fbpixel

Search icon
Search
5+1 celebrities μοιράζονται τα δικά τους makeup secrets που πρέπει να ακολουθήσετε asap
MAKE UP

5+1 celebrities μοιράζονται τα δικά τους makeup secrets που πρέπει να ακολουθήσετε asap

Υιοθετήστε τα μυστικά τους


Οι celebrities ταξιδεύουν πολύ και υιοθετούν τις τεχνικές των κορυφαίων του χώρου τόσο για τη skincare ρουτίνα τους, όσο και για τα makeup products που επιλέγουν. Αποτελούν λοιπόν τα κατάλληλα πρότυπα για όλες τις γυναίκες που θέλουν να πετύχουν το απόλυτο, flawless αποτέλεσμα σε κάθε τους εμφάνιση. Η Bella Hadid, η Hailey Baldwin, η Rihanna, η Kendall Jenner και πολλές άλλες ακόμη λαμπερές γυναίκες μοιράζονται τα δικά τους μυστικά κι εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τις ακολουθήσετε πιστά!

Bella Hadid

shutterstock-419215270.jpg


Έχοντας να επιδείξει μία μεγάλη πορεία στον χώρο του modeling τα τελευταία πέντε -περίπου- χρόνια, η λαμπερή, Bella Hadid, γνωρίζει καλά το μυστικό για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. Η Hadid έχει σημειώσει στο πλαίσιο αρκετών συνεντεύξεών της, πως παλεύει χρόνια τώρα με τους ενοχλητικούς μαύρους κύκλους, που αναμφίβολα αποτελούν πρόβλημα για πολλές γυναίκες. Η λύση για το γνωστό μοντέλο είναι ένα καλό concealer. Το έχει πάντα μαζί της, στην τσάντα της και όπως λέει δε διστάζει να το ανανεώνει σε αρκετές στιγμές της ημέρας, για να δώσει φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια της.

Adriana Lima

73108740-237600733896032-6049300921475583068-n.jpg

Image Source: @adrianalima

Για την Adriana Lima, η κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ένα αγαπημένο, bold κραγιόν στη συλλογή της, που θα το επιλέγει για τις βραδινές της εξόδους. Η Βραζιλιάνα καλλονή προτιμάει πάντα μία ελαφριά βάση, εφαρμόζοντας μία ΒΒ cream και ορκίζεται σε μία καλή mascara, ωστόσο το απόλυτο μυστικό της είναι το κραγιόν. Προτιμάει τα έντονα χρώματα, κυρίως στις αποχρώσεις του κόκκινου, για ένα λαμπερό και juicy αποτέλεσμα, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο…

Emily Ratajkowski

shutterstock-1417962407.jpg


Για την Emily Ratajkowski από την άλλη το μυστικό βρίσκεται στη σωστή τοποθέτηση των προϊόντων. Η ίδια έχει σημειώσει αρκετές φορές, πως εδώ και καιρό έχει αφήσει στην άκρη τα πινέλα και τοποθετεί τα προϊόντα στο πρόσωπό της χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της. Η εφαρμογή είναι πολύ πιο προσεκτική έτσι και το foundation για παράδειγμα τοποθετείται πολύ πιο σωστά στο πρόσωπο χωρίς να δημιουργεί κενά.

Kendall Jenner

shutterstock-679360906.jpg


Σε αντίθεση με την Kim και τις άλλες αδερφές της διάσημης οικογένειας, η Kendall Jenner είναι υπέρμαχος του minimal μακιγιάζ και μένει μακριά από τα πιο «βαριά» προϊόντα. Αυτό όμως που τη χαρακτηρίζει είναι το σύστημα… 2 σε 1. Συγκεκριμένα, αφού τοποθετήσει το αγαπημένο της bronzer σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά και το μέτωπο, εφαρμόζει με ένα μικρό πινέλο μικρή ποσότητα και στο κινητό βλέφαρο, για να δώσει βάθος. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μάλλον έχει δίκιο…

Hailey Baldwin

shutterstock-1257403588.jpg


Η Hailey Baldwin αγαπάει τις λάμψεις και ποντάρει σε ένα φρέσκο και δροσερό αποτέλεσμα, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό που προτιμάει να κάνει, είναι να σταθεροποιεί τα φρύδια της με ένα brow gel, ενώ κατόπιν τοποθετεί ένα liquid blush στα μάγουλα αλλά και στη μύτη της, για να πετύχει το απόλυτο sunkissed look, που δεν απαιτεί πολύ χρόνο και ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Rihanna

shutterstock-679377697.jpg


H Rihanna δεν ανήκει σίγουρα στην κατηγορία των celebrities που εμπιστεύονται με κλειστά μάτια τους ειδικούς για όλα. Τα φρύδια της, για παράδειγμα, αποτελούν αποκλειστικά δική της ευθύνη και δεν αφήνει κανέναν άλλον να τα πειράξει και να επέμβει. Προτιμά να ασχολείται η ίδια έχοντας βρει το σχήμα που της ταιριάζει απόλυτα και τα επιμελείται όποτε βλέπει ότι το έχουν ανάγκη, ποντάροντας πάντως γενικότερα σε ένα φυσικό αποτέλεσμα.