fbpixel

Search icon
Search
4 ροφήματα που αν τα πιείτε το πρωί αδυνατίζουν
TASTE

4 ροφήματα που αν τα πιείτε το πρωί αδυνατίζουν

Κάντε μια νέα αρχή την καινούρια εβδομάδα


Οι περισσότερες από εμάς εκτός από τον καθιερωμένο πρωινό καφέ αποζητούμε εκείνο το ρόφημα που θα μας προσφέρει κορεσμό, θα βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας και θα έχει επίσης υπέροχη γεύση, συνοδεύοντας το πρωινό μας. Υπάρχουν λοιπόν, ροφήματα που πέρα απο το γεγονός ότι μπορούν να καταναλωθούν τις πρώτες ώρες της ημέρας, βοηθούν απίστευτα στην απώλεια βάρους και στη διατήρηση της σιλουέτας μας. Παράλληλα, μας κρατούν χορτάτες κι είναι άκρως θρεπτικά. Δοκιμάστε να τα εντάξετε κι εσείς στο διατροφικό σας πρόγραμμα!

Νερό με πράσινο μήλο και μέντα

lemoni.jpg

Το νερό detox με πράσινο μήλο και μέντα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα. Αυτό συμβαίνει επειδή τόσο τα φύλλα μέντας όσο και το πράσινο μήλο είναι κατασταλτικά της όρεξης. Η συνδυαστική τους επίδραση θα σας κάνει να αισθάνεστε πλήρεις σε ελάχιστο χρόνο! Ο κορεσμός που προκαλεί θα σας κάνει να αντικαταστήσετε ένα γεύμα μ’ αυτό το ρόφημα, όπως το δεκατιανό σας.

Smoothie με σπανάκι & σπόρους chia 

shutterstock-567546232.jpg
  • 2 κούπες σπανάκι
  • 1 μπανάνα
  • 1 πορτοκάλι
  • ½ κούπα γιαούρτι
  • 2 κ.σ. chia seeds

Χυμός με πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ και λεμόνι

shutterstock-551207353.jpg

Ο χυμός γκρέιπφρουτ θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το σωματικό λίπος καθώς έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως το γκρέιπφρουτ προκαλεί κορεσμό και σας βοηθάει να αποφύγετε τα τσιμπολογήματα κατά την διάρκεια της ημέρας. Επειδή όμως έχει στυφή ή και πικρή γεύση είναι καλό να το συνδυάσετε με πορτοκάλι και λεμόνι. Έτσι, θα έχετε ένα σούπερ δροσερό και detox ρόφημα που θα σας γεμίσει ενέργεια για την υπόλοιπη μέρα. Καταναλώστε το μαζί με το πρωινό σας.

Λεμόνι με τζίντζερ

green-tea-lemon-ginger-mint-s.jpg

Το λεμόνι έχει βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά ενώ το τζίντζερ έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Σκεφτείτε το αποτέλεσμα όταν συνδυάσετε αυτά τα δύο τρομερά προϊόντα της φύσης. Μόλις το δοκιμάσετε θα θέλετε να το πίνετε κάθε πρωί.