fbpixel

Search icon
Search
3+1 πανεύκολοι τρόποι να προσθέσετε χρώμα στα καλοκαιρινά σας σύνολα
STYLING TIPS

3+1 πανεύκολοι τρόποι να προσθέσετε χρώμα στα καλοκαιρινά σας σύνολα

Hint: Είναι κατάλληλοι και για τους λάτρεις των neutral looks


Ας υποθέσουμε ότι έχετε μια ντουλάπα γεμάτη με ουδέτερα χρώματα, αλλά έχετε έντονη περιέργεια να δοκιμάσετε όλες τις όμορφες χρωματικές τάσεις κάθε σεζόν. Παρόλα αυτά, είστε πολύ διστακτική στο να τις δοκιμάσετε επειδή τα έντονα χρώματα συχνά μοιάζουν "υπερβολικά" για το προσωπικό σας στιλ.  Σε περίπτωση που αυτή είναι η πραγματικότητα σας και πλέον νιώθετε την ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ να βάλετε λίγο χρώμα στα σύνολα σας - υπάρχει τρόπος να το καταφέρετε με μίνιμαλ προσπάθεια.

Το κόλπο είναι να προσθέτετε ένα πολύχρωμο κομμάτι στο μείγμα κάθε φορά, και υπάρχουν τρεις κομψοί και εύκολοι τρόποι για να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια τσαντών, παπουτσιών ή αξεσουάρ όπως φωτεινές θήκες τηλεφώνου, γυαλιά ηλίου και καπέλα. Φέτος σας συστήνουμε να προτιμήσετε χρώματα όπως το έντονο κόκκινο, το κίτρινο του βουτύρου ή να επενδύσετε σε κάποιο item έντονης πράσινης απόχρωσης που είναι εξίσου big για φέτος. 

Παρακάτω, ανακαλύψτε τους go-to τρόπους να προσθέσετε χρώμα σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση...

Shoes

nabvostfgpzbxmvf6swgnk-768-80jpg.webp
DImage source: @lucywilliams02

Ένας πολύ εύκολος τρόπος να προσθέστε άμεσα χρώμα σε κάθε καλοκαιρινό σύνολο είναι μέσω των παπουτσιών. Φέτος, πιο πολύ από ποτέ, έχουμε δει φωτεινά ζευγάρια που τραβάνε την προσοχή να έρχονται στο επίκεντρο. Είτε σε flat είτε σε high heels, φέτος σας προτείνουμε να επιλέξετε είτε το φλογερό κόκκινο, είτε στο lime green που φαίνεται να αποτελεί ξανά τάση. 

Bag

8ffc358e6c23b632b4f138a6eb9dec90.jpg
Image source: @hoskelsa

Μια διαχρονική τσάντα σίγουρα είναι στα ουδέτερα χρώματα που μπορούν να φορεθούν παντού και πάντα - όσα χρόνια και αν περάσουν. Παρόλαυτα σίγουρα θα άξιζε να προσθέσετε και ένα πιο playful piece στο καθημερινό σας outfit rotation. Ένα basket bag, μια ευρύχωρη tote ή shoulder bag ή και ένα clutch για τις βραδινές εξόδους αποτελεί go-to.  

Extra tip: Σε περίπτωση που θέλετε μια πιο quiet επιλογή, επιλέξτε μια τσάντα σε παστέλ χρώμα που ενδείκνυται για τους καλοκαιρινούς αλλά και ανοιξιάτικους μήνες. 

Little everyday accessories

d862c1b1f3c16ace704c625243d4b862.jpg
Image source: @devonleecarlson

Μην ξεχνάτε πως στη μόδα και στη δημιουργία κάθε outfit - είτε καθημερινό, είτε πιο επίσημο - πάντα είναι all about the details. Για αυτό δώστε χρώμα στα μικρά αξεσουάρ που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, όπως τη θήκη του κινητού σας ή ενός bag charm. Μπορεί να σας φαίνονται μικρές λεπτομέρειες, αλλά σας εγγυόμαστε πως κάνουν τη διαφορά.

Beach essentials

966e4f25f6928de3e918b94aa049acd3.jpg
Image source: @livia

Φέτος δίνουμε χρώμα στα πιο πρακτικά beach must-haves, όπως είναι τα flip-flops, τα καπέλα και σε περίπτωση που νιώθετε τολμηρές, τα γυαλιά ηλίου σας. Όσον αφορά τις σαγιονάρες σας, έχουμε δει τις έντονες Havaianas στα περισσότερα Instagram feeds των αγαπημένων μας fashion girls που τις φοράνε από την πόλη, μέχρι τις διακοπές. Εννοείται το κλασικό explorer hat σε ένα χρώμα που ξεφεύγει από τα δεδομένα θα κάνει σίγουρα τη διαφορά. 


Feature image source: Style Du Monde, @thesetters