fbpixel

Search icon
Search
4+1 online tours στις πιο ειδυλλιακές πρωτεύουσες του κόσμου
ESCAPE

4+1 online tours στις πιο ειδυλλιακές πρωτεύουσες του κόσμου

Αποδράστε έστω και νοερά με εικόνες που μαγεύουν


Μπορεί οι συνθήκες να μας απαγορεύουν να κάνουμε τα ταξίδια που τόσο αγαπάμε, όμως υπάρχουν τρόποι για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να επισκεφθούμε έστω και εξ αποστάσεως αξιοθέατα σε όλες τις γωνιές του κόσμου! Τα virtual tours θα σας ταξιδέψουν σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί και θα σας γεμίσουν ιδέες για τα επόμενα σας ταξίδια! Τα διαδικτυακά αυτά events, τα οποία απαιτούν μικρή χρηματική συμμετοχή συνήθως, έχουν διάρκεια περίπου 1 ώρα και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσα από Zoom calls ή ειδικές πλατφόρμες.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα tours στις καλύτερες τοποθεσίες, που θα μπουν αμέσως στα travel plans σας!

Ιερουσαλήμ, Όρος των Ελαίων

israel-panorama-jerusalem-paroramic-view-1.jpg


Την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, το "εισιτήριό" σας λέει Ισραήλ, αφού θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε διαδικτυακά την Ιερουσαλήμ και το όρος των Ελαίων! Ο κύριος στόχος της ξενάγησης είναι να ακολουθήσετε το μονοπάτι που περπάτησε o Ιησούς λίγο πριν τη Σταύρωση. Ο ναός της Αναστάσεως, ο κήπος της Γεσθημανής και άλλες εκκλησίες πάνω στο όρος των Ελαίων θα είναι μόνο λίγες από τις στάσεις σας με έναν Ισραηλινό οδηγό! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του tour θα δίνεται σε διαφορετικές στάσεις η δυνατότητα για ατομικές ερωτήσεις προς τον ξεναγό!

Η άλλη πλευρά του Παρισιού

bfeb0c0d-507f-43cc-91fb-09134718438e.jpg

Next destination: La France και συγκεκριμένα το Παρίσι. Αυτή η διαδικτυακή ξενάγηση θα είναι μια alternative προσέγγιση προς την τουριστική πόλη του Φωτός. Μαζί με έναν native οδηγό θα περιηγηθείτε στους πλακόστρωτους δρόμους της πόλης, θα μάθετε τα πάντα για το ψωμί, το τυρί και το γαλλικό κρασί. Ο στόχος της ξενάγησης είναι να σας κάνει να νιώσετε το Παρίσι σαν το σπίτι σας και να ανακαλύψετε την πόλη του Φωτός από τη ματιά ενός ντόπιου! Στην περίπτωση αυτού του tour, εσείς έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια ημερομηνία σας βολεύει, οπότε carpe diem!

Ένα tour στην άνοδο και στην πτώση της Ρώμης

rom-tiber-102-v-img-16-9-l-1dc0e8f74459dd04c91a0d45af4972b9069f1135.jpg


Αν πάλι προτιμάτε το ρομαντισμό που εκπέμπει η Ρώμη, τότε αυτό το tour είναι ιδανικό για εσάς! Υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου ξεναγού θα ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο στην απαρχή της Ρώμης. Αυτό το ιστορικό ταξίδι θα σας ξεναγήσει στα 700 χρόνια ιστορίας της Αυτοκρατορίας και στα σκοτεινά μυστικά των ανδρών που την κυβέρνησαν με μοναδικό τους στόχο την εξουσία και την αναγνώριση. Ο ξεναγός θα είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την άνοδο και την πτώση μίας εκ των σημαντικότερων Αυτοκρατοριών του κόσμου.

Το αριστοκρατικό Μπάκιγχαμ

buckingham-palace-800x450.jpg

Αν από την άλλη προτιμάτε να μάθετε τα πάντα για τη Βασιλική οικογένεια, τότε πρέπει να κάνετε ένα virtual tour στο παλάτι του Μπάκιγχαμ! Ένας Λονδρέζος εκπαιδευμένος ξεναγός θα αναλάβει να μοιραστεί μαζί σας την αλλαγή της φρουράς στο παλάτι, τη σημασιολογία των στολών του ιππικού της Βασίλισσας, καθώς και όλες τις τελετουργίες των γαλαζοαίματων! Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την ξενάγηση μαζί με άτομα από κάθε γωνιά του κόσμου και να συζητήσετε μαζί τους!

Η μαγευτική Μαδρίτη

city-mad-1.jpg

Το επόμενο tour επικεντρώνεται στην ιστορική, αρχιτεκτονική και μαγειρική κουλτούρα της πρωτεύουσας της Ισπανίας. Ο τοπικός οδηγός θα σας κάνει να ερωτευτείτε τη Μαδρίτη αποκαλύπτοντας σας όλες τα μυστικά και τους μύθους που περιβάλλουν την πόλη. Θα ανακαλύψετε τις πιο διάσημες δημιουργίες τέχνης στο Prado, στα Ανάκτορα, αλλά και σε κάθε γειτονιά της μαγευτικής Μαδρίτης!