fbpixel

Search icon
Search
4+1 cool ανοιξιάτικοι συνδυασμοί που θα κερδίσουν τα πιο πολλά κοπλιμέντα
THE LOOK

4+1 cool ανοιξιάτικοι συνδυασμοί που θα κερδίσουν τα πιο πολλά κοπλιμέντα

Δημιουργήστε τα πιο chic spring outfits στο λεπτό!


Βρισκόμαστε πάλι σε αυτή την μεταβατική εποχή του χρόνου, όπου οι μέρες κυμαίνονται μεταξύ της χειμωνιάτικης ψύχρας και των πιο ήπιων ανοιξιάτικων ημερών, που σημαίνει ότι η επιλογή των καθημερινών μας outfits είναι δύσκολη.

Έτσι, αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να βρούμε σύνολα που παρέχουν αρκετή κάλυψη σε περίπτωση που ο καιρός αλλάξει προς το χειρότερο - χωρίς να προσδίδουν αυτό το επιπλέον βάρος. Γι' αυτό το λόγο, για τις πιο classy και επιτυχημένους συνδυασμούς για να αντιγράψουμε απευθυνθήκαμε στο Instagram και στις πιο πετυχημένες εμφανίσεις των αγαπημένων μας street stylers- από φορέματα με πουλόβερ και χοντρές μπότες μέχρι πλεκτά με φούστες που ξεχωρίζουν, αυτά τα σύνολα δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ. 

Scroll down και ανακαλύψτε τα!

1. Knit & Slip dress

best-slip-skirts-french-girls-302594-1663854143245-image-1280-80jpg.webp
Image source: @erinoffduty

Τα ελαφριά πλεκτά είναι απαραίτητα για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα, και συνδυάζονται ιδανικά με ένα μεταξένιο slip φόρεμα ή φούστα. Μπορείτε να παντρέψετε το σύνολα με pointy kitten heels ή για μια πιο casual εκδοχή με ρετρό αθλητικά που δίνουν στο look αυτό το cool-girl twist. Για να είστε στον παλμό των τάσεων συνδυάστε neutral χρωματισμούς, όπως το καφέ, το μαύρο και το off white. 

2. Cardigan & White t-shirt & Tailor trousers

anoukyve.jpeg
Image source: @anoukyve

Δεν υπάρχει πιο διαχρονικά classy combination από αυτόν του tailor παντελονιού με ένα chic cardigan - και μην ξεχνάτε πως η διαφορά κρύβεται στις λεπτομέρειες του styling. Προσθέστε ένα λευκό t-shirt από κάτω, που είναι ο νεός A-lister approved τρόπος να συνοδέυεται τα ελαφρά σας πλεκτά. Εκτός αυτού, συνδυάστε με τα αγαπημένα και εντελώς επίκαιρα ballet flats.

3. Statement Jacket & Denim Skirt 

denim-skirt-outfits-249121-1676844046864-image-1280-80jpg.webp
Image source: @rikkekrefting

Ως γνωστόν η τζιν φούστα έχει επιστρέψει δυναμικά από την εποχή του '90 και μπορεί να σας συνοδέψει παντού from desk to dinner. Θα μπορούσατε επίσης να φορέσετε με ένα σακάκι ή μια καμπαρντίνα, καθώς και με cute ballet flats και μέχρι και με μπότες μέχρι το γόνατο.

4. Cargo Trousers & Heels

hoskelsa.jpeg
Image source: @hoskelsa

Και όμως, από ότι βλέπετε είναι εύκολο να φορέσετε ένα cargo παντελόνι με υπέρκομψο τρόπο. Ακολουθήστε το παράδειγμα του μοντέλου, Elsa Hosk, και συνδυάστε το με kitten ή high heels και ένα ανοιχτό cardigan με διακριτικά αξεσουάρ. 

5. Bold vest & Jeans

a37ed2c87920fa9991211b07e190338e.jpg
Image source: @sofiarichiegrainge

Τις πιο πολλές φορές οι πιο απλοί συνδυασμοί είναι και οι ωραιότεροι - ειδικότερα όταν δίνουμε βάση στο σωστό fit. Do it like Sofia και συνδυάστε ένα blue-washed denim με flats ή mules και ένα διασκεδαστικό vest top σε έντονο χρώμα. 

6. Midi dress & Chunky boots

how-to-style-fashion-basics-285340-1580845337368-main-1280-80jpg.webp
Image source: @hannahcrosskey

Ένα midi dress είναι τόσο εύκολο να φορεθεί - ανεξαρτήρως καιρού ή περίστασης. Για τον πιο ψυχρό ανοιξιάτικο καιρό κάντε έναν black & white συνδυασμό επιλέγοντας ένα ευέλικτο, λευκό φόρεμα, προσθέστε ένα sweater και απογειώστε το outfit προσθέτοντας μαύρες λεπτομέρειες όπως παπούτσια και τσάντα. 



Feature image source: @francescasaffari, @aimeesong