fbpixel

Search icon
Search
4+1 top secrets για να να ξαναβρείτε τη φόρμα σας
WELLNESS

4+1 top secrets για να να ξαναβρείτε τη φόρμα σας

Η Herbalife Nutrition μας δείχνει τον δρόμο για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής


Μπορεί εδώ και καιρό η καθημερινότητά μας να έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα να αμελήσουμε κάποιες από τις υγιεινές μας συνήθειες, ωστόσο με την άφιξη του καλοκαιριού πολλοί από εμάς αποζητούμε να βρούμε ξανά τη φόρμα μας και να ακολουθήσουμε ένα πιο healthy lifestyle. Πώς μπορούμε όμως να επαναφέρουμε τη διατροφή μας σε πρόγραμμα; Το μυστικό είναι να κάνουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας που να ευνοούν την υγιεινή διατροφή, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. 

Ανακαλύψτε τις διατροφικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξαναβρείτε την φόρμα σας, υιοθετώντας νέες υγιεινές συνήθειες!

1. Healthy cooking at home

scn35s48-grksidesaladf1cnc-m-v1-copy-antighrafi.jpg

Ένα θετικό στοιχείο από την περσινή χρονιά, είναι ότι περισσότεροι άρχισαν να μαγειρεύουν στο σπίτι. Ακόμα και τώρα που άνοιξαν τα εστιατόρια, το να μαγειρεύετε τα περισσότερα γεύματα στο σπίτι, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε περισσότερες πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά τροφές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εμπλουτίσετε την μαγειρική σας με φρούτα και λαχανικά, αλλά και υγιεινά λιπαρά όπως το ελαιόλαδο, το αβοκάντο και το ψάρι, δημητριακά ολικής άλεσης και όσπρια με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμε ίνες, και άπαχες πρωτεϊνούχες τροφές, συμπεριλαμβανομένων και των φυτικών πρωτεϊνών. Παρόλο που για πολλούς από μας το μαγείρεμα είναι κουραστικό, οι νέοι πειραματισμοί στην κουζίνα με φρέσκα υλικά και νέες συνταγές μπορούν να κάνουν την υγιεινή διατροφή νόστιμη και διασκεδαστική. Give it a try!

    2. Επιλογή υγιεινού delivery food

      Αντί να χρησιμοποιείτε το delivery ως δικαιολογία για τις διατροφικές ατασθαλίες σας, προσπαθήστε να επιλέγετε γεύματα που να ταιριάζουν περισσότερο σε ένα υγιεινό πρόγραμμά διατροφής. Αφιερώστε χρόνο για να τα επιλέξετε, και φροντίστε να περιλαμβάνουν άφθονα λαχανικά και άπαχη πρωτεΐνη, όπως για παράδειγμα, μια ανάμεικτη σαλάτα πλούσια σε πρωτεΐνες.

      flat-lay-arrangement-with-salad-laptop.jpg

      3. Επικοινωνήστε με άτομα που κάνουν το ίδιο

        Όταν κάνουμε δίαιτα ή διατροφικές αλλαγές στις καθημερινές μας συνήθειες για απώλεια βάρους, είναι σημαντικό να έχουμε επαφή με ανθρώπους που επιθυμούν, όπως κι εσύ, να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η αλήθεια είναι ότι γίνεται πιο ενδιαφέρον να μοιράζεστε αγαπημένες υγιεινές συνταγές, ή να μιλάτε για τις καθημερινές προκλήσεις, προβληματισμούς και πειρασμούς που αντιμετωπίζετε καθώς και η υποστήριξη -ακόμη και από απόσταση- μπορούν να βοηθήσουν στις ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας. Τα social media επίσης, μπορούν να σας προσφέρουν ποικιλία επιλογών από διατροφολόγους, chef και ειδικούς που γνωρίζουν και μπορούν να σας βοηθήσουν με συμβουλές για ένα υγιεινό τρόπο ζωής.

