fbpixel

Search icon
Search
5 iconic ζευγάρια που μας έδειξαν ότι ο έρωτας υπάρχει πραγματικά μέσα στο 2023
PEOPLE & MOMENTS

5 iconic ζευγάρια που μας έδειξαν ότι ο έρωτας υπάρχει πραγματικά μέσα στο 2023

Ρομαντισμός, εξωστρέφεια, real connection!


Η αλήθεια είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν γίνει αρκετά δύσκολες και περίπλοκες στις μέρες μας και τα ζευγάρια που αποφασίζουν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, συνεχώς αυξάνονται. Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο τι μας έχει οδηγήσει σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, ωστόσο, είναι κάτι που απασχολεί έντονα αρκετούς ανθρώπους, singles ή και όχι. Την ίδια στιγμή -όμως- υπάρχουν κι εκείνα τα διάσημα ζευγάρια που έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως ο έρωτας υπάρχει. Είναι εδώ, είναι μέσα μας, είναι γύρω μας. 

Εμείς ξεχωρίσαμε τα power couples που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μέσα στο 2023 κι αποτελούν το πιο ζωντανό παράδειγμα του έρωτα και της συντροφικότητας.

Ο έρωτας τους χαρίζει απίστευτη λάμψη!

Victoria & David Beckham 

shutterstock-1256351677.jpg

Δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με διαφορετικό τρόπο! Είναι το απόλυτo cool ζευγάρι. Είναι το απόλυτο δίδυμο, που σε κάθε του εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και βρίσκεται στο επίκεντρο. To love story του David και της Victoria Beckham είναι γνωστό εδώ και χρόνια και μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Beckham» είχαμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε για ποιο λόγο αυτοί οι δύο έχουν αποκτήσει έναν τόσο ισχυρό δεσμό, που άντεξε σε πολλές δύσκολες στιγμές. Η σχέση τους δεν ήταν πάντα εύκολη. Αντιθέτως, υπήρξαν πραγματικά σκληρές καταστάσεις που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, ωστόσο, ο David και η Victoria δεν έκαναν ποτέ ούτε μισό βήμα πίσω. Προχωρούσαν μαζί κι εξακολουθούν να το κάνουν, με τη σχέση τους τώρα να βρίσκεται στο καλύτερο στάδιο. Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και κυρίως, είναι πιο εξωστρεφείς από ποτέ κι αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Τους βλέπουμε να μοιράζονται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά τους, τους βλέπουμε να μιλούν ανοικτά για τη σχέση τους και να εκφράζονται χωρίς δεύτερες σκέψεις και σκιές. Iconic!

Blake Lively & Ryan Reynolds

shutterstock-2131194271.jpg

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood. Ακόμη και μετά από 9 χρόνια κοινής πορείας και 3 παιδιά, μοιάζουν να είναι το ίδιο ερωτευμένοι, το ίδιο αγαπημένοι και σε κάθε ευκαιρία, μας δείχνουν με τον δικό τους, πολύ μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Η Blake Lively κι ο Ryan Reynolds δεν είναι ένα ζευγάρι σαν όλα τα άλλα. Αυτοσαρκάζονται, μιλούν με απίστευτη άνεση ο ένας για τον άλλον δημόσια, κάνουν χιούμορ, κριτικάρουν τη σχέση και τον εαυτό τους. Υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές -ωστόσο- που μας δείχνουν το άλλο τους πρόσωπο κι αυτό συνέβη σε πολλές περιπτώσεις και αυτή τη χρονιά. Το πιο τρυφερό, το πιο απλό. Κάθε φορά που διασταυρώνονται τα βλέμματά τους, τα μάτια τους αποκτούν μία απίστευτη λάμψη! Είναι μαζί στις δύσκολες και στις όμορφες στιγμές, είναι συνεχώς ενωμένοι κι έτσι, καταφέρνουν να ξεπερνούν τα εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο τους.

