fbpixel

Search icon
Search
5 "guilty pleasure" σειρές και shows στο Netflix
ARTS & CULTURE

5 "guilty pleasure" σειρές και shows στο Netflix

Μας χαλαρώνουν και μας αποφορτίζουν από μια πιεστική ημέρα


Είναι «ανάλαφρες» και ξέρουν πολύ καλά πως να μας ξεκουράζουν μετά από μια δύσκολη και αρκετά πιεστική ημέρα. Τις αγαπάμε γιατί τις συνδέουμε με αυτές τις στιγμές που δεν θέλουμε να υπεραναλύσουμε την σύνθετη πλοκή μιας σειράς και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μερικές δόσεις χιούμορ και διασκέδασης. Η πλατφόρμα του Netflix μας χαρίζει πλήθος "guilty pleasure" σειρών, οι οποίες ξεχωρίζουν για τους πρωταγωνιστές και τις σχέσεις μεταξύ τους, αλλά τον τρόπο, με τον οποίο εκτυλίσσεται η ροή της ιστορίας τους. 

Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε αγαπημένες σειρές, τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε απόψε το βράδυ στην πλατφόρμα του Netflix χωρίς καμία ενοχή! 

Bling Empire

1-PW9CI.jpg

Glamorous parties, δράμα και εντυπωσιακές luxurious επαύλεις μας εισάγουν στον κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής μιας ομάδας εύπορων Ασιατών και Αμερικανών ασιατικής καταγωγής του Los Angeles. Ένα reality show που περιλαμβάνει μια γερή δόση ίντριγκας, έντονης αντιδικίας, αλλά και σκηνές exclusive διασκέδασης. Δύο κεντρικές seasons είναι ικανές να μας χαλαρώσουν αρκετά και να μας ταξιδέψουν σε ένα διαφορετικό lifestyle.

FAB 5 (Queer Eye)

queer-eye.webp

Πέντε διαφορετικοί μεταξύ τους χαρακτήρες πρωταγωνιστούν και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν αισθητικά και συγκινησιακά "θαύματα" μέσα σε έξι σεζόν. Οι Jonathan Van Ness, Karamo Brown, Antoni Porowski, Tan France και Bobby Berk αποκτούν ακόμη πιο ενεργητικό ρόλο και μέσα από εξειδικευμένες συμβουλές για αλλαγή styling και εμφάνισης, προχωρούν σε υπέροχες μεταμορφώσεις, οι οποίες αλλάζουν από την αρχή την ζωή των ανθρώπων. Μέσα από προσωπικές τους αποκαλύψεις και μυστικά που μοιράζονται με τους experts, επικρατεί έντονη συγκίνηση για όλα αυτά που έχουν διαγράψει στην πορεία τους.

Glow up

glow-up-2.jpg

Ένα show γεμάτο με αγωνία, αλλά ατελείωτη φαντασία και δημιουργικότητα. Μέσα σε τρεις σεζόν, μακιγιέρ, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι, αλλά και ανερχόμενα πρόσωπα στην σκηνή του παγκόσμιου μακιγιάζ διαγωνίζονται με κεντρικό άξονα την εφευρετικότητα και την ξεχωριστή αισθητική ταυτότητα. Οι δοκιμασίες είναι ποικίλες και δύσκολες, μέσα από τις οποίες είναι σημαντικό να τα καταφέρουν με στόχο την ανάδειξή τους στην βιομηχανία της ομορφιάς. Οι δύο κύριοι κριτές του show είναι οι καταξιωμένοι make up artists, Val Garland και Dominic Skinner. Οικοδέσποινα είναι η δημοφιλής παρουσιάστρια, Stacey Dooley.

Selling Sunset

where-are-the-selling-sunset-cast-now-1.jpg

Ένα Αμερικανικό reality που δημιουργήθηκε από τον γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό, Adam DiVello. Στον Όμιλο "Oppenheim" του Los Angeles, παρακολουθούμε τις σχέσεις μεταξύ της high society των αγοραστών και των exclusive μεσιτών. Η πολυτέλεια αποτελεί την λέξη - κλειδί και βλέπουμε όλες τις πλευρές της με έναν έντονα ρεαλιστικό τρόπο, στοιχείο που σημαίνει λογομαχίες και δραματικές σκηνές. Όπως και να έχει, το ενδιαφέρον κορυφώνεται μέσα σε πέντε οργανωμένους κύκλους.

The Bold Type

the-bold-type.jpg

Τρεις γυναίκες που έρχονται πιο κοντά μέσα από βιώματα και αναπτύσσουν μια πολύ δυνατή φιλία. Συνεργάτες στη δουλειά, αντιμετωπίζουν μαζί τις καθημερινές προκλήσεις και στέκεται η μία δίπλα στην άλλη. Μέσα σε πέντε σεζόν, οι ανατροπές είναι συνεχείς και μας συγκινούν ιδιαίτερα σε κάθε επεισόδιο. Δημιουργός της είναι η δημοφιλής σεναριογράφος, Sarah Watson. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και την καριέρα της πρώην αρχισυντάκτη του κοσμοπολίτικου περιοδικού Joanna Coles, η οποία είναι εκτελεστική παραγωγός της.

Enjoy!