Μπορεί μια vegan sauce να απογειώσει μια συνταγή; Κι όμως, μπορεί! Γι' άλλη μια φορά, οι πιο λαχταριστές λύσεις έρχονται από την Condito, που διαθέτει τις πιο νόστιμες επιλογές για συνταγές που θα θέλετε να φτιάχνετε ξανά και ξανά. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι το πόσο εύκολες είναι ως προς την εκτέλεσή τους, καθώς θα χρειαστείτε λίγα υλικά κι ελάχιστο από τον χρόνο σας.
Δείτε τις συνταγές!
Vegan burito

Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Χρόνος μαγειρέματος: 5'
Υλικά για 4 άτομα
Για τη Mayo Guacamole
- 4 κ.σ. Vegan Mayo Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito the Green Line
- 1 αβοκάντο
- Αλάτι
- Χυμός lime
- 2 μικρά κρεμμύδια ψιλοκομμένο
Για τις τορτίγιες
- 4 τορτίγιες
- 4-5 μαρουλόφυλλα
- 1 κούπα ρύζι βρασμένο
- 1 κούπα κόκκινα φασόλια βρασμένα
- 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
Για το σερβίρισμα
Nάτσος
Εκτέλεση
1. Ετοιμάζουμε τη Mayo Guacamole. Σε ένα μπολ βάζουμε την Vegan Mayo Sauce με απαλή μουστάρδα της Condito the Green Line, το αβοκάντο, αλάτι, χυμό lime και με πιέζουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να σερβίρουμε. 2. Απλώνουμε τις τορτίγιες και μοιράζουμε την Mayo Guacamole που ετοιμάσαμε. Βάζουμε τα φύλλα μαρουλιού, το ρύζι, τα κόκκινα φασόλια, την πιπεριά και τυλίγουμε. Σερβίρουμε με τα νάτσος και επιπλέον Mayo Guacamole.
Crispy rice salad

Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Χρόνος μαγειρέματος: 20'
Υλικά για 4 άτομα
- 1 συσκευασία Vegan Mayo Sauce με μπούκοβο της Condito the Green Line
- 200 γρ. ρύζι βρασμένο
- 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Για τη σάλτσα
- 1 λεμόνι, τον χυμό του
- 1 κ.σ. μέλι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για τη σαλάτα
- 1 αγγουράκι ψιλοκομμένο
- 2 πιπεριές ψιλοκομμένες
- 3-4 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένα
- 1 κούπα ρεβύθια βρασμένα
- 100 γρ. κάσιους
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Σε ένα ταψάκι βάζουμε 2 κ.σ. Vegan Mayo Sauce με μπούκοβο της Condito the Green Line, το ρύζι, τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε. Ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά, μέχρι το ρύζι να γίνει τραγανό. Αφήνουμε να κρυώσει. 2. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υλικά. Ετοιμάζουμε τη σαλάτα βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ ή μία πιατέλα. Προσθέτουμε τη σάλτσα που ετοιμάσαμε, το crispy rice και σερβίρουμε.
Ριζότο μανιταριών με τρούφα

Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Χρόνος μαγειρέματος: 25'
Υλικά για 4 άτομα
- 1 κ.σ. Vegan Mayo Sauce της Condito the Green Line με τρούφα
- 2+2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. μανιτάρια, σε φέτες
- Αλάτι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 250 γρ. ρύζι για ριζότο
- 100 γρ. λευκό κρασί
- 1 λίτρο ζεστό νερό
- 1 λεμόνι, το ξύσμα του
- Φρέσκα μυρωδικά
Εκτέλεση
1. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα βαθύ τηγάνι για το ριζότο. Βάζουμε το σκεύος στην εστία, προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο (2 κ.σ.), τα μανιτάρια, αλατίζουμε και αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 5-6 λεπτά μέχρι τα μανιτάρια να ψηθούν καλά. Όταν είναι έτοιμα μεταφέρουμε τα μανιτάρια σε ένα σκεύος (θα τα χρειαστούμε στο σερβίρισμα). Θα συνεχίσουμε το μαγείρεμα στο ίδιο σκεύος χωρίς να το καθαρίσουμε. 2. Βάζουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο (2 κ.σ), το κρεμμύδι, αλατίζουμε, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε για 15 περίπου λεπτά, σε μέτριας ένταση φωτιά, μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο και γλυκό. Ξεπλένουμε το ρύζι, στραγγίζουμε, προσθέτουμε και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά μέχρι το ρύζι να αρχίσει να σκουραίνει. Προσθέτουμε το κρασί, δυναμώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρασί να εξατμιστεί. (Θα πρέπει να έχουν μείνει ελάχιστα υγρά στο σκεύος αλλά να μην έχει στεγνώσει.) 3. Ρυθμίζουμε το χρονόμετρο της κουζίνας στα 17 λεπτά. Προσθέτουμε το 1/3 του ζεστού νερό, ανακατεύουμε και αφήνουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει ζωηρά. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία δυο ακόμη φορές, μέχρι να τελειώσει το ζεστό νερό. Όταν ο χρόνος περάσει κλείνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε την παρμεζάνα, τη Vegan Mayo Sauce της Condito the Green Line με τρούφα, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε Σερβίρουμε με τα φρέσκα μυρωδικά και τα μανιτάρια που ετοιμάσαμε στην κορυφή.
Κριτσίνια με pesto

Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Χρόνος μαγειρέματος: 25'
Υλικά για 10 τεμάχια
- 1 συσκευασία Vegan Pesto της Condito the Green Line
- 1 συσκευασία vegan σφολιάτα
- 1 κούπα τριμμένο αμύγδαλο
- 1 κούπα Italian style σκληρό τριμμένο
Εκτέλεση
1. Αφήνουμε τη σφολιάτα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Vegan Pesto της Condito the Green Line, το αμύγδαλο, το Italian style σκληρό τριμμένο. 2. Απλώνουμε το πέστο στα φύλλα σφολιάτας και κόβουμε σε 5 λωρίδες. (Δεν θα χρησιμοποιήσουμε όλο το πέστο, όσο περισέψει θα το κρατήσουμε για το σερβίρισμα). Τυλίγουμε την κάθε λωρίδα και μεταφέρουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα. 3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι η σφολιάτα να είναι έτοιμη. Σερβίρουμε με επιπλέον pesto sauce στο πλάι.
