fbpixel

Search icon
Search
10 λόγοι για να μην χάσετε το νέο GLOW Δεκεμβρίου
PEOPLE & MOMENTS

10 λόγοι για να μην χάσετε το νέο GLOW Δεκεμβρίου

Από τις μοναδικές Γαλλίδες, Isabelle Kountoure και Josephine Verine μέχρι μερικές από τις πιο σπουδαίες γυναίκες στον χώρο της Τέχνης και της Κινηματογραφικής Σκηνής


To νέο τεύχος Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένο στις γυναίκες που ξεχωρίζουν, πρωτοστατούν και δημιουργούν. Δεν εφησυχάζονται και εφευρίσκουν εμπνευσμένους τρόπους να πρωταγωνιστούν σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής. Όπως σημειώνει και στο editorial της η Διευθύντρια Σταυρούλα Κλειδαριά, «Είναι στη φύση της γυναίκας να αντέχει, να προσπερνάει τα δύσκολα και να βρίσκει δημιουργικές διεξόδους στο φως, πρεσβεύοντας τη χαρά της ζωής. Είναι ιδανική, και πολλές φορές θέτει ως στόχο ζωής της την αναζήτηση της ομορφιάς σε κάθε επίπεδο. Και καθεμιά στον μικρόκοσμό της αναζητά τρόπους να την αναδείξει στο μέγιστο δυνατό.» Και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνούμε περισσότερο! 

Ανακαλύψτε παρακάτω τους 10 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε το GLOW Δεκεμβρίου! 

1. Cover Story 

dsc1197e-QiRWM.jpg

Αβίαστη κομψότητα και το εξαιρετικό στιλ χαρακτηρίζουν την cover star του νέου τεύχους Isabelle Kountoure. Η απίθανη ικανότητά της να διακρίνει την ομορφιά και να δημιουργεί fashion εικόνες που συγκλονίζουν και έχουν αφήσει ιστορία, από τη θέση της ως fashion director του περιοδικού HTSI των Financial Times του Λονδίνου, είναι επίσης σπουδαία. Όπως και η απύθμενη αγάπη που έχει για την Ελλάδα, όπου επιστρέφει πάντα με το πιο αυθεντικά όμορφο χαμόγελό της!

Read here


2. Women we Admire 

dsc-2555-tdgSb.jpg

Στην καρδιά της Αθήνας, η αρχαία και η σύγχρονη Τέχνη συναντιούνται, συνομιλούν κι αλληλοσυμπληρώνονται στο μουσείο που κατάφερε να γίνει πρότυπο, με το όνομά του να ταξιδεύει ως τα πέρατα της Γης. Η Σάντρα Μαρινοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, έχει συμβάλει, με το πάθος και την αφοσίωσή της, σε κάθε επιτυχία που διαγράφεται με αφετηρία τις αίθουσές του. Mε την ίδια στις σελίδες του νέου τεύχους συζητήσαμε για τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κουλτούρα, αποκρυπτογραφήσαμε την πολυαναμένομενη έκθεση για τη μάχη της Χαιρώνειας και την εξαιρετική πρωτοβουλία “Cycladic Intendity”, η οποία προστατεύει τον θησαυρό των Κυκλάδων.

Read here. 


3. The Constant Shift of Creative Directors

2-yEOLD.jpg

Γιατί οι δημιουργικοί διευθυντές των μεγάλων οίκων δε μένουν -φαινομενικά ποτέ- σταθεροί στις θέσεις τους στην εποχή μας; Στο νέο GLOW Δεκεμβρίου κάνουμε μια αναλυτική αναδρομή στις αποχωρήσεις και τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις που σημάδεψαν τη βιομηχανία της μόδας από την αρχή του έτους!

Read here. 


4. Esthetique à la française

j-73-pp-1-W62HF.jpg

Στη νέα GLOW Living Edition περιηγούμαστε στην πέτρινη κατοικία στην ορεινή Νικήτη της Χαλκιδικής, που συγκεντρώνει μια σειρά από εντυπωσιακά στοιχεία που αντικατοπτρίζουν τη διακριτική αισθητική και τη more than stylish ιδιαίτερη προσωπικότητα της γαλλίδας κοσμοπολίτισσας ιδιοκτήτριάς της, Josephine Verine.

Read here. 


5. Spirits of Crafts

patron.jpg

Στο νέο GLOW Living Δεκεμβρίου εξερευνούμε την εξελικτική διαδικασία, η οποία έχει τους δικούς της κανόνες και όρους, με την υπέρβασή τους συχνά να αποδίδει θετικό πρόσημο στο αποτέλεσμα. Τέσσερις δημιουργοί που τους ενώνει το πάθος για το handcrafting, αποκαλύπτουν τις μοναδικές τεχνικές που εφαρμόζουν. Η αυθεντική Patrόn premium tequila, που μοιράζεται εξίσου την αγάπη του χειροποίητου, γίνεται συνοδοιπόρος τους στο ταξίδι αυτό.

Read here.


6. Tone to Tone 

1-eOvaZ.jpg

Στο νέο τεύχος ανακαλύπτουμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπου η νέα πολυτέλεια αναδεικνύεται μέσα από ήσυχες, διαχρονικές επιλογές που χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα υλικών και διακριτικότητα. H quiet luxury αισθητική και οι υπέρκομψες μονοχρωμίες βρίσκονται στο απόγειο του fashion industry της νέας εποχής!

Read here.


7. Icons are made in France

03-portrait-caroline-de-maigret-hd.jpg

Στο νέο τεύχος αναλύουμε επίσης όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν τοποθετήσει τις Γαλλίδες στην κορυφή των πιο επιτυχημένων και κομψών γυναικών του πλανήτη. Η ανεπιτήδευτη αισθητική των σημερινών γυναικών, αλλά και οι french grandes femmes του παρελθόντος που άφησαν εποχή, παραμένουν επίκαιρες και συνεχίζουν να εμπνέουν γενιές. Στο GLOW Δεκεμβρίου κάνουμε λόγο για όλες τους! 

Read here. 


8. Designer's Home

y4a7658-dpi3K.jpg

Η designer Λήδα Αθανασοπούλου αποτυπώνει τη φωτεινή και σύγχρονη ματιά της για τον χώρο σε μια κατοικία στον Λυκαβηττό, η οποία γίνεται σπουδή στην υψηλή αισθητική και στα interiors. Στο νέο GLOW Living θα ανακαλύψετε μια χωρική αφήγηση που συνδέει παρελθόν και παρόν με έναν τρόπο μαγικό!

Read here.


9. The Big Screen

17ev-2.jpg

Στο νέο τεύχος Δεκεμβρίου συνομιλούμε με την Εύα Νάθενα, η οποία υπογράφει σκηνοθετικά το κορυφαίο αφήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Η Φόνισσα», που μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Μαζί, μιλήσαμε για το όνειρό της που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα.

Read here.


10. Designing Beyond Boundaries

img-4030.jpg

Γνώριζε ότι θα γίνει γραφίστρια από 11 χρονών, κι αυτό γιατί η δημιουργία ήταν πάντα μέρος κάθε στιγμής της ζωής της. Στο νέο τεύχος του GLOW, η Θεανώ Πετρίδου ανοίγει τις πόρτες του προσωπικού της καταφυγίου, ενός μοναδικού σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας. Ανακαλύψτε τους μοναδικούς και γεμάτους φαντασία χώρους της.

Read here.