fbpixel

Search icon
Search
10+1 beauty editors, addicts & experts μοιράζονται μαζί μας τα αγαπημένα τους items ομορφιάς
BEAUTY PEOPLE

10+1 beauty editors, addicts & experts μοιράζονται μαζί μας τα αγαπημένα τους items ομορφιάς

Εμπνευστείτε από τις μοναδικές προτάσεις τους


Η εσωτερική ομορφιά που εκφράζεται κι εξωτερικά αποτελεί ίσως ένα από τα μεγαλύτερα ατού μιας γυναίκας. Εμείς, λοιπόν, ζητήσαμε από 11 beauty editors, addicts & experts, που δηλώνουν λάτρεις του κόσμου της ομορφιάς, να αποδεχτούν την πρόσκληση του GLOW & να μοιραστούν μαζί μας τα δικά τους favorite beauty items που χρησιμοποιούν ανελλιπώς αυτό το διάστημα.

Get to know them!

️Μαρία Παγωνάκη - @mariapagonaki

1e96b5d9-2f0c-4687-82fd-f42c70b0a0c8.JPG
Φωτογραφία: Όλγα Δεϊκου

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάποια αγαπημένα προϊόντα που έχω ξεχωρίσει και χρησιμοποιώ πολύ! La Mer, the mist γίνεται ένα με την επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση και φρεσκάδα στο πρόσωπο.Μόνο με ένα ψέκασμα το δέρμα τονώνεται αμέσως μόλις απορροφηθεί. Laura Mercier Refining Creme Polish Ένα απαλό προϊόν απολέπισης που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό, καθαρίζει χωρίς να ξηραίνει και αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά καθαρή. SKIN CAVIAR PERFECT CONCEALER, La Prairie. Αυτό το ελαφρύ, κρεμώδες υγρό concealer ανταποκρίνεται στην ανάγκη για τελειότητα , παρέχοντας ενίσχυση και οφέλη στην περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Αναμειγνύεται εύκολα, είναι πολύ σταθερό και δίνει ένα φωτεινό και φρέσκο αποτέλεσμα με διάρκεια. Η Grigi Makeup είναι η ελληνική με βάση τη Θεσσαλονίκη, fashion σειρά μακιγιάζ που μεταφέρει όλες τις διεθνείς τάσεις σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Καταπληκτική σταθερότητα, τα αγαπώ και τα υποστηρίζω θερμά. Από τη μεγάλη γκάμα τους, αυτήν την εποχή αγαπημένα μου είναι τα Lipstick PRO no 523, matte liquid lipstick pro no 422.

️Νατάσσα Μπερέκου - @berenata

e680ded7-2c93-4b11-8def-b7cc02c9db92.JPG
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μακρής

Είμαι beauty editor που σημαίνει από τα χέρια μου περνάνε δεκάδες νέα προϊόντα κάθε εβδομάδα τα οποία δοκιμάζω εντατικά. Κάποια από αυτά κερδίζουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και στο beauty closet μου και τα φοράω εντατικά. Όμως, για μια beauty editor ένα πετυχημένο προϊόν είναι ένα προϊόν που θα σε βάλει σε διαδικασία να το αγοράσεις (ενώ έχεις εκατοντάδες καλλυντικά η επιδερμίδα σου θέλει εκείνο το ένα). Για εμένα ένα από αυτά είναι το αντηλιακό σε μορφή Essence από Thank you farmer που είναι ότι πιο λεπτόρρευστο έχω δοκιμάσει ποτέ σε αντηλιακό κι επιπλέον έχει και ελαφρύ shimmer που λειτουργεί ως η τέλεια βάση για να δημιουργήσω το glowy skin που θέλω. Και αν οι παχύρρευστες υφές είναι η δικαιολογία σου για να μην φοράς αντηλιακή, πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία!

️Έφη Ανέστη - @beautydiaries

dsc-0968.JPG

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου beauty item αυτή τη σεζόν είναι το γνώριμο και τόσο cult για μένα (από πάντα) ανάλαφρο και φίνο (κι αλλιώτικο) άρωμα Eau de Jardins της Clarins (που μοσχοβολάει εσπεριδοειδή). Μου δίνει μια εξαιρετική αφορμή καθημερινά για έναν ονειρεμένο περίπατο σ' ένα κήπο, όπου η εσάνς σου προσφέρει μια ανεπανάληπτη τρυφεράδα και τόνωση. Είναι μια μοναδική τζούρα αισιοδοξίας. Το αγαπώ γιατί είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός αιθέριων ελαίων και φυτικών εκχυλισμάτων με αρωματικές και φυτοθεραπευτικές ιδιότητες για όλο το σώμα και την ψυχή!

️Σουζάνα Κεγγίτση - @souzana

2021-03-10-17-22-097870200.JPG

Αγαπώ πάρα πολύ οτιδήποτε έχει να κάνει με το μακιγιάζ και την περιποίηση των φρυδιών. Από microblading έως eyebrow lift, νομίζω ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα! Από πάντα ήμουν fan των bushy eyebrows, χωρίς όμως υπερβολές. Ένα φυσικό αποτέλεσμα, που τονίζει τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προσώπου. Μόλις τα brow soaps έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στην αγορά, επένδυσα σε αυτό της Iconic London. Μέσα σε ελάχιστες εφαρμογές κατάφερε να γίνει το αγαπημένο μου προϊόν για φυσικό brow lift, με τον πιο απλό τρόπο. Επειδή τα φρύδια μου είναι αρκετά... ατίθασα, συχνά το συνδυάζω με το eyebrow gel της Anastasia Beverly Hillsπου είναι εξίσου αγαπημένο μου προϊόν για ένα φυσικό αποτέλεσμα.Tip: Προτιμώ να εφαρμόζω το brow soap με spoolie και όχι με το βουρτσάκι που έρχεται στην αρχική συσκευασία. Βοηθάει στον καλύτερο διαχωρισμό των φρυδιών και σε ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα.

