fbpixel

Search icon
Search
4+1 stylish λόγοι για να δοκιμάσετε τον απόλυτο sandal & socks συνδυασμό
STYLING TIPS

4+1 stylish λόγοι για να δοκιμάσετε τον απόλυτο sandal & socks συνδυασμό

Δοκιμάστε το για άκρως fashionable εμφανίσεις και θα μας θυμηθείτε!


Δεν είναι λίγες οι φορές που τα κορίτσια του street style με τη φαντασία και τη δημιουργικότητας τους έχουν δημιουργήσει εκκεντρικές και μοναδικές τάσεις. Μπορεί με την πρώτη μάτια να μην μας κέντρισαn το ενδιαφέρον αλλά μόλις πειραματιστήκαμε μαζί τους τις αγαπήσαμε και τις εντάξαμε στην καθημερινότητά μας.

Ένα από αυτά τα ιδιαίτερα trends, που γνωρίσαμε τόσο μέσα από την πλατφόρμα του Instagram όσο και στους δρόμους των μεγαλουπόλεων κατά τη διάρκεια των Fashion Weeks είναι ο συνδυασμός sandals & socks. Είμαστε σίγουρες ότι πολλές από εσάς δεν είστε fan αυτής της επιλογής και δεν έχετε μπει καν στη διαδικασία δοκιμής, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας αλλάξουμε γνώμη.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε 5 λόγους για τους οποίους αξίζει να δώσετε μία ευκαιρία σ΄ αυτόν το συνδυασμό και σας διαβεβαιώνουμε ότι δε θα το μετανιώσετε!

1. Μπορείτε να φοράτε σανδάλια όλο το χρόνο

socks-2.jpg
Image source: @harpersbazaar

Αυτό το στιλ των υποδημάτων είναι ένα από τα αγαπημένα των fashion lovers. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να τα φοράμε ανεξαρτήτως εποχής και θερμοκρασίας. Καθώς πρόκειται για ένα καλοκαιρινό σχέδιο θα πρέπει να βρούμε τρόπους έτσι ώστε να τα προσαρμόσουμε στις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Η προσθήκη των καλτσών είναι η ιδανική επιλογή. Δημιουργούν τη απόλυτη αρμονική αντίθεση και παράλληλα μας χαρίζουν την ευκαιρία να μπορούμε να φορέσουμε τα σανδάλια μας όλο το χρόνο, από το πρωί μέχρι το βράδυ, χωρίς να ανησυχούμε για τίποτα.

2. Προσθέτετε λάμψη στην εικόνα σας

socks-1.jpg
Image source: @whowhatwear


Η γιορτινή περίοδος χρειάζεται φωτεινότητα και λάμψη. Ένας τρόπος για να το πετύχουμε είναι μέσα από τα σύνολα μας. Μη διστάσετε να φορέσετε glam items, τα οποία θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας στα ύψη και θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Αν θέλετε να το κάνετε με διακριτικό τρόπο αλλά να πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα ζευγάρι από glittery socks και να τις συνδυάσετε με high heels sandals. Βρείτε τις αποχρώσεις και τα σχέδια που σας ταιριάζουν και χαρίστε μία «πνοή» ανανέωσης στην εικόνα σας. Φυσικά, αυτά τα κομμάτια μπορείτε να τα επιλέξετε και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

3. Δίνετε χαρακτήρα στην εμφάνισή σας

socks-4.jpg

Η αλήθεια είναι ότι τα sandals & socks είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους, εκκεντρικούς και παράλληλα fashionable συνδυασμούς. Ακριβώς για τους παραπάνω λόγους έχει τη μαγική και μοναδική ικανότητα να χαρίζει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση. Εμείς σας προτείνουμε να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε τέτοιες εικόνες στο σπίτι σας και μόλις τις τελειοποιήσετε και νιώσετε σίγουρες για το αποτέλεσμα θα αντιληφθείτε τη διαφορά. Μπορεί οι κάλτσες να είναι ένα αξεσουάρ, αλλά όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, τα accessories μπορούν να αλλάξουν τη δυναμική κάθε outfit.

4. Δημιουργείτε μικρές «εκρήξεις» χρωμάτων

socks-3.jpg

Τα χρώματα αλλά και τα μοτίβα «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο τις τελευταίες σεζόν και πλέον αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία των εμφανίσεων μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο και οικείο να επιλέγουν κομμάτια αυτής της φιλοσοφίας, τα οποία θα καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της εικόνας τους. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να προτιμήσετε την προσθήκη μικρών «εκρήξεων». Δημιουργήστε ένα μονόχρωμο σύνολο στον αγαπημένο σας τόνο και επιλέξτε κάλτσες σε πιο έντονους ή και σε διάφορα prints. Συνδυάστε τες με λεπτεπίλεπτα πέδιλα και είστε έτοιμες να μαγνητίσετε όλα τα βλέμματα.

5. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το πεντικιούρ σας

socks-5.jpg

Κυρίως την περίοδο που διανύουμε, ένα ραντεβού για πεντικιούρ μπορεί να φαντάζει δύσκολο έως ακατόρθωτο. Παρόλα αυτά δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε τα σανδάλια σας ακόμα κι αν δεν έχετε τα τέλεια άκρα. Συνδυάστε τα μ’ ένα ζευγάρι κάλτσες και όλα θα μοιάζουν φανταστικά.