fbpixel

Search icon
Search
3 νέες boutiques στη Μύκονο για high-fashion shopping στο Νησί των Ανέμων
PEOPLE & MOMENTS

3 νέες boutiques στη Μύκονο για high-fashion shopping στο Νησί των Ανέμων

Boss, Karl Lagerfeld και Tommy Hilfiger κάνουν απόβαση στον κοσμοπολίτικο προορισμό του Αιγαίου


Το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων μαγνητίζει τα βλέμματα με την σπάνια ομορφιά και τη μοναδική του ενέργεια κι όποιος το επισκέπτεται, γεμίζει εικόνες κι αναμνήσεις, καθώς συνδυάζει τις πιο high-fashion shopping εμπειρίες μέχρι την πιο έντονη νυχτερινή ζωή. Aπό τη μία ο κυκλαδίτικος χαρακτήρας, με τα λιθόστρωτα σοκάκια, τους ανεμόμυλους, τους κόκκινους τρούλους και τα αμέτρητα καμπαναριά των εκκλησιών κι από την άλλη οι αμέτρητες επιλογές γι΄αυτούς που θέλουν να περάσουν τις πιο luxurious διακοπές. 

Η Μύκονος τα προσφέρει όλα, και ακόμα περισσότερα, με τρία νέα ανοίγματα από πολυτελή brands που κατέφθασαν στο νησί με τις νέες boutiques τους. 

Boss 

boss-mykonos-pop-up-store-09.jpg

Το pop-up store της Boss έχει ως στόχο να μυήσει τους επισκέπτες του στον ξεχωριστό γοητευτικό χαρακτήρα της Μυκόνου, προσφέροντας μια αγοραστική εμπειρία που αντανακλά την αισθητική του νησιού. Η αρχιτεκτονική του αποτίει φόρο-τιμής στο μοναδικό πνεύμα του νησιού, δημιουργώντας έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια, τον μινιμαλισμό και τον boho-chic σχεδιασμό. Στον εξωτερικό χώρο του, ένα όμορφο καθιστικό προσφέρει το ιδανικό καλωσόρισμα σε μια αξέχαστη εμπειρία shopping.

boss-mykonos-pop-up-store-07-ww.jpg

Κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία αγορών στους λάτρεις της Boss. Η boutique παρουσιάζει μια επιμελημένη επιλογή των τελευταίων ανδρικών και γυναικείων συλλογών του οίκου, μαζί με αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια, γυαλιά ηλίου και αρώματα. Επιπλέον, από μέσα Ιουνίου, οι καλύτεροι πελάτες με τις αγορές τους στο νέο pop-up θα λαμβάνουν ένα limited edition Boss Exclusive Experience Box.

Info: BOSS Pop-Up Store Mykonos, Ενόπλων Δυνάμεων 6, 84600


Karl Lagerfeld

kl-mykonos-pop-up-2.png

Η Karl Lagerfeld καλωσόρισε το καλοκαίρι με τα εγκαίνια του πρώτου της pop up store στο νησί της Μυκόνου. Συνδυάζοντας την μαγεία του ελληνικού τοπίου με τα iconic ασπρόμαυρα κομμάτια, ο οίκος παρουσιάζει την Summer 2024 συλλογή και την Βeachwear σειρά στον νούμερο ένα καλοκαιρινό προορισμό. Με τα λαμπερά υφάσματα, τις λιτές σιλουέτες και το γαλλικό design να δημιουργούν τα απόλυτα summer pieces.

kl-mykonos-pop-up-1.png

Λαμπεροί καλεσμένοι γιόρτασαν το Σάββατο 22 Ιουνίου, σε ένα on theme ασπρόμαυρο set τα εγκαίνια του Karl Lagerfeld Summer pop up. Στο event που σήμανε την έναρξη του καλοκαιριού παραβρέθηκαν celebrities, καλλιτέχνες και προσωπικότητες του χώρου της μόδας. Οι Μαρίνα Βερνίκου, Χρυσάνθη Κουρούπη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Όλγα Ντάλλα και Μαρίτα Καθητζιώτη επέλεξαν δημιουργίες από την Summer 2024 συλλογή. Ενώ οι Λάκης Γαβαλάς, Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος και Αλέξης Παππάς απόλαυσαν μια καλοκαιρινή βραδιά αφιερωμένη στον οίκο Karl Lagerfeld.

Info: To Karl Lagerfeld pop up store φιλοξενείται στο κατάστημα Gravity, Βορείου Ηπείρου-Μύκονος


Tommy Hilfiger

2024-05-31.jpg

Απόβαση στο Νησί των Ανέμων έκανε και ο οίκος Tommy Hilfiger, με τον ίδιο τον Hilfiger να καταφθάνει στο νησί στις αρχές του Ιουνίου, προκειμένου να παραστεί στο πολυαναμενόμενο opening. Τοποθετημένο ανάμεσα στα χαρακτηριστικά Ματογιάννια της Μυκόνου, η boutique είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με την αισθητική του κοσμοπολίτικου προορισμού. Με οροφές φτιαγμένες από τοπική ιτιά και δάπεδα από ασβεστολιθικό μάρμαρο, προσδίδουν μια ανανεωμένη πινελιά στον χώρο αποτίοντας φόρο τιμής στο παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ. Ένας φιλόξενος χώρος καθιστικού περιβάλλει ένα ελαιόδεντρο που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα, ενώ η διακριτική σήμανση του καταστήματος ενσωματώνεται αρμονικά στο εμβληματικό τοπίο της Μυκόνου. Επιπλέον, ένα σκιερό υπαίθριο σαλόνι προσκαλεί τους επισκέπτες να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τη νησιωτική αύρα στην Πλατεία Αγίας Μονής.

xoris-titlo-ojQqZ.jpg

Εμπνευσμένο από το κόκκινο, λευκό και μπλε DNA του brand, το κατάστημα της Μυκόνου ενσωματώνει τον εμβληματικό χαρακτήρα του οίκου σε έναν τολμηρό συνδυασμό του κλασικού και του μοντέρνου. Το κατάστημα των 150 τ.μ. διαθέτει μια πληθώρα από τις συλλογές Tommy Hilfiger Spring 2024, όπως ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, υποδήματα, αξεσουάρ, εσώρουχα και φυσικά μαγιό.

Info: Κουζή, Γεωργούλη Χώρα