fbpixel

Search icon
Search
13 deco lovers μοιράζονται μαζί μας την διακόσμηση του δικού τους μοναδικού coffee table
INTERIORS

13 deco lovers μοιράζονται μαζί μας την διακόσμηση του δικού τους μοναδικού coffee table

Εμπνευστείτε από τις σύγχρονες προτάσεις τους και αντλήστε ιδέες για τους δικούς σας χώρους


Παραμένοντας σπίτι, έχουμε κληθεί να βρούμε σε αυτό τη «ζεστασιά» που πάντα αναζητούσαμε. Η κάθε γωνιά του χώρου μας, εκφράζει μια πτυχή της προσωπικότητάς μας κι ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη της κατοικίας μας φυσικά δεν είναι άλλο από το καθιστικό, όπου και πλέον περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας. Μια τάση που αποτελούσε ανέκαθεν λατρεία όσων αγαπούν τη μόδα και το στιλ, ήταν η διαμόρφωση του coffee table μας -ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να ανακαλύψουμε καινούριους τρόπους διακόσμησής του και να αντλήσουμε μοναδικές ιδέες, τις οποίες μας προτείνουν εμπνευσμένοι άνθρωποι που αγαπούν το interior design; 

Γι' αυτό κι εμείς, ζητήσαμε από 13 deco lovers να μας παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις μέσα από φωτογραφίες και χρηστικά tips, αναδεικνύοντας το τέλειο setting του δικού τους coffee table. 

Get Inspired!

Εύη Γκριντέλα-Καρατζά

grindela.JPG

Για τη διακόσμηση του coffee table μου, δεν ξεχνώ ποτέ λουλούδια -συγκεκριμένα αυτά είναι από το Just Flowers- άλλοτε προτιμώ από το Segarden. Επιλέγω κεριά, όπως αυτό το μεγάλο στο πήλινο δοχείο από Secret Garden, δίσκους από antique stores στο Παρίσι, coffee table books, notebooks ντυμένα με μεταξωτό ύφασμα, Ganesha από την Ινδία για προστασία και μια πήλινη πιατέλα από την Μαριάννα Παπαγεωργίου. Το coffee table το έχω φτιάξει εγώ με ύφασμα μουαρέ μεταξωτό και κρόσσια -ειδική παραγγελία βαμμένη με παλαιό τρόπο! 

Έλενα Σίτη

eleni-stasinopoulou.JPG

Ένα φρέσκο μπουκέτο λουλούδια προσδίδει πάντα μια φωτεινή νότα στον χώρο! Επιλέγω αγαπημένα coffee table books από διαχρονικούς εκδοτικούς οίκους, ενώ προτιμώ μια πιο minimal συνολική αισθητική για τη διακόσμηση, παίζοντας με τους ασπρόμαυρους χρωματικούς τόνους. 

Γεωργία Δώδου 

dwdou.jpg

Το σημαντικότερο για εμένα είναι να είμαι περιτριγυρισμένη από τα πράγματα που αγαπώ, γεμίζοντας το σπίτι μου με θετικές δονήσεις. Λέγοντας «πράγματα που αγαπώ», μου έρχονται στο μυαλό μικρές λεπτομέρειες στη διακόσμησή μου, από τη νέα μου ταπετσαρία, τα αγαπημένα μου coffee table books, μέχρι ακόμη και τα καινούρια μου Jimmy Choos -τα οποία λειτουργούν υπέροχα ως ένα ιδιαίτερο decor item στην κατοικία μου. Αφού δεν μπορώ να τα φορέσω εκτός σπιτιού, τα θαυμάζω ως ένα εξαιρετικό έργο τέχνης εντός! 

Γιάννης Σιγούρος 

sigouros.JPG

Η συμβουλή μου: Ακολουθήστε συμμετρίες, «μπλέξτε» αγαπημένα βιβλία, αντικείμενα που «μιλούν» στην καρδιά σας, μυρωδιές και χρώματα που σας γεμίζουν μνήμες και σας ταξιδεύουν. Αγαπήστε και απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού σας!

Λαμπρινή Σταύρου

lamprini-staurou.JPG

Στον «δικό μου κόσμο», ένα οθωμανικού τύπου σκαμπό με λευκό λινό ύφασμα γίνεται μέρος του coffee table, ενώ η βασική διακόσμησή του αποτελείται από φρέσκα λουλούδια, αρωματικά κεριά και φυσικά, αγαπημένα βιβλία, τα οποία πλαισιώνουν σταθερά το σκηνικό. 