        4. Το μυστικό είναι προετοιμασία

        2018-11-28-herbalife-s49-chocolatebananasplit-1602-v4.jpg

        Όταν εργάζεστε -ιδιαίτερα από το σπίτι- οι πειρασμοί είναι περισσότεροι και ασυνείδητα μπορεί να επιθυμήσετε ένα σνακ ή ανθυγιεινές τροφές, που είναι συνήθως η εύκολη και γρήγορη λύση. Όμως, είναι εξίσου εύκολο να φτιάξετε ένα υγιεινό γεύμα, εάν είστε οργανωμένοι και διαθέτετε έτοιμα όλα τα απαραίτητα υλικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε στο ψυγείο σας κομμένα καρότα και σέλινο μαζί με λίγο χούμους, και αμέσως να δημιουργήσετε ένα υγιεινό και γρήγορο σνακ. Επίσης, ένα μπολ με φρέσκα φρούτα πάνω στον πάγκο ή την τσάντα σας μπορεί να αποτελέσει μια healthy επιλογή. Επιπλέον, μπορείτε να κόψετε ένα μήλο, μια μπανάνα και ξηρούς καρπούς και να φτιάξετε ένα γρήγορο και υγιεινό πρωτεϊνούχο ρόφημα. Ο προγραμματισμός των γευμάτων μπορεί να σας φανεί αρχικά χρονοβόρος, αλλά θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά να δημιουργήσετε ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο για όλη την εβδομάδα. Αυτό συμβάλλει στο να εφοδιάσετε σωστά το ψυγείο, την κατάψυξη και τα ντουλάπια σας με υγιεινές επιλογές.

        The must-know tip for a healthy lifestyle! 

          5. Ξεκινήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής με τα προϊόντα της Herbalife Nutrition

            Η νέα γενιά πρωτεϊνούχων ροφημάτων Formula 1 της Herbalife Nutrition, η οποία δημιουργήθηκε ως απάντηση στην αυξημένη ζήτηση για υγιεινή διατροφή και περισσότερα θρεπτικά συστατικά, καθώς παρέχουν 18g φυτικής πρωτεΐνης ανά μερίδα, προσφέρουν 4g εδώδιμων ινών και καλύπτουν τουλάχιστον το 38% της συνισταμένης πρόσληψης 25 βιταμινών και μετάλλων. Προσφέρει γεύση, ποιότητα, θρεπτικά και φυτικά συστατικά με ταυτόχρονη μειωμένη πρόσληψη θερμίδων. Αν ακολουθείτε χορτοφαγική δίαιτα μπορείτε επίσης να τα προσθέσετε στη διατροφή σας καθώς παρασκευάζονται από vegan συστατικά, ενώ δεν περιέχουν γλουτένη και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Όλα αυτά χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και στη θρεπτική ποιότητα, παρέχοντας σωστή διατροφή, ευκολία και γεύση σε ένα απολαυστικό ρόφημα σε 9 διαφορετικές γεύσεις! Επιπλέον, η Herbalife Nutrition διαθέτει προϊόντα για κάθε στιγμή της ημέρας, όπως μπάρες πρωτεΐνης, αλμυρά και γλυκά σνακς με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και με όλα τα απαραίτητα στοιχεία σε βιταμίνες και μέταλλα.

            f1-glasses-packshot.jpg

            Η Herbalife Nutrition είναι μια παγκόσμια εταιρεία που, από το 1980, που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων με σπουδαία προϊόντα διατροφής και προσφέρει στους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της μια οικονομικά αποδοτική επιχειρηματική ευκαιρία. Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας, επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες από καινοτόμους Ανεξάρτητους Συνεργάτες, που παρέχουν προσωπική καθοδήγηση και υποστήριξη, εμπνέοντας τους πελάτες τους να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Η Herbalife Nutrition είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας της Εταιρείας για την εξάλειψη της πείνας, η Herbalife Nutrition έχει αναλάβει επίσης τη δέσμευση να προσφέρει διατροφή και εκπαίδευση σε κοινότητες ανά την υφήλιο που έχουν ανάγκη.

            f1-glasses-2.jpg

            Το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο σε πολλά επίπεδα. Δεν χρειάζεται να κατηγορείτε τον εαυτό σας εάν πήρατε κιλά ή αν δε γυμναστήκατε όσο θα επιθυμούσατε. Επίσης, εάν «ξεφύγατε» για λίγο από το υγιεινό διατροφικό σας πλάνο, τώρα είναι η ώρα να ανασυγκροτηθείτε και συνεχίστε. Η ενίσχυση του οργανισμού σας με τα σωστά διατροφικά στοιχεία και η τακτική άσκηση, είναι υγιεινές συνήθειες που μπορείτε να διατηρήσετε. Δώστε κίνητρο στον εαυτό σας γνωρίζοντας ότι είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για εσένα!

            Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

            Info

            Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.herbalife.gr

            Facebook: www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus

            Instagram: @herbalifenutrition.gr

            Youtube: www.youtube.com