fbpixel

Search icon
Search
10 λόγοι για να μη χάσετε το ανανεωμένο GLOW Νοεμβρίου
PEOPLE & MOMENTS

10 λόγοι για να μη χάσετε το ανανεωμένο GLOW Νοεμβρίου

To οποίο σηματοδοτεί μια νέα εποχή για το περιοδικό


«Μέσα από τις σελίδες των περιοδικών, οι ιδέες αποκτούν μορφή, οι εικόνες γίνονται συναισθήματα και οι λέξεις ιστορίες που αξίζουν να διαβαστούν. Ένας κόσμος που δεν είναι απλώς χαρτί και μελάνι, αλλά ένας καμβάς αισθητικής, ένας χώρος όπου η δημιουργικότητα μπορεί να ανθεί δίχως περιορισμούς». Στο κατώφλι μιας νέας εποχής για το GLOW, η Ελεονώρα Κανάκη -από τη θέση της διευθύντριας πλέον- υπογράφει το editor's letter (read it here), αποκαλύπτοντας σταδιακά την αναθεωρημένη φυσιογνωμία του περιοδικού. Με φρέσκες ιδέες και σύγχρονη προσέγγιση, το GLOW εξακολουθεί να ηγείται στον χώρο του, συστήνοντας την ανανεωμένη πορεία του. Στο τεύχος Νοεμβρίου, η μόδα, η τέχνη και ο πολιτισμός, το design, η ομορφιά και τα ταξίδια εξερευνούνται μέσα από μια updated οπτική, γίνονται η πηγή έμπνευσής μας και μας προτρέπουν σ' έναν δυναμικό διάλογο.

Παρακάτω, καταγράψαμε τους 10 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε το ανανεωμένο GLOW Νοεμβρίου.

1. The New Layout

cover-glow-P3W1S.jpg

Στα καινοτόμα μονοπάτια που από πάντα πορεύεται, με την αξιοπιστία που το ξεχωρίζει, το GLOW ανανεώνεται κι εξελίσσεται, διατηρώντας την ισχυρή ταυτότητά του. Αλλάζει σελίδα με νέο εμπλουτισμένο περιεχόμενο και σύγχρονο layout, διατηρώντας την κορυφαία ποιότητα, τη μοναδική ταυτότητα και την απαράμιλλη αισθητική που το καθιέρωσαν. Από το εξώφυλλο κιόλας, το καινούριο λογότυπο γίνεται η «αφετηρία» για ό,τι φρέσκο ακολουθεί.


2. The Cover Star

dsc-6250a-copy.jpg
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: GEORGE KATSANAKIS

Μαγνητικά δυναμική, η Μαίρη Μηνά, cover star του τεύχους Νοεμβρίου, αποτελεί μια γυναίκα που δε σταματά να εξελίσσεται και να επαναπροσδιορίζεται όχι μόνο μέσα από την υποκριτική, αλλά και από κάθε νέο ρόλο της ζωής της. Η πολυδιάστατη ηθοποιός μοιράζεται στον Άρη Καβατζίκη: «Λίγο πολύ όλοι μπαίνουμε στο τριπάκι της εικόνας και του "φαίνεσθαι", γιατί δεν είμαστε ανά πάσα στιγμή συνειδητοί για να κρίνουμε την κάθε μας επιλογή ή επίπλαστη ανάγκη που έρχεται από έναν εξωγενή παράγοντα». Ενώ για την ίδια, το να συνηθίσει την έκθεση ήταν ένας μικρός καθημερινός αγώνας, «Η θεωρία του φόβου της έκθεσης ήταν δική μου εγκεφαλική κατασκευή. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως δεν έχω κάτι να φοβάμαι. Εξάλλου, έχουν αλλάξει οι εποχές, δεν υπάρχει τίποτε κανιβαλιστικό σε σχέση με το πώς ήταν κάποτε τα πράγματα, όταν υπήρχε μια αίσθηση κλειδαρότρυπας», καταλήγει.

Read it here


3. The Newsroom

zara-2-uRGxr.jpg

Απ' αυτό το τεύχος, παρουσιάζουμε μια νέα στήλη, το "Newsroom", με όλες τις κορυφαίες εξελίξεις από από τον κόσμο του lifestyle σε πραγματικό χρόνο. Από τη συνεργασία της ηθοποιού Diane Keaton με τη Hudson Grace για την κυκλοφορία της homewear collection τους και το brand Rianna & Nina που μας συστήνει τη νέα πολύχρωμη συλλογή του με τίτλο "Fantasia", μέχρι την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Victoria's Secret στο runway και τη συλλεκτική έκδοση του Cabana Magazine Nο22, για τον Νοέμβριο τα νέα είναι πραγματικά συναρπαστικά!

