fbpixel

Search icon
Search
4 τρόποι να ανανεώσουμε το σπίτι με την τάση earth
INTERIORS

4 τρόποι να ανανεώσουμε το σπίτι με την τάση earth

Με την elegant ματιά της NIMA HOME


Καθώς οι μέρες μεγαλώνουν, η θερμοκρασία ανεβαίνει κι ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για το καλοκαίρι, αισθανόμαστε την ανάγκη για ανανέωση. Θέλουμε να ανοίξουμε τις κουρτίνες και να αφήσουμε το φως του ανοιξιάτικου ήλιου να ζεστάνει το σπίτι. Να αλλάξουμε τα σκούρα χρώματα και τα βαριά υφάσματα με πιο φωτεινά κι ανάλαφρα. Να βάλουμε λουλούδια στο βάζο και να αφήσουμε τα παράθυρα ανοιχτά για λίγο παραπάνω. Η ανάγκη μας να είμαστε πιο κοντά στη φύση ανέβασε την Earth στην κορυφή των τάσεων της μόδας του σπιτιού και για την άνοιξη.

Η χρωματική παλέτα της τάσης Earth παραμένει γήινη, αλλά όπως και η φύση, έχει περισσότερο πράσινο, χακί και τα συνδυάζει με φωτεινό κοραλλί, μπεζ και με τους ζεστούς τόνους του καφέ. Φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν όμορφα στο χώρο και δημιουργούν μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Earth Look σε κάθε χώρο του σπιτιού!

1. Καθιστικό

earth-simple-kov07501.jpg

Διακοσμητικά μαξιλάρια και ριχτάρια με σχέδια λουλουδιών και μοτίβα της γης βρίσκουν τις θέσεις τους στον καναπέ, καλαίσθητα χαλιά και καλάθια φέρνουν μια φρέσκια αισθητική στον χώρο. Ξύλο, ψάθα και πέτρα είναι τα υλικά που θα απογειώσουν το Earth look, ταυτόχρονα οι γήινοι τόνοι στα υφάσματα και στα διακοσμητικά συνδυάζονται με φυτά εσωτερικού χώρου και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που θα αισθανόμαστε πραγματικά ζεν.

2. Υπνοδωμάτιο

lush-img-0083-less.jpg

Ένα άνετο κρεβάτι ντυμένο με σεντόνια και κουβερλί από απαλά υφάσματα που έχουν σχέδια με λουλούδια ή γήινα μοτίβα. Φυσικά υλικά στα έπιπλα και τα μικροαντικείμενα και σωστοί συνδυασμοί στα χρώματα και στις υφές, είναι ό,τι χρειάζεται το υπνοδωμάτιό μας για να αποκτήσει την αισθητική αρμονία της τάσης Earth και να γίνει πιο χαλαρωτικό από ποτέ.

3. Μπάνιο

alessa-taupe-2c0a8604-edit.jpg

Earth look στο μπάνιο σημαίνει ότι το μεταμορφώνουμε στο προσωπικό μας spa. Ό,τι χρειάζεται για να χαλαρώνουμε όταν επιστρέφουμε στο σπίτι. Ξεκινάμε επιλέγοντας μαλακές πετσέτες και πατάκια σε αποχρώσεις του taupe ή του χακί, έπειτα προσθέτουμε αρωματικά κεριά και σαπούνια από φυσικά υλικά που θα μας φτιάχνουν τη διάθεση και θα μας χαλαρώνουν όσο απολαμβάνουμε το μπάνιο μας.

4. Κουζίνα

earth-simple-kov07444.jpg

Οι υφές του ξύλου, των κεραμικών και τα ψάθινα καλάθια που μετατρέπονται σε κασπώ ταιριάζουν υπέροχα με τους γήινους τόνους στο τραπεζομάντηλο και τις πετσέτες. Με την Earth τάση θα δημιουργήσετε ζεστασιά και αίσθηση αρμονίας στην κουζίνα.

Αντλήστε ιδέες από τη νέα συλλογή Earth της NIMA HOME.

Ανατρέξτε στη gallery για περισσότερες φωτογραφίες!