fbpixel

Search icon
Search
4 μοναδικά audiobooks από το JukeBooks για να «διαβάσετε» με τα μάτια κλειστά
LIFE & CAREER

4 μοναδικά audiobooks από το JukeBooks για να «διαβάσετε» με τα μάτια κλειστά

Λογοτεχνικά ταξίδια με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εκατοντάδες προτάσεις


Το JukeBooks συμβάλλει καθοριστικά στο να απολαμβάνουμε όμορφες στιγμές, όπως είναι και αυτές τώρα στις γιορτές! Γρήγοροι οι ρυθμοί στη ζωή κι όσο αναζητάμε εύκολους τρόπους για χαλάρωση, μελέτη και ψυχαγωγία, ένα ζευγάρι ακουστικά γίνεται ο καλύτερος σύμμαχός μας. Φανταστείτε πώς θα ήταν να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία παντού... 

Λογοτεχνικά ταξίδια με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εκατοντάδες audiobooks κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Να ανακαλύπτετε νέους συγγραφείς, να χάνεστε σε εμπνευσμένες θεωρίες, διηγήσεις και κλασικά μυθιστορήματα. Κι όλα αυτά ενώ τακτοποιείτε το σπίτι, όσο βρίσκεστε πάνω στον διάδρομο του γυμναστηρίου, κατά τη διάρκεια της αναμονής στο αεροδρόμιο, καθώς πηγαίνετε στη δουλειά σας ή το βράδυ όταν «ξεκλέβετε» μερικές στιγμές προσωπικής ηρεμίας.

shutterstock-1681934254.jpg

Αυτό προσφέρουν τα audiobooks: την πιο υπέροχη συντροφιά, την πιο εύκολη αφορμή να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, αλλά και τη δυνατότητα για multitasking. Ένα ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, όποτε κι όπου το θελήσετε. Κι έτσι, για βιβλιοφάγους και μη, η κάθε μέρα γίνεται πιο ευχάριστη και δημιουργική, με τους ορίζοντες να διευρύνονται και να αποκαλύπτουν νέους κόσμους και δυνατότητες. Φαίνεται καταπληκτικό, δεν είναι;Το απόλυτο αγχολυτικό μας αυτήν την περίοδο, λοιπόν, ακούει στο όνομα “JukeBooks”, μια απίστευτα οργανωμένη online βιβλιοθήκη με πάνω από 400 τίτλους βιβλίων, που συνεχώς πληθαίνουν, από Έλληνες και ξένους συγγραφείς για να μας χαρίσουν την πιο ευχάριστη παρέα. Οι περισσότεροι, βέβαια, την πλατφόρμα τη γνωρίζουμε ήδη, αφού είναι ο μεγαλύτερος στα ελληνικά συνδρομητικός προορισμός για ατελείωτες ώρες ακρόασης εξαιρετικών αφηγήσεων, τόσο ποιοτικών, που σε κάνουν πραγματικά να χάνεσαι σε εικόνες που πλάθει ο νους.

Ως προς αυτό, το JukeBooks έχει κάθε προβάδισμα, μιας και διαθέτει υπερσύγχρονα studios και εξειδικευμένο τρόπο παραγωγής, ενώ για τις αναγνώσεις επιστρατεύει και διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές με τις καλύτερες φωνές. Το JukeBooks έγινε η νέα αγαπημένη μας συνήθεια, η οποία μας συνεπαίρνει και με… τα μάτια κλειστά!Λογοτεχνικά ταξίδια με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εκατοντάδες audiobooks κάνουν την καθημερινότητά μας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Οι επιλογές μας:

1. Για Χριστούγεννα με παιδιά 

«Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη;» 

titlo-FuHeL.jpg

Δύο όψεις μιας ιστορίας σε ένα βιβλίο. Ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Φάνης ο Μπούφος είναι αποφασισμένος να λύσει ακόμα ένα μυστήριο, ίσως το μεγαλύτερο των παιδικών μας χρόνων, και μάλιστα πρέπει να το κάνει σε μία μόλις νύχτα! Τι τρέχει με αυτόν τον Αϊ-Βασίλη; Τελικά υπάρχει ή δεν υπάρχει; Και αν υπάρχει πώς προλαβαίνει ένας άνθρωπος, έστω και με ιπτάμενους ταράνδους, να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του πλανήτη σε ένα βράδυ; Και έτσι… γεματούλης που είναι, πώς περνάει μέσα από την καμινάδα; Kαι το άλλο; Πού ξέρει ποιος είναι καλός και ποιος όχι; Η νύχτα των Χριστουγέννων έφτασε και ο Φάνης δεν θα την αφήσει να περάσει έτσι! Πρέπει να μάθουμε επιτέλους την αλήθεια. Μετά τα επιτυχημένα βιβλία της σειράς Παραμύθια… αλλιώς! Σκουφοκοκκινίτσα, Ρεβιθοκοντούλης και Δυο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα, που τόσο αγαπήθηκαν από τα παιδιά, η Μαρίνα Γιώτη ξεκινάει για μια περιπέτεια στη καρδιά των Χριστουγέννων. Τελικά τι λέμε στα παιδιά μας όταν μας ρωτούν για τον Αϊ-Βασίλη; Γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα, αλλά και δυο όψεις τα νομίσματα…

Αφήγηση από Βάσω Γουλιελμάκη

2. Για τους λάτρεις των best-sellers 

«Ο συλλέκτης»

2-z9Bwy.jpg

Είσαι δεν είσαι έτοιμος, εκείνος έρχεται... Παίζει το παλιότερο παιχνίδι στον κόσμο, το κρυφτό. Είσαι έτοιμος να παίξεις μέχρι θανάτου; Κάθε φορά το ίδιο σενάριο. Ένα γυναικείο πτώμα ανακαλύπτεται να κρατά σφιχτά ένα χρονόμετρο σε αντίστροφη μέτρηση. Ένας απεγνωσμένος πατέρας πρέπει να βρει το παιδί του πριν πεθάνει από ασφυξία και ο δολοφόνος αφαιρέσει το αριστερό του μάτι. Ο Αλεξάντερ Τσόρμπαχ, ένας πρώην αστυνομικός και νυν δημοσιογράφος, έχει κάνει ρεπορτάζ και για τους τρεις φόνους του Συλλέκτη Ματιών. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά… Το πορτοφόλι του έχει βρεθεί δίπλα στο πτώμα και θεωρείται ύποπτος. Ο Συλλέκτης Ματιών θέλει να παίξει μαζί του. Ο Τσόρμπαχ έχει ακριβώς σαράντα πέντε ώρες και επτά λεπτά για να σώσει τη ζωή ενός μικρού αγοριού. Και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει...

Αφήγηση από Κωστή Λυμπερόπουλο

3. Για τους κλασικούς 

Coming soon

«Άννα Καρένινα»

4-jE9l1.jpg

«Όλες οι ευτυχισμένες οικογένειες μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά κάθε δυστυχισμένη οικογένεια είναι δυστυχισμένη με τον δικό της μοναδικό τρόπο». Στην αριστοκρατική Ρωσία του 19ου αιώνα η Άννα Καρένινα, μια νέα, όμορφη γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, ζει σε μια καταπιεστική γι’ αυτήν οικογένεια μαζί με τον εξέχοντα πολιτικό σύζυγό της και τον μικρό τους γιο. Οι ισορροπίες διαταράσσονται όταν η Άννα γνωρίζει και ερωτεύεται έναν νεαρό αξιωματικό του στρατού, τον κόμη Βρόνσκι. Θέλοντας να αποφύγει ένα κοινωνικό σκάνδαλο, ο σύζυγός της αρνείται να της δώσει διαζύγιο. Αρνείται ακόμη και όταν η Άννα μένει έγκυος και αποκτάει ένα παιδί με τον Βρόνσκι. Κόντρα στις κοινωνικές συμβάσεις της εποχής και τους ηθικούς νόμους, τις δικές της ανασφάλειες και την αγάπη της για τον γιο της, η Άννα εγκαταλείπει την οικογένειά της για να ζήσει με τον εραστή της και τη νεογέννητη κόρη τους. Γρήγορα όμως η κοινωνική κατακραυγή τη θλίβει και τη διαλύει. Απομονώνεται, ενώ της δημιουργείται η υποψία ότι ο Βρόνσκι την απατά. Σταδιακά χάνει τον έλεγχο του εαυτού της και οδηγείται σε ένα τραγικό αδιέ­ξοδο. Η αυτοκαταστροφή είναι μονόδρομος. Και η ζήλια που φωλιάζει μέσα της αποδεικνύεται τελικά πιο ισχυρή κι από τον έρωτα. Η Άννα Καρένινα του Τολστόι είναι μια από τις πιο επιδραστικές ιστορίες που γράφτηκαν ποτέ.

