fbpixel

Search icon
Search
4 holiday outfits για κάθε εορταστική περίσταση
THE LOOK

4 holiday outfits για κάθε εορταστική περίσταση

Oι festive προτάσεις της MAX&Co


Η εορταστική περίοδος έχει φτάσει και είμαστε σίγουροι πως ο ενθουσιασμός σας είναι στα ύψη, ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως την περσινή σεζόν ήμασταν όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας φορώντας φόρμες και πιτζάμες. Οι προσκλήσεις και τα save the dates για διάφορα events και καλέσματα έχουν ξεκινήσει να έρχονται και εσείς ανυπομονείτε για να πάτε, να ξεδώσετε και να δείξετε τον καλύτερο και πιο λαμπερό εαυτό σας.

Ωστόσο συχνά τα invitations αυτά προκαλούν άγχος και στρες ως προς το ενδυματολογικό κομμάτι. Το κάθε happening έχει και διαφορετικό dress code, από το πάρτι του γραφείου μέχρι το γιορτινό τραπέζι με την οικογένεια και καμία δε θα ήθελε να υπερβάλει ή να είναι under-dressed. Για αυτό και εμείς με τη βοήθεια του brand MAX&Co. φτιάξαμε 4 υπέροχα εορταστικά looks μαζί με έναν οδηγό με τις απαραίτητες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε και τι να έχετε κατά νου, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να μαγνητίσετε τα βλέμματα των γύρω σας όπου και αν παρευρεθείτε.

Office Party

christmas-outfits-max-co-3.jpg

Σε όποιο χώρο και αν εργάζεστε είτε πρόκειται για ένα πολύ αυστηρό επαγγελματικό περιβάλλον είτε πρόκειται για έναν πιο casual χώρο θα πρέπει να θυμάστε πως εκεί επιθυμείτε τον σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων σας επομένως η κομψότητα είναι το πρώτο σας μέλημα. Ένα κοστούμι σε ένα ιδιαίτερο χρώμα ή σε κάποιο παιχνιδιάρικο μοτίβο συνδυασμένο με ένα θηλυκό πουκάμισο αποτελεί μία ιδανική επιλογή. Προσέξτε πολύ στα αξεσουάρ που θα διαλέξετε και προτιμήστε να ολοκληρώσετε το outfit σας με κομψά και μίνιμαλ παπούτσια όπως μαύρα μποτάκια ή γόβες και με ladylike τσαντάκια.

Family Lunch

christmas-outfits-max-co-2.jpg

Το σημαντικότερο που πρέπει να θυμάστε γύρω απ' αυτή τη μέρα είναι ότι θα μαζευτείτε για να περάσετε χρόνο με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους και θα θέλετε να νιώθετε άνετα και όμορφα. Επομένως, το ντύσιμό σας καλό θα ήταν να είναι χαλαρό και casual αλλά με μερικές festive νότες για να είστε μέσα στο πνεύμα των ημερών. Σκεφτείτε καρό μοτίβα, μεταλλικές λεπτομέρειες και ζεστά υφάσματα. Η δική μας πρόταση είναι ένα cozy πουλόβερ στολισμένο με πετράδια στη λαιμόκοψη, μία υπέροχη κλος plaid φούστα και ένα ζευγάρι mary janes για ένα girly touch.

Afternoon Strolling

christmas-outfits-max-co-1.jpg

Οι μεσημεριανές βόλτες στα μαγαζιά και στα καφέ-bar την Παραμονή Χριστουγέννων και την Παραμονή Πρωτοχρονιάς αποτελούν αγαπημένη συνήθεια της πόλης μας που κανένας μας δεν θέλει να χάσει. Βασικός στόχος είναι να είστε λαμπερές αλλά ταυτόχρονα και άνετες αφού θα είστε πολλές ώρες έκτος σπιτιού περπατώντας και χορεύοντας. Κάντε σύμμαχό σας ένα comfy ζευγάρι μποτάκια ή αρβυλάκια και εντάξτε οπωσδήποτε κάποιο από τα εορταστικά χρώματα στο outfit σας. Εμείς επιλέξαμε ένα total zebra look, που είναι απόλυτη τάση, με ένα φλογερό κόκκινο παλτό που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

New Year’s Eve

christmas-outfits-max-co-4.jpg

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2022 έχει ξεκινήσει και για μαζί και η αγωνιώδης αναζήτηση του ιδανικού outfit για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Τα γυναικεία φορέματα αποτελούν την τέλεια λύση αφού το φόρεμα είναι από μόνο του ένα σύνολο χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεστε για συνδυασμούς αρκεί να επιλέξετε το σωστό χρώμα και ύφασμα και να ολοκληρώσετε με fancy αξεσουάρ για να στεφθείτε η απόλυτη βασίλισσα του πάρτι. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτό το midi μαύρο φόρεμα από λεπτή πλέξη με σχέδια από μεταλλικό νήμα που κολακεύει και αναδεικνύει τη σιλουέτα σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια, αστραφτερά ασημί γοβάκια και τσαντάκι ολοκληρώνοντας με ένα cropped δερμάτινο jacket για μια rock&glam πινελιά.

Παρακολουθήστε την επίσκεψη μου στην MAX&Co. Boutique στο κέντρο της Θεσσαλονίκης & αντλήστε έμπνευση για τα πιο υπέροχα festive outfits!  


Info

MAX&Co. Boutique: Τσιμισκή 72

Τηλέφωνο: 2310240041

Instagram: @dilfashiongroup

Facebook: DiL Fashion Group