️Ζέτα Τσακούμη - @pinkgirlnotes

c2a804db-2638-4c92-b31b-afe3670a53d2.JPG

Η φιλοσοφία μου όσον αφορά την ομορφιά είναι "skin first"! Και πιστεύω έχω βρει πια τους συμμάχους μου γι' αυτό: πάντα κρέμα ματιών Dior Capture Totale, σούπερ booster αντιγηραντικός ορος Premium της Lierac και foundation με spf Power Fabric του Armani Beauty.

️Gresy Daniilidis - @gresydaniilidis

228784ee-05f8-4f12-8e07-cb112c097497.JPG

Η Sensai είναι η πεμπτουσία της ιαπωνικής ομορφιάς. Από την πρώτη στιγμή που δοκίμασα τη σειρά περιποίησης για την επιδερμίδα λάτρεψα την υφή των προϊόντων. Το signature συστατικό τους είναι το μετάξι Koishimaru, το οποίο έχει τη δύναμη να φωτίζει το δέρμα από την πρώτη κιόλας χρήση. Ποτέ δεν ήμουν πιο ενθουσιασμένη για οποιαδήποτε άλλο brand, επειδή κάθε προϊόν τους είναι απλά απίστευτο. Το απόλυτο αγαπημένο μου; Το κρεμώδες σαπούνι! Μαγεία!

Aννούσα Μελά, @mystyleforecast

2b98a847-91c8-496d-8d7f-180c0aab738e-1.JPEG

To άρωμα είναι mood booster, σύνδεση με το κέντρο μου, στοχοπροσήλωση σε αυτό που νιώθω κι είμαι. Το Coco Mademoiselle L' Eau Rrive της Chanel είναι ένα kind reminder στην κοριτσίστικη ανεμελιά και στη γυναικεία υπερδύναμη, ισορροπώντας στις αισθήσεις και το μυαλό. Λατρεία στο combo, γιασεμί-ροδοπέταλων και στη νυκτόβια υπόσταση του εφόσον αγαπημένη ώρα online συγκέντρωσης και δουλειάς είναι για εμένα τα μεσάνυχτα.

️Ντόγια Καρολίνη - @doyakarolini

img-8671.JPG

Με απαγορευτικό ταξιδιών εδώ και έναν χρόνο, παίρνω μικρές δόσεις με τα Paris-Deauville, Paris-Biarritz και Paris-Venise της Chanel, που αντιπροσωπεύουν τις αγαπημένες αποδράσεις της Coco, κλεισμένες πλέον για πάντα σε μπουκάλια από τον Olivier Polge. Το πρώτο είναι ένα Σαββατοκύριακο στην εξοχή: πατσουλί, πορτοκάλι, κίτρο, βασιλικός, γιασεμί. Το δεύτερο είναι μια βουτιά στη θάλασσα: γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, αλάτι, βετιβέρ, λευκός Μόσχας. Το τρίτο είναι η διαδρομή με το Οριάν Εξπρές προς τη Βενετία: νερόλι, γεράνι, κέδρος, βανίλια, κεχριμπάρι.

️Kορίνα Βρούσια - @korinavrousia

Δεν κάνω βήμα χωρίς το μασκαρακι φρυδιών Gimme Brow της Benefit γιατί δημιουργεί το ιδανικό περίγραμμα στο βλέμμα στη στιγμή, την κρέμα χεριών Fleur de Figuier, Roger & Gallet για να κρατήσω τα χέρια μου τέλεια ενυδατωμένα και με πολύ ωραίο άρωμα και τέλος, το Water Fresh Tint από τη σειρά Les Beiges από Chanel beauty γιατί μου χαρίζει sun kissed φυσικό look χωρίς να ξεβάφει στη μάσκα!!!

️Ιλιάδα Κλάγκου - @kiss_laurenne

5e66c484-302a-453b-bc36-b289adee8562-1.JPG

Το τελευταίο διάστημα ζω την πιο απολαυστική εμπειρία καθαρισμού ever! Από τη νέα σειρά Vinoclean της Caudalie (με συνθέσεις που έχουν πάνω από 97% φυσικά συστατικά) χρησιμοποιώ το λάδι ντεμακιγιάζ Make-Up Removing Oil και τον αφρό καθαρισμού Instant Foaming Cleanser, και κάθε φορά ενθουσιάζομαι με την άψογη απόδοσή τους και την... από τη λατρεία τους για την επιδερμίδα μου:) Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: όταν βιάζομαι, αναμειγνύω στην παλάμη μου 2 πιέσεις από τον αφρό με 3 πιέσεις από το λάδι (ναι, οι συνθέσεις τους είναι απόλυτα συμβατές!) και παίρνω με ΜΙΑ κίνηση, στον μισό χρόνο, άψογο αποτέλεσμα ντεμακιγιάζ + καθαρισμό + μεταξένια, φωτεινή επιδερμίδα! Plus: τα μπουκάλια της Vinoclean είναι 100% eco friendly -την αγαπώ!

️Γλαύκη Πακάλη - @glafki_sasa_pakali

glow-teliki.JPG

Ανανέωση της επιδερμίδας, μείωση των ρυτίδων, ελαστικότητα της επιδερμίδας, για αυτό αγαπώ την Queen Bee της Apivita.