fbpixel

Search icon
Search
Beauty editor's tip: Αυτές είναι οι αλλαγές που κάνω στο makeup bag μου όταν η θερμοκρασία αυξάνεται
MAKE UP

Beauty editor's tip: Αυτές είναι οι αλλαγές που κάνω στο makeup bag μου όταν η θερμοκρασία αυξάνεται

Τα προϊόντα που θα απογειώσουν τα makeup looks σας αυτήν τη σεζόν


Η άνοιξη είναι σίγουρα εδώ και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών. Μετρούσα αντίστροφα τις μέρες για την αγαπημένη μου εποχή και παρόλο που η αναμονή μου φάνηκε μεγάλη, σίγουρα άξιζε τον κόπο. Έχω ήδη αντικαταστήσει τα χοντρά τζιν με ελαφρύ denim - ακόμη και λινά. Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με τα προϊόντα ομορφιάς μου. Ως συντάκτρια ομορφιάς, τίποτα δεν μου δίνει μεγαλύτερη χαρά από το να αλλάζω την περιποίηση της επιδερμίδας μου για τη νέα σεζόν. Καθώς αποχαιρετώ τις παχύτερες, βαριές φόρμουλες, τα κρεμώδη, ελαφριά προϊόντα μου γίνονται δεκτά με ανοιχτές αγκάλες!

Δεν είναι μόνο η περιποίηση του δέρματος. Ναι, αλλάζω και τα αρώματά μου. Πλούσια, ξυλώδη αρώματα ανταλλάσσονται με γλυκά, εσπεριδοειδή αρώματα που με κάνουν να νιώθω σαν να έχω μόλις βγει από το Sorrento. 

snapinstaapp-362651612-18375833188054887-7738709292963694292-n-1080.jpg

Ωστόσο, η πιο σημαντική αλλαγή; Το μακιγιάζ, φυσικά!

Είναι ασφαλές να πούμε ότι τα χειμερινά και ανοιξιάτικα νεσεσέρ με μακιγιάζ μου είναι πολύ διαφορετικά. Το χειμώνα προτιμώ πράγματα όπως τα foundation πλήρους κάλυψης, τα bronzer σε μορφή πούδρας και τα statement κραγιόν. Ωστόσο, την άνοιξη και το καλοκαίρι μου αρέσει να διατηρώ τα πράγματα πολύ πιο φυσικά. Ας το παραδεχτούμε, μόλις ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, το δέρμα μου καταλήγει να ιδρώνει ούτως ή άλλως, και δεν θέλω να ξοδεύω ώρες για να απλώσω foundation και σκιά ματιών όταν θα μπορούσα να είμαι έξω και να απολαμβάνω τον ήλιο. 

Έτσι, αν θέλετε να δείτε τι αλλαγές θα κάνω στο makeup bag μου, συνεχίστε το scrolling!

Αποφύγετε: Foundations με υψηλή κάλυψη

Εντάξτε: Skin tints & BB Creams

Πρώτα απ' όλα, αποθηκεύω τα foundations μου με πλήρη κάλυψη και βγάζω τις κρέμες bb και τα skin tints από τη χειμερία νάρκη. Η επιδερμίδα μου φαίνεται και είναι πράγματι πάντα λίγο καλύτερη την άνοιξη, οπότε μου αρέσει να αφήνω τη φυσική μου επιδερμίδα να λάμπει. Επιπλέον, μια φόρμουλα όπως οι προαναφερθείσες είναι πολύ πιο γρήγορη και εύκολη στην εφαρμογή χάρη στην ελαφριά σύνθεσή της.

Shop the trend

stighmiotipo-othonis-343-removebg-preview.png

BUY HERE: Kosas BB Burst Tinted Gel Cream, spacenk.com

stighmiotipo-othonis-344-removebg-preview.png

BUY HERE: Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30, Sephora.gr


Αποφύγετε: Matte Bronzer

Εντάξτε: Dewy contour sticks 

Μου αρέσει να δείχνω ηλιοκαμένη όλο το χρόνο, αλλά ενώ το χειμώνα επιλέγω bronzer σε μορφή πούδρας που εφαρμόζω πάνω από το foundation μου, την άνοιξη μου αρέσει να χρησιμοποιώ υγρά προϊόντα που συνδυάζονται καλά με πιο κρεμώδεις βάσεις. Επιπλέον, με το "glowtouring" να είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του μακιγιάζ της άνοιξης, ξέρω ήδη ότι τα dewy contour sticks μου θα μου φανούν χρήσιμα.

Shop the trend

stighmiotipo-othonis-345-removebg-preview.png

BUY HERE: Charlotte Tilbury Hollywood Contour Light Wand - Contour Wand, Sephora.gr

stighmiotipo-othonis-346-removebg-preview.png

BUY HERE: Glossier Cloud Paint Seamless cheek color, Glossier.com


Αποφύγετε: Ρουζ σε μορφή πούδρας

Εντάξτε: Cream Blush

Αν χρησιμοποιώ ένα υγρό bronzer, τότε είναι σωστό να χρησιμοποιήσω ένα κρεμώδες ρουζ από πάνω. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ βρίσκω το κρεμώδες ρουζ πολύ πιο εύκολο στη χρήση, ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν αναγκάζεστε να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλά προσθέστε ένα γρήγορο πέρασμα στα μάγουλά σας, αναμείξτε με τα δάχτυλά σας και είστε έτοιμες.

Shop the trend

3145891849301-p-1.jpg

BUY HERE: Chanel Les Beiges Water-Fresh Blush, Hondoscenter.com

01-12.webp

BUY HERE: Armani Nude A-Line Blush, Atticadps.gr


Αποφύγετε: Neutral σκιές ματιών

Εντάξτε: Τόνους του μπλε

Λατρεύω το neutral βλέμμα και ξέρω ότι μπορώ να βασιστώ σε μια ματ καφέ σκιά ματιών κατά τους χειμερινούς μήνες. Ωστόσο, όταν έρχεται η άνοιξη, πάντα νιώθω την έμπνευση να προσθέσω λίγο χρώμα στο μακιγιάζ μου, και αυτή τη σεζόν είναι όλα σχετικά με τις μπλε αποχρώσεις.

Shop the trend

stighmiotipo-othonis-347-removebg-preview.png

BUY HERE: Byredo Contour Stick in Kinda Blue, spacenk.com

crj6bhxnni5pw2ruvtgvca-768-80jpg.webp

BUY HERE: Natasha Denona Mini Triochrome Eyeshadow Palette, Cultbeauty.com


Αποφύγετε: Brow Pencil

Εντάξτε: Brow Gel

Λατρεύω να γεμίζω τα φρύδια μου, αλλά μερικές φορές δεν λατρεύω το επιτηδευμένο αποτέλεσμα. Ειδικά όταν βγαίνει ο ήλιος, προτιμώ να προσθέσω μια πινελιά τζελ φρυδιών για να κρατήσω τις τρίχες μου στη θέση τους.

Shop the trend

10-28.webp

BUY HERE: Nyx Makeup Control Freak Eye Brow Gel, Atticadps.gr

stighmiotipo-othonis-348.png

BUY HERE: Benefit Cosmetics 24h Brow Setter - Gel φρυδιών, Sephora.gr

Ανανεώστε και εσείς το makeup bag σας για τις πιο θερμές μέρες!