fbpixel

Search icon
Search
5 ακαταμάχητα party looks για τις γιορτές και όχι μόνο
THE LOOK

5 ακαταμάχητα party looks για τις γιορτές και όχι μόνο

Το fashionable brand Regalinas προσφέρει τις πιο trendy προτάσεις


Έχει ξεκινήσει η πιο όμορφη και λαμπερή περίοδος του χρόνου. Οι γιορτές αποτελούν την ιδανική ευκαιρία να βρεθούμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να πραγματοποιήσουμε gatherings στο σπίτι και φυσικά να πάμε σε small parties. Σημαντικό στοιχείο σε όλα αυτά έχουν τα σύνολα που θα επιλέξουμε για κάθε περίσταση. Η festive season μας δίνει τη δυνατότητα για πιο εκκεντρικές και glam εμφανίσεις κι εμείς σας προτείνουμε να την ακολουθήσετε χωρίς δισταγμούς!

Οι επιλογές είναι πολλές ανάλογα με το στιλ αλλά και την προσωπικότητά σας. Total blacks που απογειώνουν την chic & classy αισθητική, statement λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά και πούλιες που θα σας μετατρέψουν στην πιο λαμπερή fashionista αποτελούν μερικές από τις τάσεις που αξίζουν να δώσετε προσοχή. Καλύτερος σύμμαχος στη διαδικασία δημιουργίας του απόλυτου party look, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το μοναδικό brand Regalinas, στο οποίο θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε για να εντυπωσιάσετε. 

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 5 hot & glam σύνολα, στα οποία δε θα μπορείτε να αντισταθείτε!

1. Total Black 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν και σε οποιαδήποτε περίσταση καλούμαστε να βρεθούμε, το total black θα αποτελεί πάντοτε μία από τις πιο ασφαλείς και chic επιλογές. Οι τρόποι για να το πετύχετε είναι πολλοί. Εμείς για τη φετινή σεζόν σας προτείνουμε να συνδυάσετε ένα black top με μία black skirt. Σ' αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε πως αξίζει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, γιατί αυτές είναι που θα κάνουν τη διαφορά. Τα πούπουλα αλλά και τα κρόσσια στα σχέδια που θα επιλέξετε θα σας χαρίσουν περισσότερους πόντους fashionable update αισθητικής. Όσον αφορά τα παπούτσια, τα μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα θα απογειώσουν τη σιλουέτα σας. 


Μπλούζα με πούπουλα
Μίνι φούστα με πούπουλα

2. One Glam Top 

Image source: @carodaur

Η λάμψη αποτελεί το πιο βασικό στοιχείο της γιορτινής περιόδου και αυτό θα πρέπει να αποτυπωθεί και στην εμφάνισή σας. Είναι απολύτως κατανοητό πως πολλές από εσάς δεν είναι απόλυτα εξοικειωμένες με τα glam κομμάτια, ωστόσο θέλετε να τα εντάξετε στα looks σας, ακολουθώντας τις τάσεις. Μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχει λύση. Επιλέξτε ένα λαμπερό item για το party look σας και ακόμα καλύτερα το top σας. Ταιριάξτε το μ' ένα μαύρο tailored παντελόνι κι αφήστε τη μπλούζα σας να κυριαρχήσει στην εικόνα και να «κλέψει» την παράσταση. Ένα κόκκινο κραγιόν είναι αυτό που θα συμπληρώσει την άκρως festive εικόνα σας. 


Μπλούζα με πούλιες
Παντελόνι με πιέτες

3. Dress 

Image source: @leoniehanne

Όταν σκεφτόμαστε parties, τα φορέματα είναι πρώτα στη λίστα των επιλογών μας. Είναι το κομμάτι εκείνο, τα οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε άκρως επιτυχημένα σύνολα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και δημιουργήστε ένα party look που θα θυμάστε για πολύ καιρό. Για να εναρμονιστείτε με την εποχή κινηθείτε σε χρυσές ή ασημί αποχρώσεις αλλά και μεταλλικά στοιχεία. Όσον αφορά το outerwear σας -που είναι απαραίτητο- επιλέξτε ένα μαύρο παλτό που συνδυάζεται με τον καλύτερο τρόπο.


Μίνι φόρεμα με πούλιες
Παλτό από κασμίρι και μαλλί be-eco

4. Satin touch 

Image source: @despi_naka

Μετά το βελούδο, το σατέν ανήκει στην κατηγορία με τα πιο λαμπερά και festive υφάσματα. Μάλιστα, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνετε, μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τεράστια επιτυχία. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε total satin looks αλλά εμείς πιστεύουμε πως ο συνδυασμός δύο ή περισσοτέρων τάσεων είναι ό,τι πιο fashionable. Προτιμήστε ένα σατέν top και «παντρέψτε» το με μία δερμάτινη φούστα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το σύνολό σας θα εκπέμπει στιλ και δυναμισμό. 


Σατέν μπλούζα με βάτες
Μίνι φούστα δερματίνης

5. Τhe Power of Sequins 

Image source: @elle

Αν και τελευταίο, για εμάς είναι το καλύτερο, το πιο stylish και το πιο γιορτινό. Ιδανικά θα επιθυμούσαμε να φοράμε παγιέτες από το all day long. αλλά προς στιγμήν ας τις δοκιμάσουμε στα party outfits μας. Το total sequined look θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα σας μετατρέψει στην απόλυτη fashionista. Αυτό που έχει μείνει είναι να βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει. Μπορείτε να κινηθείτε σε μονοχρωμίες αλλά και να κάνετε τη διαφορά, συνδυάζοντας δύο διαφορετικές αποχρώσεις. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, η επιτυχία θα είναι μονόδρομος!


Τοπ με πούλιες
Μίντι φούστα με πούλιες

Info

Official Site: regalinas.gr

Facebook: REGALINAS

Instagram: @regalinas

Διεύθυνση: Τσιμισκή 68, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 222 645