Μελίνα Γεωργούδα

melina-georgouda-KB9bP.JPG

Φροντίστε να φωτίσετε τον χώρο με αντικείμενα που σας προκαλούν γαλήνη και ταιριάζουν ιδανικά στον χώρο σας. Επιλέγω simple και comfort στιλ με μοντέρνες φυσικά λεπτομέρειες που αναδεικνύουν συνολικά minimal γραμμές. Just... "chase the sun"!

Αντιγόνη Δάνου 

antigoni-danou.JPG

Αντίκες από το Παρίσι δένονται αρμονικά με σύγχρονα αντικείμενα. Έργα τέχνης ζωγράφων σε plexi προσθήκες πρωταγωνιστούν δίπλα σε συλλογές και σε λευκώματα, ενώ δεν λείπουν ποτέ τα λουλούδια και τα κεριά. Bonbonierres, decanters, carafe, fruit glacé και μαργαρίτες!  

Ελεάνα Καραγεωργίου

eleana-karagewrgiou.jpg

Διακοσμήστε το coffee table σας με items, με τα οποία συνδέεστε πραγματικά. Βιβλία τέχνης, αλλά και ταξιδιωτικά λευκώματα αποτελούν must-haves. Τα δικά μου αγαπημένα είναι ένα εξάγωνο κουτί από μαλαχίτη, ένας κρύσταλλος ισορροπίας -δώρο από τους γονείς μου, ένα μοναδικό vintage κινέζικο πορσελάνινο βάζο της γιαγιάς μου κι ένα brass sculpture, το οποίο μου έδωσε δώρο ο σύζυγός μου κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος μας. Συνολικά, αγαπώ τα διακοσμητικά κουτιά από διάφορα υλικά, όπως ξύλινα, κοκάλινα και μαρμάρινα, ενώ από τους χώρους μου δεν λείπουν ποτέ τα αρωματικά κεριά ή αλλιώς οι δικές μου «στιγμές φωτός», με διαφορετικές μυρωδιές, για κάθε συναίσθημα!

Κατερίνα Ψωμά 

katerina-psoma.JPG

Για τη διακόσμηση του coffee table μου επιλέγω ιδιαίτερα περιοδικά, λουλούδια και φυσικά items που αγαπώ. Όπως ένα πορσελάνινο τασάκι, κεριά, ένα υπέροχο plexiglass box και σουβέρ από το Koku Concept. Feels amazing! 

Βάσυ Κουιμτζή

vasi-kouimtzi.jpg

Για το coffee table σας επιλέξτε κομψές επιλογές και λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Εγώ αγαπώ τις μικρές πινελιές χρώματος και τα φυσικά φρέσκα λουλούδια που δίνουν άλλη διάσταση και πολυτέλεια στον χώρο. 

Βαλέρια Τάραντο

baleria-taranto.JPG

Στο δικό μου coffee table βρίσκονται τα αγαπημένα μου αντικείμενα. O δίσκος από τον Malvez, το κερί με evil eye από την Lito Fine Jewelry και φυσικά μικρά και μεγάλα Molton Brown κεριά! Αγαπώ επίσης τα δύο κουτιά μου με μάτια -σουβενίρ από τον γάμο μου- αλλά κι ένα μεγαλύτερο ξύλινο κουτί από το Noor Fares. Το αστέρι είναι από το On entropy, δώρο της καλύτερης φίλης μου. Tα γεωμετρικά σουβέρ είναι του Jonathan Adler και στο παπούτσι είναι ζωγραφισμένος ο μικρός πρίγκιπας. 

Τίτη Δάνου

titi-danou.JPG

Διακοσμήστε το coffee table σας με αγαπημένα λευκώματα και βιβλία, φυσικά με κεριά με λατρεμένα αρώματα, όπως και με αξεσουάρ κεριών. Μην αμελείτε ποτέ τα φρέσκα λουλούδια, βάζα που σας εκφράζουν, προσωπικά αντικείμενα που αγαπάτε κι εντυπωσιακούς δίσκους. 

Ελένη Στασινοπούλου

eleni-stasinpoulou.JPG

Τα δικά μου special tips για τη διακόσμηση του coffee table είναι να επιλέξετε σίγουρα μοναδικά κεριά που σας φτιάχνουν τη διάθεση, αγαπημένα βιβλία και personal decor items που διαθέτετε στη συλλογή σας. Μην ξεχνάτε να επιλέγετε κεριά με καπάκια, αφού για τις busy women είναι η καλύτερη λύση, καθώς δεν σκονίζονται!