Catherine-Zeta Jones & Michael Douglas

shutterstock-2263105241.jpg

Πρόσφατα, γιόρτασαν την 23η επέτειο του γάμου τους και είδαν για μία ακόμη φορά, να στρέφονται όλα τα βλέμματα επάνω τους. Έχουν βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο, έχουν δει πολλές φορές ανθρώπους που δεν τους γνωρίζουν καν, να εκφράζουν θέσεις και απόψεις γύρω από τη σχέση τους, ωστόσο, οι μόνοι που ήξεραν και ξέρουν την αλήθεια, είναι οι δυο τους. Η Catherine-Zeta Jones και ο Michael Douglas απολαμβάνουν τον έρωτά τους κι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μοιάζουν να είναι πολύ-πολύ ερωτευμένοι. «Σήμερα γιορτάζουμε την 23η επέτειο του γάμου μας. Σε αγαπώ... Από την αγαπημένη σου γυναίκα», ανέφερε πριν από περίπου ένα μήνα η 54χρονη ηθοποιός, όταν μοιράστηκε μερικές iconic κοινές τους φωτογραφίες από τα περασμένα χρόνια, από τον γάμο τους το 2000, μέχρι και σήμερα. «Χρόνια πολλά, αγάπη μου, 23 χρόνια. Ανυπομονώ για τις 24», απάντησε ο Douglas κι εμείς, απλώς λατρεύουμε αυτό το love story!

Rihanna & A$AP Rocky

shutterstock-1884403240.jpg

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το 2020. Ήταν η χρονιά που άφησε το σημάδι της και στους δύο, με τη Rihanna και τον rapper A$AP Rocky να πραγματοποιούν την πρώτη τους, κοινή εμφάνιση τον Σεπτέμβριο του 2021 στο Met Gala. Όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω τους, ήταν τα κεντρικά πρόσωπα, το μεγάλο θέμα της λαμπερής βραδιάς. Κατά γενική ομολογία, ήταν το νέο super-hot ζευγάρι της showbiz, με τον έρωτά τους να είναι αποτυπωμένος κάθε λεπτό στο χαμόγελο, στις κινήσεις και το βλέμμα τους. Και γι' αυτούς γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Και γι' αυτούς ξεκίνησε πολύ σύντομα μία έντονη φημολογία, με φόντο έναν υποτιθέμενο χωρισμό, ωστόσο, τους διέψευσαν όλους. Έφτιαξαν τη δική τους οικογένεια, με τη Rihanna να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ενώ τον περασμένο Αύγουστο γέννησε και τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει στο μέλλον, όμως, για την ώρα το ζευγάρι αυτό μας δείχνει πως αντέχει κι έχει πιο ισχυρές βάσεις, από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι.

Hailey & Justin Bieber

shutterstock-1674726568.jpg

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πάνω από όλα stylish ζευγάρια των τελευταίων ετών. Είναι δύο super λαμπερά πρόσωπα, δύο celebrities με έντονες προσωπικότητες, που ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και μαζί ως ζευγάρι, μονοπωλούν συνεχώς το ενδιαφέρον. Η Hailey και ο Justin Bieber είναι το απόλυτο, ερωτευμένο couple που καταφέρνει να ξεπερνά ακόμη και τις πιο σημαντικές δυσκολίες και προχωρά ενωμένο κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο Justin έχει τεθεί αντιμέτωπος με προβλήματα υγείας που επηρέασαν την καθημερινότητά του και η Hailey από την άλλη, είδε πολλούς να της ασκούν έντονη κριτική ακόμη και για πράγματα που δεν έχει κάνει, ωστόσο, πάντα ήταν και εξακολουθούν να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο. Ο έρωτας αυτός δείχνει να έχει μέλλον, δείχνει να έχει ισχυρές βάσεις και μέσα στο 2023, μας έδειξαν οι δυο τους πως όχι μόνο είναι πιο αγαπημένοι, αλλά κλείνουν τα αυτιά τους σε όσα λέγονται γι΄αυτούς, συνεχίζοντας την κοινή τους πορεία.