fbpixel

Search icon
Search
TASTE

3 μοναδικές συνταγές με γάλα που μπορείτε να απολαμβάνετε άφοβα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

Το ανανεωμένο Love Milk της ΜΕΒΓΑΛ μάς κάνει να αγαπήσουμε το σώμα και τον οργανισμό μας


3 μοναδικές συνταγές με γάλα που μπορείτε να απολαμβάνετε άφοβα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας

Το καλοκαίρι απαιτεί ενδυνάμωση του οργανισμού μέσα από διατροφικές επιλογές που μας κρατούν «ανάλαφρους» και υγιείς. Η MEBΓΑΛ βρίσκεται εδώ και χρόνια στο πλευρό όλων όσων επιλέγουν ένα healthy lifestyle, είναι λάτρεις των θρεπτικών γαλακτοκομικών προϊόντων κι επιθυμούν να τα εντάσσουν σε κάθε γεύμα της καθημερινότητάς τους. Προσωπικά, το γάλα αποτελεί must της διατροφής μου, αφού το εντάσσω σε αρκετά γεύματα της ημέρας μου, από ένα θρεπτικό, χορταστικό smoothie, μέχρι κάποιο λαχταριστό milkshake ή cereal bowl -τα οποία θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε και μόνοι σας παρακάτω.

Σύμμαχός μου σε όλα αυτά; Το ολοκαίνουριο Love Milk της ΜΕΒΓΑΛ, που με έχει ενθουσιάσει από την πρώτη κιόλας δοκιμή! 

Πάρτε μια στιγμή απλά και σκεφτείτε την απαιτητική σας καθημερινότητα. Ο χρόνος σας είναι ελάχιστος και πολύτιμος, ενώ πολλές φορές η έλλειψη γάλατος σάς δημιουργεί άγχος. Όχι πια, καθώς το νέο Love Milk της ΜΕΒΓΑΛ έχει διάρκεια ζωής 35 ημέρες και μπορείτε να το έχετε απλά στο ψυγείο.

Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η δυνατότητα των πολλαπλών χρήσεών του, καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Σκεφτείτε ότι καταναλώνεται σκέτο κρύο ή ζεστό, σε συνδυασμό με δημητριακά, αντί ροφήματος, στη μαγειρική, στα γλυκά ακόμη και στον καφέ! So delicious! Plus, σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η υπέροχη γεύση του, αλλά και η νέα μοντέρνα και πρακτική συσκευασία του, που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο σκίτσο καρδιάς, το οποίο θα ομορφύνει το ψυγείο και θα σας φτιάχνει τη διάθεση -εμένα το έκανε ήδη! 

Άλλωστε, εδώ και χρόνια η MEBΓΑΛ σχεδιάζει προϊόντα βασισμένα στις αξίες του παρελθόντος, αλλά ξεφεύγουν από τη συντηρητική εικόνα του χθες, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και φρέσκο αποτέλεσμα. Μέσα από την αυθεντική γεύση του Love Milk, θα νιώσετε τη φιλική και «ζεστή» αίσθηση που αποπνέει το γάλα, αλλά και την νοστιμιά και την οικειότητα μιας επιλογής που θα περνούσε από τη μητέρα σας μέχρι εσάς και μετέπειτα στις νέες γενιές. Μπορείτε να το βρείτε σε 2 τύπους, πλήρες με 3,5% λιπαρά, αλλά και ελαφρύ με 1,5% λιπαρά. 

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και οι προτάσεις για γευστικές και μοντέρνες συνταγές με βάση το γάλα πρόκειται να σας «λύσουν» τα χέρια φέτος το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα θα σας διατηρήσουν fit και υγιείς. Δοκιμάστε τις παρακάτω all day long recipes που απογειώνονται με την προσθήκη του Love Milk της ΜΕΒΓΑΛ και δώστε σε κάθε γεύμα σας την απαραίτητη πρωτεΐνη και βιταμίνη B12, η οποία συμβάλλει στην ψυχολογία και στην καλή διάθεση... και θα μας θυμηθείτε.

Enjoy! 

Cereal & milk bowl

cereal-bowl-and-milk.jpg


Υλικά

  • 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης
  • 1 φλ. γάλα Love Milk 1,5%
  • 2 κ.γ. μέλι
  • 1/4 φλ. μύρτιλλα (και λίγα ακόμη για το σερβίρισμα, αν θέλετε)
  • 1/4 φλ red berries

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, τοποθετείτε τις νιφάδες βρώμης, τοποθετείτε το γάλα Love Milk 1,5%, και στη συνέχεια ρίχνετε από πάνω τα μύρτιλλα, τα red berries, περιχύνετε με μέλι και απολαμβάνετε.


Smoothie

smoothies.jpg


Υλικά

  • 1 ½ φλιτζάνια έως 2 φλιτζάνια γάλα Love Milk
  • 1 ½ φλιτζάνια κατεψυγμένα μύρτιλα
  • 1 ½ φλιτζάνι κατεψυγμένες μπανάνες (παγώνετε τις μπανάνες σε ½ φέτες)

Προαιρετικά extras:

  • ¼ φλιτζάνι βρώμη ή / και 2 κουταλιές σπόρου λιναριού
  • 1 έως 2 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι σφενδάμου

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπλέντερ όλα τα συστατικά (και τη βρώμη εάν θέλουμε) και ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να πολτοποιηθούν τα υλικά μας και στη συνέχεια σε υψηλότερη ταχύτητα. Σταματάμε για να ανακατέψουμε σε περίπτωση που έχουν κολλήσει κομμάτια στα τοιχώματα και να προσθέσουμε λίγο παραπάνω γάλα Love Milk εφόσον το κρίνουμε απαραίτητο και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι το smoothie να έχει τελείως ομαλή υφή και να είναι κρεμώδης. Δοκιμάζουμε και αν θέλουμε να είναι πιο γλυκό προσθέτουμε σιρόπι σφενδάμου και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε το Smoothie Blueberry με παγάκια. 

Ice cream

ice-cream.jpg


Υλικά

  • 2 φλ. Γάλα Love Milk 3,5%
  • 2 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1/2 φλ. ζάχαρη
  • 1 κλωνάρι βανίλια ή 1 κ.γλ υγρή βανίλια

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το Love Milk 3,5% και προσθέτουμε μέσα τη βανίλια, τη ζάχαρη και μία πρέζα αλάτι. Αφήνουμε να ζεσταθεί το γάλα και να λιώσει ζάχαρη. Ανακατεύουμε με σύρμα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μπολ ή σε κανάτα και προσθέτουμε μέσα την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει στον πάγκο της κουζίνας. Παγώνουμε το μείγμα σκεπασμένο στο ψυγείο περίπου για 2 ώρες, να γίνει δροσερό. Αφαιρούμε το κλωναρι της βανίλιας, καθαρίζουμε από πάνω όλο τον καρπό της και τον ρίχνουμε στο μείγμα. Βάζουμε το μείγμα σε παγωτομηχανή, ακολουθώντας τις οδηγίες της παγωτομηχανής.


Enjoy!

1

Love Milk ΜΕΒΓΑΛ

Γάλα Πλήρες

2

Love Milk ΜΕΒΓΑΛ

Γάλα Ελαφρύ