Read it here


4. The Screen Age

77.jpg

Η πρώτη γενιά που μεγάλωσε σ' έναν πλήρως ψηφιακό κόσμο, η Gen Z, βλέπει την ψυχική υγεία της να υπονομεύεται και τη φυσική κοινωνική αλληλεπίδραση ν’ αντικαθίσταται από την ψηφιακή μοναξιά. Παράλληλα, δεν περιορίζεται απλώς στο να ζει μέσω των social media - έχει γίνει ο κινητήριος μοχλός που διαμορφώνει την παγκόσμια καταναλωτική κουλτούρα. Μήπως το «επιτυχημένο» προϊόν του 21ου αιώνα μάς πήγε πολύ πιο μακριά απ’ ό,τι περιμέναμε; Το τεύχος Νοεμβρίου «ρίχνει φως» σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα, φέρνοντας στο επίκεντρο στοιχεία που αποδεικνύουν τη μεγάλη αλλαγή, με το βλέμμα στραμμένο στο παρόν και στο μέλλον.

Read it here 


5. On our Radar: Thessaloniki

screen-shot-2024-10-24-at-42840-pm-1.jpg

Στο ραντάρ μας μπαίνει δυναμικά η Θεσσαλονίκη, με μια νέα ενότητα, με όσα συναρπαστικά συμβαίνουν σ' αυτή την πολύπλευρη πόλη, η οποία θα αναδειχθεί και θα φωτιστεί διαφορετικά από ποτέ άλλοτε. Πρόσωπα, events, δράσεις και new openings βρίσκουν τη θέση τους στις σελίδες του GLOW.

Read it here


6. Art of Style

zara-3-qrzpD.jpg

H PR Director του Dior Couture, Mathilde Favier, με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου "Living Beautifully in Paris" από τις εκδόσεις Flammarion, μιλάει αποκλειστικά στο GLOW για το δικό της Παρίσι, το μοναδικό και αυθεντικό της στιλ αλλά και το υπέροχο «ταξίδι» της στον κόσμο της μόδας.

Read it here


7. Abbaye des Vaux-de-Cernay

hotels-abbayedesvauxdecernay-231027-002.jpg

Το Abbaye des Vaux-de-Cernay, ένα πρόσφατα ανακαινισμένο αβαείο λίγο έξω από το Παρίσι, με ιστορία 900 ετών, γράφει το νέο του κεφάλαιο ως ένα εντυπωσιακό καταφύγιο-πόλος έλξης για τους καλλιεργημένους ταξιδιώτες. Πρόκειται για ένα πρώην αβαείο των Κιστερκιανών του 12ου αιώνα, το οποίο έχει ανακαινιστεί κι επαναλειτουργεί ως ξενοδοχείο, συνδυάζοντας το πνεύμα της αγροτικής βρετανικής διαμονής με την εκλεπτυσμένη γαλλική κομψότητα. Εμείς ανατρέχουμε στην ιστορία του και «περιηγούμαστε» στους φανταστικούς ανακαινισμένους χώρους του.

Read it here


8. Serving Culture with Ana Roš

20221112-a7r09246-edit.jpg
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SUZAN GABRIJAN, KLEMEN MRAMOR

Το «άγριο παιδί της γαστρονομίας», η Ana Roš, είναι μια αυτοδημιούργητη μάστερ των γεύσεων, που έχει κατακτήσει το απόλυτο για έναν σεφ: τρία αστέρια Michelin στην ανατρεπτική και κάτι παραπάνω από αξιοθαύμαστη πορεία της. Η ίδια, ως η cover star της ειδικής Flavor Edition, μας συστήνεται, και μας ξεναγεί στην υπέροχη χώρα της, τη Σλοβενία.

Read it here


9. The Green Star Restaurants

screen-shot-2024-10-01-at-50715-pm.jpg
Amber, Κίνα

Mέσα από το GLOW Flavor Edition μαθαίνουμε πως εκατοντάδες εστιατόρια έχουν βραβευτεί με αστέρια Michelin, όμως μόνο λίγα από αυτά έχουν κερδίσει το πολυπόθητο green star του οδηγού. Μια διάκριση που αναγνωρίζει τη δέσμευσή τους στις αρχές της βιωσιμότητας - από την προμήθεια των υλικών μέχρι τις ελάχιστες επιπτώσεις στο περιβάλλον και τις ηθικές πρακτικές στην κουζίνα. Από τη γειτονική Ιταλία μέχρι τη μακρινή Κίνα, ανατρέχουμε σε αυτά τα βραβευμένα εστιατόρια που αξίζουν πραγματικά την προσοχή μας.

Read it here


10. Dinner with Martina

martina.jpg

Η Fall/Winter '24 tableware συλλογή του περιοδικού Cabana, με τίτλο "Silk Road Collection", αποτίνει φόρο τιμής στον μυθικό «Δρόμο του Μεταξιού». Η Founder και Editor in Chief, Martina Mondadori, μας αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από αυτήν τη νέα κυκλοφορία, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το φαγητό και ό,τι το αφορά ξεπερνά τους πολιτισμούς και τους απλούς χάρτες. Πράγματι, ίσως η τέχνη τού να απολαμβάνεις παρέα ένα γεύμα, το μοίρασμα των πιάτων, το καλωσόρισμα των ξένων, να είναι ακόμη πιο έντονα στοιχεία στην Ανατολή απ’ ό,τι στη Δύση, αλλά για μένα είναι απολύτως θεμελιώδη στη ζωή μου».

Read it here

Don't miss it!