείο Broadwick Soho δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο iconic σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Martin Brudnizki, μαζί με τον δημιουργικό διευθυντή Andrea Gelardin, είναι οι ιθύνοντες νους πίσω από κάθε εντυπωσιακή γωνιά - όπως οι μοναδικοί τοίχοι με πίνακες Warhol, οι club chairs με leopard prints και οι οροφές με καθρέφτες, σαν κι αυτούς στο luxurious ιταλικό εστιατόριο Dear Jackie. Το Broadwick Soho είναι ένα art deco disco dive που παραπέμπει σχεδόν σε κάθε trendy φάση, από το Studio 54 μέχρι τη Μαρία Αντουανέτα - και κάθε μαξιμαλιστής που αγαπάει κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να συντονιστεί με το επικαιροποιημένο Instagram feed του για αστείρευτη έμπνευση.

@broadwicksoho


3- Buchanan Studio

3-WbguZ.jpg

Μπορείτε να εντοπίσετε τα extreme σχέδια του Angus και της Charlotte Buchanan από χιλιόμετρα μακριά. Πράγματι, το σπίτι τους στο Λονδίνο παραλίγο να ρίξει το Ίντερνετ με το μπάνιο με τα πλακάκια στα πιο ιδιαίτερα χρώματα. Έχοντας τελειοποιήσει τις δεξιότητές τους στο design, δουλεύοντας για εταιρείες υψηλής μόδας, το ζευγάρι έχει από τότε μεταφέρει τις εκλεκτικές αναφορές του σε οικιακούς και εμπορικούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Ακολουθήστε το για να δείτε από κοντά λεπτομέρειες από όλους τους κατάλληλα μοναδικούς χώρους τους, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού της Charlotte και του Philip Colbert - ένα σουρεαλιστικό «θαύμα» διακόσμησης και ένα custom-made bar με βελούδινο φινίρισμα - ένας χώρος που εγγυάται ότι θα σας ενθουσιάσει και θα σας εκπλήξει!

@buchanan.studio


4- Eagle & Hodges

3-QOZ3m.jpg

Η δημιουργική διευθύντρια Alex Eagle είναι μυαλό πίσω από μερικά από τα πιο κομψά σημεία και, μαζί με τη μακροχρόνια συνεργάτιδά της Sophie Hodges, έχει γίνει γρήγορα η σχεδιάστρια που θα επιλέξει η "It-crowd". Συντονιστείτε στο Instagram της για statement stylish εικόνες διακόσμησης, όπως η επένδυση chinoiserie σε συνδυασμό με αφηρημένη τέχνη και μοντερνιστικές καρέκλες του Pierre Jeanneret και, φυσικά, οι υπέροχες ρετρό πινελιές στο 180 Health Club, τις οποίες έχουν θαυμάσει ξανά και ξανά!

@eagle.hodges


5- Inigo

3-eipAd.jpg

Μετατρεπόμενα παρεκκλήσια, αφηρημένα πρεσβυτέρια, γραφικές παραθαλάσσιες εξοχικές κατοικίες... Είναι σαν ο Inigo να έχει συγκεντρώσει κάθε σπίτι που μπορεί να φανταστεί κανείς και να έχει ανοίξει τις πόρτες για να το δει ο κόσμος. Από την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το The Modern House, το account Inigo μπορεί τεχνικά να εκπροσωπεί μεσίτες ακινήτων, αλλά μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να επιστρέφετε ξανά σε αυτό μόνο και μόνο για την ομορφιά των εσωτερικών χώρων!

@inigo.hous