fbpixel

Search icon
Search
12 iconic τοποθεσίες που επισκέφτηκε η Emily in Paris στη 2η σεζόν
ESCAPE

12 iconic τοποθεσίες που επισκέφτηκε η Emily in Paris στη 2η σεζόν

Από το Café Marly στο Λούβρο μέχρι και το ένδοξο La Samaritaine


Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν της Emily in Paris, βρίσκει τη Lilly Collins σε νέες περιπέτειες αλλά και τοποθεσίες της Πόλης του Φωτός. Ανάμεσα στα μπερδέματα με τον wanna-be-french-boyfriend της, Gabriel, τη φίλη της Camille, αλλά και των επαγγελματικών της συναναστροφών στην εταιρία μάρκετινγκ Savoir, η Emily καταφέρνει εκτός από ενδιαφέροντα outfits, να μας δείχνει και μοναδικούς προορισμούς του αγαπημένου Παρισιού. Σε 10 μόλις επεισόδια, η ίδια και η παρέα της, πίνουν το μεσημεριανό τους κρασί σε ένα από τα πιο εμβληματικά καφέ της γαλλικής πρωτεύουσας έξω από το Μουσείο του Λούβρου, περιπλανιούνται στο μοναδικό εμπορικό που άνοιξε πρόσφατα σχετικά τις πύλες του, το La Samaritaine, ενώ ακόμη απολαμβάνουν ένα grande fashion show μέσα στο Παλάτι των Βερσαλλιών. 

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ακριβώς πού να πάτε, αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε το Παρίσι όπως η Emily!

Le Café Marly

1-Wjtn0.jpg

Η Emily ενδίδει τελικά στην έλξη της για τον Gabriel στο φινάλε της 1ης σεζόν. Στην πρεμιέρα της 2ης season της σειράς όμως, δείχνει να υποφέρει από τύψεις σε ένα άβολο μεσημεριανό γεύμα με την πρώην κοπέλα του, την Camille. Η τοποθεσία του ραντεβού τους ωστόσο κάθε άλλο παρά άβολη είναι, αφού, το Le Café Marly είναι ένα άκρως διάσημο και πολυτελές εστιατόριο που βρίσκεται απέναντι από το Λούβρο, όπου η Emily και η Camille δειπνούν μαζί με το αφεντικό της πρώτης, τη Sylvie.

Info: 93 Rue de Rivoli, 75001

Roxie

2-mcCUJ.jpg

Εξωτερικά πλάνα του night club που δείχνει να ξεκινάει μια νέα καριέρα ως performer η καλή φίλη της Emily, Mindy υποδηλώνουν ότι εργάζεται στο La Nouvelle Eve, ένα πραγματικό παριζιάνικο θέατρο που απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από το Moulin Rouge. Όμως, η εντυπωσιακή παράσταση της ίδιας στο «Dynamite» των BTS γυρίστηκε στην πραγματικότητα σε διαφορετική τοποθεσία: το Roxie, ένα βραδινό club με ζωντανή μουσική στο 8ο Διαμέρισμα.

Info: La Nouvelle Eve: 25 Rue Pierre Fontaine, 75009

Gare de l'Est

aaaaqzccsml0jjxnvuvjvx3xq0ezyd1ne-wlo44v1usrjcwyyqle9y59njxxoabnd6dhob2wno0y-n4wjnfvvd1k2sgq7elrlkxessfm-yjaw9-vrroju-de1sfy8f0f-lvpx2qcffnpaikqfoasug1cyhb.jpg

Η Emily και ο Mathieu Cadault -ο βοηθός του σχεδιαστή Pierre Cadeau, με τον οποίο η πρωταγωνίστρια είχε ξεκινήσει ένα ειδύλλιο από την προηγούμενη σεζόν- αποφασίζουν να αποδράσουν σε μια ονειρική εκδρομή στο Saint-Tropez ξεκινώντας από Gare de l'Est, έναν από τους σημαντικότερους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Παρισιού και τον παλαιότερο της πόλης. Παρόλο που τα τρένα του Gare de l'Est δεν φτάνουν στην πραγματικότητα για το Saint-Tropez αλλά εξυπηρετούν πολλά ταξίδια στα ανατολικά, όπως στο Στρασβούργο και στο Λουξεμβούργο.

