fbpixel

Search icon
Search
Τα ανατρεπτικά χρώματα που θα επικρατήσουν στο καλοκαιρινό πεντικιούρ
HAIR & NAILS

Τα ανατρεπτικά χρώματα που θα επικρατήσουν στο καλοκαιρινό πεντικιούρ

Τα άκρα μας αξίζουν ισάξια περιποίηση και με το καλοκαίρι να πλησιάζει σας παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέρον χρώματα για να δοκιμάσετε στο πεντικιούρ σας


Πλησιάζει και πάλι η σεζόν που οι υψηλότερες θερμοκρασίες θα μας επιτρέψουν να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πέδιλα και σανδάλια. Τα open-toe παπούτσια, όμως, θέλουν και το ανάλογο πεντικιούρ για να αναδειχθούν με τον ιδανικό τρόπο. Γι' αυτό θα αναφερθούμε στις ανατρεπτικές τάσεις που θα επικρατήσουν στο πεντικιούρ. 

Σίγουρα τα κλασσικά χρώματα αποτελούν διαχρονική αξία και ειδικά στο πεντικιούρ που ο μινιμαλισμός είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Ωστόσο, αν θεωρείτε πως κάθε καλοκαίρι αναλώνεστε στα ίδια χρώματα, μπορείτε φέτος να δοκιμάσετε ένα νέο χρώμα από τις παρακάτω προτάσεις, που θα διατηρήσουν τη chic και minimal αισθητική και θα αναδείξουν την μαυρισμένη επιδερμίδα του καλοκαιριού, χωρίς να σας φαίνονται συνηθισμένα και βαρετά στα πόδια σας.

Αποχρώσεις του Μπλε

img-4820.jpg

Το μπλε χρώμα μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα staple colors του πεντικιούρ και μπορεί να λειτουργήσει για κάθε season ανάλογα με την απόχρωση. Οι αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε θα είναι τέλειες για να δοκιμάσετε στο επόμενο ραντεβού σας για πεντικιούρ. Ξεχωρίζουμε το διαχρονικό baby blue, αλλά και το petrol, το navy blue, και μπλε ρουά. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις του μπλε, που μιμούνται την θάλασσα, ταιριάζουν άψογα στα άκρα ακόμα και τους πιο καλοκαιρινούς και ζεστούς μήνες. Αναδεικνύουν τόσο τις ανοιχτόχρωμες, όσο και τις πιο μαυρισμένες επιδερμίδες, διατηρώντας όμως τη chic αισθητική.

Peach

img-4821.JPG
Το ροδακινί χρώμα, όπως και οι περισσότερες pastel αποχρώσεις, επικρατούν την φετινή spring summer season και είναι το απόλυτο trend για το χρώμα στο πεντικιούρ. Το peach fuzz άλλωστε, ανακοινώθηκε το χρώμα του 2024 από το Pantone! Peachy αποχρώσεις μπορείτε να δοκιμάσετε είτε σε ροζ, είτε σε πορτοκαλί υποτόνους, ανάλογα με τι λειτουργεί με την επιδερμίδα σας. Σίγουρα είναι μία επιλογή χρώματος που έχουμε ξαναδεί για την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή σεζόν, αλλά αφού το peach κυριαρχεί στην beauty σκηνή, ακόμη και σαν makeup trend, γιατί να μην το δοκιμάσουμε και σαν pedicure trend;

Μπορντό

img-4823.JPG

Άλλη μία dark επιλογή, που θα μπορούσε κανείς να πει πως συνδέεται με τους χειμωνιάτικους μήνες. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο θα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό να προτιμήσουμε το συγκεκριμένο χρώμα αυτήν την περίοδο και να κάνουμε τη διαφορά! Το μπορντό αποτελεί μία εναλλακτική επιλογή από το αγαπημένο κόκκινο, η οποία χαρίζει το ίδιο classy effect, τόσο στο μανικιούρ, όσο και στο πεντικιούρ. Ξεφεύγοντας από τα συμβατικά χρώματα που προορίζονται για άνοιξη και καλοκαίρι, οι πιο σκούρες επιλογές των αγαπημένων σας χρωμάτων αναδεικνύονται στον καλύτερο τρόπο για να κάνουμε stand out με το πεντικιούρ μας.

Πράσινο

5bccfd06a1b180527033e5d024fee869.jpg

Ένα χρώμα που δεν επιλέγουμε συχνά για πεντικιούρ αλλά έχουμε παρατηρήσει πως λειτουργεί φανταστικά στα χέρια, είναι το πράσινο και οι αποχρώσεις του. Εμείς ξεχωρίζουμε το χακί, αν θέλετε να εντάξετε ένα quiet pop of color, το κυπαρισσί, για μία πιο grande επιλογή, αλλά και ένα πιο έντονο πράσινο με πιο funky διάθεση. Σίγουρα, αποτελούν τελείως διαφορετικές επιλογές από τα classic nudes και τα ανοιχτά χρώματα που συνηθίζονται, ωστόσο άνοιξη και καλοκαίρι επικρατούν παντού τα χρώματα, ακόμα και στα άκρα μας!


Μπεζ

img-4822.JPG

Το μπεζ μπορεί να λειτουργήσει ως το νέο λευκό. Αν έχετε βαρεθεί το λευκό χρώμα στο πεντικιούρ, σκεφτείτε να επιλέξετε μία μπεζ απόχρωση, είτε ανοιχτή, είτε λίγο πιο σκούρα για να αλλάξετε λίγο τα συνηθισμένα, διατηρώντας την απλότητα και την minimal αισθητική στη φροντίδα των ποδιών σας. Οι συγκεκριμένοι τόνοι είναι διακριτικοί αλλά συμβάλλουν στο να αισθανόμαστε put together, χωρίς να επαναλαμβάνουμε τα ίδια χρώματα.