fbpixel

Search icon
Search
4+1 κομμάτια που χρειάζεστε για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας
THE LOOK

4+1 κομμάτια που χρειάζεστε για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης γκαρνταρόμπας

Προσθέστε τα στη συλλογή σας asap


Το όνειρο κάθε γυναίκας που παρακολουθεί και αγαπάει τη μόδα είναι να δημιουργήσει μία πλήρως ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα, στην οποία θα υπάρχουν πρακτικά κομμάτια που θα συνδυάζουν την άνεση με classy αισθητική.

Η έναρξη κάθε καινούριας σεζόν είναι η ιδανική ευκαιρία για να φτάσουμε ένα «βήμα» πιο κοντά σ’ αυτήν την επιθυμία και να την τελειοποιήσουμε. Η άνοιξη μπορεί να μην έχει ξεκινήσει επίσημα αλλά τα σχέδια που θα μας συντροφεύσουν τους επόμενους μήνες είναι γνωστά.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε ποια δε πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας για μία updated και πλήρως ενημερωμένη collection!

The new clutch

clutch.jpg
Image source: @leoniehanne

Σ’ αυτήν τη νέα εποχή που νιώθουμε την ανάγκη να έχουμε μαζί μας συνεχώς τα απαραίτητα, οι τσάντες έχουν γίνει όχι μόνο πιο μικρές αλλά και πιο μαλακές, διότι επιλέγουμε να τις κρατάμε συνεχώς όλο και πιο κοντά στο σώμα μας. Το μικρό αυτό σχέδιο όμως της νέας σεζόν δε σημαίνει ότι χάνει πόντους από την it αισθητική του. Το μοναδικό clutch bag του οίκου Loewe, το οποίο μοιάζει με ακορντεόν είναι το απόλυτο statement design σ’ αυτήν την κατηγορία. Από τη δική τους πλευρά οι Alexander McQueen και η Bottega Veneta απογειώνουν το στιλ, προσθέτοντας μεταλλικά λουράκια και αλυσίδες που χαρίζουν μία πιο classy essence ακόμα και στο πιο απλά σύνολα. Αν και τα clutch bags είναι στενά συνδεδεμένα με τα βραδινά σύνολα, πλέον θεωρούνται must και στις πρωινές μας εμφανίσεις. Plus, είναι ο ιδανικός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα σ’ ένα total black look.

Blazer

blazer-1.jpg

Είναι γεγονός ότι τη θέση των tailored items τον τελευταίο χρόνο την έχουν πάρει πιο «χαλαρά» σχέδια, όπως είναι οι φόρμες, τα κολάν αλλά και τα φούτερ. Παρόλα αυτά ήταν μία καλή ευκαιρία να δώσουμε στα πιο «επίσημα» κομμάτια μία πιο απλή αισθητική. Ακριβώς αυτό συνέβη με τα blazers. Από το απόλυτο «εταιρικό» ένδυμα μετατράπηκε σ’ ένα από τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία συλλογή. Αν είστε λάτρεις του double-breasted design μη διστάσετε να επενδύσετε στα σχέδια του Saint Lauren ενώ για πιο διαχρονικές επιλογές οι The Row και Gabriela Hearst μας δίνουν τη λύση. Για ένα πολύ μοντέρνο σύνολο απλά συνδυάστε το με το τζιν παντελόνι και τα loafers σας.

Minimal sandals

leather-sandals.jpg
Image source: @popsugar

Τα πιο πολυπόθητα σανδάλια αυτής της σεζόν είναι βασισμένα στο minimal style. Από τα strappy ’90s sandals των Bottega Veneta και Gianvito Rossi μέχρι τα πολύχρωμα mules του Jimmy Choo και τα elegant flats του Gianvito Rossi τα φετινά σχέδια είναι ένα μινιμαλιστικό «όνειρο». Και το καλύτερο και πιο σημαντικό απ’ όλα; Ταιριάζουν με όλα τα ενδύματα και είναι η απόλυτη προσθήκη για τους επόμενους ζεστούς μήνες. Μην κάνετε το «λάθος» να μην τα δοκιμάσετε έστω μία φορά. Αν και είμαστε σίγουρες ότι δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε.

Straight leg jeans

sraight-leg.jpg
Image source: @elle

Οι καινούριοι κανόνες στα τζιν παντελόνια θέλουν να αφήνουμε για λίγο τα skinny jeans και να βάζουμε πρώτα στις επιλογές μας τα straight-leg styles. Φρέσκα, πρακτικά και άκρως κολακευτικά, τα σχέδια με τα ίσια «πόδια» παρουσιάστηκαν από όλους τους γνωστούς σχεδιαστές και οίκους, όπως οι Agolde, Slvrlake και Frame. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για basic looks μαζί μ’ ένα second skin knit ή δημιουργήστε statement εμφανίσεις, συνδυάζοντας δύο τάσεις σε μία, όπως η προσθήκη των puff sleeves. Ελάχιστη προσπάθεια, φανταστικό αποτέλεσμα.

Minimal sneakers

sneakers.jpg

Μετά από μία σεζόν στην οποία κυριάρχησαν τα “ugly sneakers” ήρθε η στιγμή να πάρουν τα ηνία, οι απλές γραμμές που θα απογειώσουν την εικόνα μας και θα μας δώσουν την πιο fashionable αισθητική με το «σωστό» και διακριτικό τρόπο. Μία statement εκδοχή για να εντάξετε στην εικόνα σας είναι μαζί μ’ ένα two pieces suit. Τα σχέδια του Golden Goose έχουν γίνει αυτά που προτιμούν συνεχώς οι fashionistas ενώ αν επιθυμείτε να συμμετέχετε με κάθε τρόπο στην προσπάθεια της μόδας για ένα καλύτερο περιβάλλον τα Veja είναι μονόδρομος.