Info: Place du 11 novembre 1918, 75010

Hammam Les Cent Ciels

1-HaGB4.jpg

Η Αμερικανίδα Emily παίρνει ένα απροσδόκητο δώρο γενεθλίων από την Camille, με τη μορφή μιας ιδιαίτερης εμπειρίας σε ένα χαμάμ. Η σκηνή γυρίστηκε σε ένα πραγματικό χαμάμ, το Les Cent Ciels. Παρόλο που υπάρχει ένα spa Les Cent Ciels στο Παρίσι -που βρίσκεται στο 11ο Διαμέρισμα- η σειρά γύρισε τις συγκεκριμένες σκηνές σε αυτό της Boulogne, λίγο έξω από την Πόλη του Φωτός.

Info: 45 bis Avenue Edouard Vaillant, 92100

Père Lachaise Cemetery

2-hUyd1.jpg

Ο συνεργάτης της Emily, Luc (Bruno Gouery) την πάει για ένα special γεύμα γενεθλίων στο εμβληματικό νεκροταφείο Père Lachaise. Είναι αδύνατο να εκτιμήσει κανείς τη ζωή χωρίς να «στοχαστεί τον θάνατο», σύμφωνα με τον Luc. Ο Luc και η Emily κάθονται δίπλα στον τάφο του γνωστού κριτικού τέχνης Honoré de Balzac και στο «μεγάλο κεφάλι του», που βρίσκεται κοντά στον τόπο ανάπαυσης του Γάλλου ρομαντικού καλλιτέχνη Eugène Delacroix. Το πιο «διάσημο» νεκροταφείο του κόσμου ίσως, φιλοξενεί επίσης τον Jim Morrison, την Edith Piaf (της οποίας η μουσική ακούγεται συχνά στην Emily In Paris) και τον Oscar Wilde.

Info: 28 Boulevard de Menilmontant, 75020

Marché d'Aligre

aaaaqzf5ukccfynxoh5hg79gxawrq75jvb2khsdumgsdmlnh6yyetmvcwxjwc4rlutcpxfbar3e1ffey1bcvhskgylgkkojhlfrrl2spiban-nxdthngl3f2hwvsyyx3l5qxstpseleezcfrq-9fuuslbmok.jpg

Ο Gabriel σώζει την Emily από ένα καταστροφικό δείπνο γενεθλίων, οδηγώντας την σε μια κοντινή αγορά για φρέσκα προϊόντα και πρώτες ύλες για το τέλειο γαστρονομικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για την Marché Bastille, μια από τις μεγαλύτερες υπαίθριες αγορές στην Πόλη του Φωτός. Μια βόλτα στους μαγικούς παραδοσιακούς πειρασμούς του Παρισιού, θα σας χαρίσει μια insight ματιά στο τι πραγματικά ψωνίζει ένας αυθεντικός Παριζιάνος. 

Info: Marché Bastille: 2018 Bd Richard-Lenoir, 75011 

La Samaritaine

2-F0EX1.jpg

Το τέταρτο επεισόδιο της 2ης σεζόν, "Jules and Em", μας μεταφέρει σε ένα από τα πιο λαμπερά πολυκαταστήματα του Παρισιού για fine goods shopping, το La Samaritaine. Ας ελπίσουμε ότι από τη δική σας επίσκεψη να λείπει η όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία που βίωσε η Emily, με τη συμμαθήτριά της από τα μαθήματα Γαλλικών, Petra. Η μικροκαμωμένη πρωταγωνίστρια επιστρέφει στο multi brand store αργότερα μέσα στη σεζόν για τo event της κυκλοφορίας του νέου Laboratoire της Lavaux, "Scents & Sensibility".

