fbpixel

Search icon
Search
5 golden rules για να αισθανθείτε καλύτερα τώρα
MAGAZINE

5 golden rules για να αισθανθείτε καλύτερα τώρα

Αγαπήστε και φροντίστε τον εαυτό σας και τους γύρω σας


Καθώς οδεύουμε στην γλυκιά εποχή του καλοκαιριού δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί όλα εκείνα που καθημερινά προσπερνά και διαθέστε μια στιγμή ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχετε. 

JUST A NUMBER

Στη δουλειά μου, συναναστρέφομαι κυρίως με γυναίκες, τις οποίες ακούω συχνά να χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως «στην ηλικία μου» ή «αν και είμαι μεγάλη». Η ηλικία είναι τρόπαιο, και τα τρόπαια τα γιορτάζεις. Είναι η χαρά τού να είσαι ακόμη εδώ, του να κάνεις ό,τι ζητάει η καρδιά σου. Μην πέφτετε, λοιπόν, στην παγίδα των στεγανών με τα οποία μας βομβαρδίζουν, σαν αυτά του τύπου τι να φοράμε ή αν είμαστε άνω των 40. Η ζωή είναι μία, αφήστε το νούμερο στην άκρη, φροντίστε το σώμα σας και απολαύστε τις χαρές της.

290f6fb0-7cd4-46cc-9254-48f3ac8d4677.jpeg

SEEKING FOR HAPPINESS

Έρευνες έχουν αποδείξει πως η ποιότητα της σχέσης μας είναι εξαιρετικά σημαντική για την υγεία μας. Σήμερα, ωστόσο, πολλοί γύρω μας νιώθουν μόνοι και απομονωμένοι, παρόλο που έχουν σύντροφο - κάτι που αργά ή γρήγορα τους αρρωσταίνει. Βεβαιωθείτε πως περνάτε ποιοτικό χρόνο με πραγματικούς φίλους και απαιτήστε την αλλαγή στη ζωή σας, αν κάτι σας προβληματίζει.

IT’S ALL IN THE DETAILS

Τα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά, κι όλα μαζί οδηγούν να συμβούν τα μεγαλύτερα. Είτε πρόκειται για έργα Τέχνης που έχετε στο σπίτι σας, είτε για τον τρόπο που είναι τακτοποιημένα τα αγαπημένα σας προϊόντα ομορφιάς,
η επιμέλεια είναι απαραίτητη. Όλα αυτά συνδυαστικά συντελούν στη διαμόρφωση του γενικού τρόπου ζωής σας, είτε το πιστεύετε είτε όχι.

55d0ab22-29d2-47d7-af99-951301cf30fc.jpeg

MASCULINE FEMININE ENERGY

Το L'Eau Rêvée d'Hubert είναι ένα από τα καινούρια unisex αρώματα της Sisley, που αποτίνει «οσφρητικούς» φόρους τιμής στον ιδανικό ανδρόγυνο χαρακτήρα. Η παγωμένη μέντα δημιουργεί το ξεκίνημα, το γεράνι διαχέει μια έντονη αρωματική αύρα, ενώ καθαρές πράσινες νότες και υγροί γήινοι τόνοι προσθέτουν τις δικές τους πινελιές. Ένα άρωμα που μπορείτε να το μοιραστείτε με τον/τη σύντροφό σας!

THE COMPLIMENT EFFECT

Σταματήστε να διορθώνετε τους ανθρώπους όλη την ώρα, ακόμη κι αν ξέρετε πως κάνουν λάθος. Μοιράστε απλόχερα και ελεύθερα κομπλιμέντα και καλές κουβέντες. Οι φιλοφρονήσεις είναι ενισχυτικές της διάθεσης, όχι μόνο για τον αποδεκτή, αλλά και για τον αποστολέα. Και μια βασική παρατήρηση: όταν ακούτε μια καλή κουβέντα, ποτέ μην την απορρίπτετε, απλά πείτε «ευχαριστώ» και εκτιμήστε τη διάθεση του άλλου!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023