Αφήγηση από Ανδρομάχη Μαρκοπούλου

4. Για τους «ψυχολόγους της παρέας» 

«Ανάμεσα σε ηλίθιους»

4-KjTUU.jpg

Αισθάνεστε μερικές φορές ότι είστε ο μόνος που βγάζει νόημα σε μια συνάντηση; Μήπως οι μακροσκελείς απαντήσεις σάς τρελαίνουν ή ο εριστικός τρόπος του συναδέλφου σάς σπάει τα νεύρα; Δεν είστε ο μόνος. Ο Τhomas Erikson μας εξηγεί ότι υπάρχουν τέσσερις βασικοί τύποι συμπεριφοράς που προσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και αντιλαμβανόμαστε τους γύρω μας. Η κατανόηση του προτύπου συμπεριφοράς ενός ατόμου αποτελεί το κλειδί της επιτυχημένης επικοινωνίας. Αναλύει αυτούς τους τέσσερις τύπους

  • οι Κόκκινοι είναι κυριαρχικοί και καταπιεστικοί
  • οι Κίτρινοι είναι κοινωνικοί και αισιόδοξοι
  • οι Πράσινοι είναι χαλαροί και φιλικοί και
  • οι Μπλε είναι αναλυτικοί και ακριβείς

Και μας εξηγεί πώς μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον κάθε τύπο ατόμου και να επικοινωνήσουμε μαζί του. Το απλό και πρακτικό σύστημα των τεσσάρων χρωμάτων σας επιτρέπει να εντοπίσετε γρήγορα το χρώμα ενός φίλου ή συνεργάτη και να προσαρμόσετε ανάλογα τον τρόπο με τον οποίο του μιλάτε και τις πληροφορίες που μοιράζεστε. O συγγραφέας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να τελειοποιήσετε την επικοινωνία και τις κοινωνικές δεξιότητές σας, να διαχειριστείτε τις συγκρούσεις με αυτοπεποίθηση, να βελτιώσετε τη σχέση με τον προϊστάμενο και την ομάδα σας, να καταλάβετε πότε πρέπει να μιλήσετε και πότε όχι, και γενικά να αλλάξετε τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους άλλους ανθρώπους, από τους συνεργάτες μέχρι τον/τη σύντροφό σας. Και με λίγη τύχη, να διασφαλίσετε ότι ο ηλίθιος δεν είστε εσείς!

Αφήγηση από Θάνος Χρόνης


How to

unnamed.jpg

Παρακάτω σας δείχνουμε όλα τα βήματα για να ακολουθήσετε κι εσείς προκειμένου να βιώσετε την απόλυτη JukeBooks εμπειρία!

Ξεκινήστε να ακούτε σε 3 απλά βήματα:

1) Δημιουργήστε λογαριασμό στο JukeBooks.gr

2) Επιλέξτε μηνιαίο πλάνο στα 9,99€ ή ετήσιο στα 59.99€ (προσφορά για περιορισμένο χρονικό διάστημα)

3) Κατεβάστε το app, αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση και με 15 ημέρες δοκιμής (μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου η συνδρομή ανανεώνεται αυτόματα. Χωρίς δέσμευση)

Και το JukeBooks συμβάλλει καθοριστικά στο να απολαμβάνουμε αυτές τις όμορφες στιγμές!

Ξεκινήστε τώρα εδώ