fbpixel

Search icon
Search
5 hot trends που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σας εμφάνιση το φετινό φθινόπωρο
TRENDS & CATWALKS

5 hot trends που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε σας εμφάνιση το φετινό φθινόπωρο

Τα κομμάτια που έχουμε ξεχωρίσει από τη λίστα των fall trends


Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας. Βέβαια, πολλές φορές οι υψηλές θερμοκρασίες μας κάνουν να αναπολούμε το καλοκαίρι αλλά έχει έρθει η στιγμή να το αφήσουμε πίσω μας για τα καλά. Αυτή λοιπόν η μεταβατική εποχή του φθινοπώρου είναι η κατάλληλη για να αρχίσουμε σιγά σιγά να προσθέτουμε τις νέες τάσεις που θα μας απασχολήσουν αλλά και όλα τα αγαπημένα μας κομμάτια που επιλέγουμε τους πιο κρύους μήνες.

Καθώς ο χώρος της μόδας «μάχεται» ολοένα και περισσότερο κατά του fast fashion και υπέρ της διαχρονικότητας και της ευελιξίας, παρατηρούμε ότι πολλά από τα trends της προηγούμενης σεζόν συνεχίζουν να κυριαρχούν πιο ανανεωμένα από ποτέ. Φυσικά κι έχουν κάνει την εμφάνισή τους και καινούρια, τα οποία είναι ικανά να μας χαρίσουν την ανανέωση και την αναβάθμιση που λίγο-πολύ όλοι ψάχνουμε. Πολλές από εσάς έχουν αρχίσει να δημιουργούν την καινούρια τους γκαρνταρόμπα και να τακτοποιούν την ντουλάπα τους, βάζοντας στην «πρώτη» γραμμή τα μεταβατικά κομμάτια τους. 

Γι' αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν οδηγό για τα 5 πιο hot trends, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή καμίας γυναίκας που αγαπάει τη μόδα!

Leather

leather-2.jpg
Image source: @streetstylestars

Το φθινόπωρο δεν έχει πολλές μέρες που έχει κάνει την εμφάνισή του κι όμως δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε για τα δερμάτινα κομμάτια, τα οποία μπορεί και να βρεθούν στην πρώτη θέση των trends. Αυτό όμως θα φανεί λίγο αργότερα. Προς το παρόν αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε σ’ ένα ή και δύο ή και περισσότερα δερμάτινα κομμάτια. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τη συχνή επιλογή του μαύρου χρώματος, μη διστάσετε να φορέσετε καφέ ή μπορντό αποχρώσεις. Ούτως ή άλλως οι προτάσεις είναι πολλές. Εάν ανήκετε στις τολμηρές μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε ένα total leather look.

Trench coat

trench-coat.jpg
Image source: @streetstylestars

Οι καμπαρντίνες είναι μία από τις αγαπημένες οutwear επιλογές κατά τη διάρκεια των μεταβατικών περιόδων. Μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να σκεφτούμε γι' αυτό το κομμάτι. Διαχρονικό, minimal και άκρως stylish. Τι άλλο χρειάζεται ένα item για να θεωρείται πετυχημένο; Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και με όλα τα κομμάτια σας. Φυσικά και η μπεζ εκδοχή του είναι αυτή που λατρεύουμε περισσότερο, αλλά εσείς μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε ήδη ένα στην ντουλάπα σας, keep going, ενώ όλες οι υπόλοιπες μη χάνετε χρόνο και αποκτήστε το asap.

Slouchy blazers

blazer-1.jpg
Image source: @marieclaire, @thecut

Μία από τις τάσεις του φετινού φθινοπώρου, την οποία έχουμε αγαπήσει από την προηγούμενη σεζόν είναι σίγουρα τα σακάκια σε φαρδιά γραμμή. Αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας και μπορεί να αποτελέσει το μέρος ενός κοστουμιού αλλά και να φορεθεί ξεχωριστά. Ωστόσο, αυτό που έχουμε ξεχωρίσει για τους επόμενους μήνες είναι τα boxy blazers, που έχουμε ήδη παρατηρήσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα κορίτσια του street style. Αυτή η αυστηρή αλλά φαρδιά γραμμή τους θα μας συντροφεύσει πολύ σε επερχόμενες εμφανίσεις.

Metallics

metallics.jpg
Image source: @elle

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμούν να έχουν πάντα μία πινελιά λάμψης στα outfits τους, σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα. Τα μεταλλικά υφάσματα αλλά και τα κομμάτια με τις μεταλλικές λεπτομέρειες, θεωρούνται must για την περίοδο που διανύουμε. Αυτήν τη glam essence μπορείτε να την πετύχετε με πολλούς τρόπους όπως με ένα φόρεμα με πούλιες, ένα κοστούμι σε λαμπερή ασημί απόχρωση αλλά και αξεσουάρ, βασισμένα σ’ αυτήν τη φιλοσοφία. Μπορείτε να το κάνετε all the way με metallic βασικά κομμάτια αλλά και με πιο «ήσυχο» τρόπο προσθέτοντας απλά ένα ζευγάρι υποδήματα σ’ αυτό το στιλ.

Square toe boots

square-boots.jpg
Image source: @whowhatwear, @instyle

Ήρθε η στιγμή που μπορούμε να φορέσουμε τις μπότες μας και αυτό το γεγονός μας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Για να δώσετε μια πιο ενημερωμένη αισθητική στο σύνολό σας, επιλέξτε σχέδια, τα οποία έχουν τετράγωνη μύτη. Είτε προτιμήσετε ένα ankle boots είτε ένα ζευγάρι over the knee, είναι μία λεπτομέρεια που δε θα δυσκολευτείτε να τη βρείτε. Συνδυάστε τες μαζί μ’ ένα slouchy look, με loose pants και oversized blazer.