fbpixel

Search icon
Search
10 λόγοι για να μην χάσετε το νέο GLOW Φεβρουαρίου
PEOPLE & MOMENTS

10 λόγοι για να μην χάσετε το νέο GLOW Φεβρουαρίου

Από τη γεμάτη φρεσκάδα ηθοποιό Ευγενία Ξυγκόρου, μέχρι όλα τα νέα «θαύματα» που αναμένουμε το 2024, τα πρωτότυπα projects και τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της υγείας


«"Ανοιχτοί ορίζοντες"»: η πιο ωραία ευχή που άκουσα για τη νέα χρονιά». Με αυτήν την φράση ξεκινάει το editorial η Διευθύντρια του περιοδικού GLOW, Σταυρούλα Κλειδαριά, και με σιγουριά μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Στο τεύχος Φεβρουαρίου συναντάμε νέους δρόμους και αναζητάμε ότι πιο σύγχρονο συμβαίνει τώρα στον πλανήτη. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην καλή υγεία -ψυχική και σωματική- και σας συστήνουμε νέες ιδέες, πρωτότυπα projects, ευρηματικές ανακαλύψεις σε πεδία όπου η δημιουργικότητα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και χαρισματικά πρόσωπα που ξεδιπλώνουν την ενέργειά τους με τρόπο αριστουργηματικό! 

Ανακαλύψτε τα...

1. Cover Star 

17436.jpg

Τα μάτια της είναι αντανάκλαση της νιότης, αλλά και της αγωνίας γι’ αυτό που θα είναι το επόμενο στοιχείο της διαδρομής της. Η παρουσία της Ευγενίας Ξυγκόρου στην αριστουργηματική μίνι σειρά έξι επεισοδίων της ΕΡΤ1, «Αγάπη παράνομη», που βασίστηκε στο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, σε σκηνοθεσία του Νίκου Κουτελιδάκη και στο πλευρό της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και του Νίκου Ψαρρά, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Η ίδια φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του νέου GLOW και συνομιλεί με τον Άρη Καβατζίκη σε μία συνέντευξη εφόλης της ύλης.

Read it here. 


2. Opera by Rianna + Nina

dsc01975.jpg

Έχοντας εδραιωθεί πλέον στον χώρο της μόδας, η Ριάννα Κούνου μένει στο Βερολίνο. Για το fashion brand Rianna + Nina, στο οποίο είναι co-founder, διατηρεί ένα εξαιρετικής αισθητικής κατάστημα στο Παρίσι, έχοντας καταφέρει ως σχεδιάστρια να δημιουργήσει ένα από τα πιο ισχυρά κεφάλαια στη βιομηχανία με ελληνικό DNA. H Σταυρούλα Κλειδαριά συνομίλησε μαζί της λίγες μέρες πριν από το catwalk στο Bode Museum στο Βερολίνο προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας, στο πλαίσιο της γερμανικής Εβδομάδας Μόδας με την υποστήριξη της Mercedes Benz και αποτυπώνει τα όσα είπαν στο GLOW Φεβρουαρίου.

Read it here.


3. Rebirth

cover-health-photo.jpg

Έπειτα από χρόνια στις διεθνείς πασαρέλες ως μοντέλο και αρκετά χρόνια στα πλατό της ιταλικής τηλεόρασης και του κινηματογράφου, η επιστροφή της στην Ελλάδα σηματοδότησε νέα ξεκινήματα. Η συζήτηση με την Αντιγόνη Κουλουκάκου στο νέο τεύχος Φεβρουαρίου μοιάζει με τον ορισμό που δίνει η ίδια για την ηλικία: ευλογία. Η ίδια περνάει με αστραπιαία ταχύτητα από τους διαφορετικούς ρόλους στη ζωή της!

Read it here.


4. Art World 

sprueth-magers-barbara-kruger-untitled-please-2023-13754-NMLfY.jpg

Η νέα χρονιά είναι γεμάτη τέχνη και οι μητροπόλεις του κόσμου την υποδέχονται με τις πιο ενδιαφέρουσες εκθέσεις διακεκριμένων καλλιτεχνών. Ίσως αυτή να είναι η αφορμή που ψάχνουμε για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Στο νέο τεύχος περιηγούμαστε στις πιο κορυφαίες εκθέσεις τέχνης που θα συναντήσουμε στον παγκόσμιο χάρτη.

Read it here.


5. Welcome 2024 

190510123244-01-green-notre-dame-proposal-odgvr.jpg

Tη νέα χρονιά, ο ανανεωμένος κύκλος των 366 ημερών μάς γεμίζει με επιπλέον ενθουσιασμό, αφού τα highlights του κρύβουν άπειρη έμπνευση και μαγεία. Οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει το 2024 αποκαλύπτονται στο GLOW Φεβρουαρίου μέσα από τις μοναδικές εμπειρίες, τα συναρπαστικά νέα και τα πολλά υποσχόμενα πρόσωπα που θα κυριαρχήσουν στο σκηνικό του πλανήτη.

Read it here.


6. New Icons 

tsatsaia-007-as.jpg

Η νέα Γενική Διευθύντρια του MOMus, Φανή Τσατσάια, μας μιλάει στο νέο τεύχος Φεβρουαρίου για το πώς ήρθε η Τέχνη στη ζωή της, διαγράφοντας μια αξιοθαύμαστη πορεία που την οδήγησε στο ν’ αναλάβει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μια τόσο σημαντική θέση, σ’ έναν από τους μεγαλύτερους δημόσιους φορείς πολιτισμού.

Read it here.


7. Art of Style

img-1753.jpg

Στο τεύχος Φεβρουαρίου συναντήσαμε την creative director του fashion brand Kooreloo, Λίλα Καραγιάννη, στο υπέροχο σπίτι της στην Αθήνα, πραγματοποιώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μαζί της. Μια δυναμική προσωπικότητα που έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του στιλ και αξίζει να ακολουθήσετε!

Read it here. 


8. The Upper House

athens-residence-65.jpg

Ένα αστικό διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία της εκλεκτικιστικής προσέγγισης και μας καλεί να ανακαλύψουμε χώρους με μοναδική αισθητική. Η υπέροχη κατοικία αναδεικνύεται στο νέο τεύχος GLOW και αποτελεί σχεδιαστική σύμπραξη των Saint of Athens και Α&Ο Architects.

Read it here.


9. The Clock Stopper

shutterstock-1947484126-3g0xf.jpg

Στο νέο τεύχος Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί με την ειδική HEALTH & BEAUTY Edition ανακαλύπτουμε τις πιο αποτελεσματικές anti-aging treatments που «παγώνουν» τον χρόνο άμεσα και αποτελεσματικά!  

Read it here.


10. The Fashion Edit

xoris-titlo-DOrKi.jpg

Από αστραφτερά μεταλλικά χρώματα μέχρι παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, οverblown φιγούρες και μικροσκοπικά σορτς, οι πασαρέλες της SS’24 ήταν πλημμυρισμένες με ολοκαίνουριες ανακαλύψεις σε σχήματα, χρώματα, cuts και details. Στο νέο ξεχωρίσαμε τις πιο hot fashion επιλογές για την εποχή που έρχεται, ώστε να είμαστε έτοιμες για δράση.

Read it here.