Info: 9 Rue de la Monnaie, 75001

Tortuga Galeries Lafayette Paris Haussmann

aaaaqallioxahaqlinjuv6dk8ebdvvvex5diqd7z6-yp3mkgb5-4iug2evlbpqjpm6ydaqifdjjv6h7peswmcf-7j4mjffrknvhydsf-vmrsalz6ayozkvfbjuziy-grspl07ihdcatkixyvvpkb0r32e0ql.jpg

Αν πρόκειται να κάνετε μια άβολη συζήτηση με τη νέα σας φίλη σχετικά με το ότι ερωτευτήκατε τον φίλο της, θα θέλετε τουλάχιστον μια καλή θέα. Αυτό βρίσκει η Emily στο επεισόδιο 5 στο Tortuga Galeries, ένα πολυτελές εστιατόριο που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου με θέα στην όπερα Palais Garnier. Μπορείτε επίσης να πάρετε και μια μικρή δόση του Eiffel Tower από το roof του. 

Info: 25 Rue de la Chaussée d'Antin, 75009

Brasserie Lutetia

33.jpg

Η Sylvie συναντά το νέο της φλερτ, έναν φωτογράφο που ονομάζεται Erik, σε μια πολυτελή καφετέρια προς το τέλος του "Boiling Point". Μόλις μια μέρα αφού του υποσχέθηκε μια πολύ καλή δουλειά, πρέπει να του την πάρει πίσω. Προς έκπληξή της ο Erik καταλαβαίνει και συνεχίζει να επιθυμεί τη σχέση τους. Αν υπάρχει μια τοποθεσία ικανή, για να γιορτάσετε τόσο καλά νέα, δεν είναι παρά το ρομαντικό αυτό καφέ-εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Brasserie Lutetia. Η Emily In Paris γύρισε επίσης το πρώτο ραντεβού της Sylvie και του Erik στο εσωτερικό του ίδιου εστιατορίου.

Info45 Boulevard Raspail, 75006

Hôtel Plaza Athénée

8.jpg

Η Sylvie και ο σύζυγός της, Laurant (Arnaud Binard), τακτοποιούν ένα περίπλοκο μέρος του γάμου τους στο Hôtel Plaza Athénée στα Ηλύσια Πεδία. Έχετε το κατά νου εάν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη δική σας ερωτική σχέση -όσο φλογερή κι αν είναι η συζήτηση- τουλάχιστον η σαμπάνια θα είναι κρύα και το περιβάλλον που θα την πιείτε απλά ονειρικό!

Info: 25 Avenue Montaigne, 75008  

La Coupole

3-ForlL.jpg

Η Emily και ο Alfie μοιράζονται την πιο δύσκολη συζήτηση για τη σχέση τους στο La Coupole, μια διάσημη brasserie στο 14ο διαμέρισμα. Ενώ εκείνη φεύγει από τη συζήτηση αβέβαιη για το πού θα εξελιχθεί η νέα της σχέση, το κομψό art deco interior της La Coupole είναι αδιαμφισβήτητο.

Info: 102 Blvd du Montparnasse, 75014

Pont Neuf

5-gEpga.jpg

Μεγάλο μέρος της 2ης σεζόν του Emily in Paris διαδραματίζεται στη Pont des Arts, τη γραφική γέφυρα που οδηγεί στα «χνάρια» του Λούβρου. Η τελευταία σκηνή της σεζόν, ωστόσο, φέρνει την Emily στο Pont Neuf, τη διάσημη γέφυρα που βρίσκεται ακριβώς δυτικά της Pont des Arts. Σε μια εμπνευσμένη προσωπική της στιγμή, συλλογίζεται το μέλλον της, κοιτάζοντας κάτω τον Σηκουάνα.

Info: Pont Neuf, 75001