fbpixel

Search icon
Search
5+1 Valentine's hairstyles για να ξετρελάνετε τον σύντροφό σας
HAIR & NAILS

5+1 Valentine's hairstyles για να ξετρελάνετε τον σύντροφό σας

Είναι πανεύκολα και άκρως κολακευτικά για όλες


Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε κι εσείς έχετε ήδη αρχίσει να προετοιμάζεστε για να περάσετε αυτήν την ημέρα με τον αγαπημένο σας. First things first, τα μαλλιά, που ακόμη κι αν δε βαφτείτε, αυτά πρέπει να είναι περιποιημένα και καλοχτενισμένα, σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο. Κι εμείς σας έχουμε τις ωραιότερες ιδέες! Από τα elegant top knots και τις ρομαντικές πλεξίδες μέχρι τα ανέμελα μαλλιά, τα wet hair -που φέτος επανέρχονται δυναμικά στη μόδα-, τις μπούκλες ή τις sleek αλογοουρές, το άρθρο αυτό θα αποτελέσει την ιδανική πηγή έμπνευσης για να φτάσετε στην άψογη επιλογή hairstyle για την V-day που είναι εδώ!

The Romantic Braid

100217-full-hair-2.jpg

Image Source: Wireimage

Για να πετύχετε αυτό το εύκολο και αλάνθαστα επίκαιρο χτένισμα θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε dry shampoo για να δώσετε όγκο και διάσταση στα μαλλιά σας. Στη συνέχεια, με μια χοντρή χτένα ξύστε ελάχιστα μερικές τούφες και ψεκάστε με λακ. Έπειτα, κατεβάστε τα και ξεκινήστε την πλεξίδα σας. Δε χρειάζεται να είναι sleek, διότι θέλουμε να δώσουμε ένα πιο ατημέλητο look. Το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα sexy και αξίζει να το δοκιμάσετε.

Chic & Sweet

rexfeatures-5668718aa-697x920.jpg

Ένα χαμηλό σινιόν είναι η ιδανική επιλογή για το χτένισμα που θα κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ωστόσο, δώστε του χαρακτήρα και κάντε το πιο γοητευτικό και κομψό αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν ανέμελα στο πρόσωπό σας. Plus, με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ένα απόλυτα elegant και ταυτόχρονα σαγηνευτικό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει το ταίρι σας.

90's fashion

hailey-baldwin-attends-the-whitney-museum-celebrates-the-news-photo-1578434215.jpg

Η επιρροή των '90s μπορεί να γίνει αισθητή και στα χτενίσματα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό συνεπάγεται πως θα πρέπει να προμηθευτείτε με κάποιο scrunchie που αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ που θα συνοδεύσει το hairstyle σας. Πιάστε ψηλά τα μαλλιά σας και στερεώστε τα με ένα ευφάνταστο λαστιχάκι αφήνοντας το μακιγιάζ σας να κάνει όλη τη δουλειά και να σας προσδώσει πολλούς πόντους γοητείας!

The Curls Project

blake-lively-one-shoulder-ultra-curly.jpg

Μπορεί τα beach waves να αργούν να φτάσουν ακόμη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε και τώρα μερικές ατημέλητες μπούκλες για την ημέρα των ερωτευμένων. Ακολουθήστε το παράδειγμα της Blake Lively, η οποία επέλεξε ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα, το οποίο περιλαμβάνει ακανόνιστα curly hair. Για μεγαλύτερη διάσταση και κίνηση στα μαλλιά, μεταφέρετέ τα όλα προς τη μία πλευρά και είστε έτοιμες!

Tie the knot

5a1d2b04c6381ffb57f4d89767ec2027.jpg

Τα ψηλά σινιόν είναι άλλο ένα πανέμορφο χτένισμα που θα πρέπει να δοκιμάσετε για αυτή την ημέρα. Πιάστε ψηλά τα μαλλιά σας, στερεώστε τα με αρκετές φουρκέτες και αφήστε μερικές τούφες να πέσουν διακριτικά μπροστά στο πρόσωπό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα χαρίσετε μια παιχνιδιάρικη νότα στην εμφάνισή σας και θα κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις του αγαπημένου σας!

The Wet Look

78dfa7f7ea6cea6a217bb8355d263ffc.jpg

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από τα wet hair που πρέπει να δοκιμάσετε για την ημέρα των ερωτευμένων. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αρκετή ποσότητα ενός τζελ μαλλιών με μεγάλη διάρκεια για να τα πάτε όλα προς τα πίσω και να μείνουν εκεί στη θέση τους όλη μέρα και όλο το βράδυ. Ολοκληρώστε με λακ και είστε πανέτοιμες για το ραντεβού σας!