fbpixel

Search icon
Search
Hello May! Τα 3 ζώδια που θα κάνουν πολλές θετικές αλλαγές αυτό το μήνα
LIFE & CAREER

Hello May! Τα 3 ζώδια που θα κάνουν πολλές θετικές αλλαγές αυτό το μήνα

Έχοντας λάβει την κατάλληλη αφύπνιση, θα καταλάβουν πως είναι ώρα για αλλαγές


Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια κι αυτοί που δεν ασπάζονται τις συγκεκριμένες απόψεις. Υπάρχουν αυτοί που εμπιστεύονται τις προβλέψεις κι αυτοί, που θεωρούν πως την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, μοιάζει σίγουρο πως σε κάποια στιγμή της ζωής σας, αισθανθήκατε μία ταύτιση με τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις, ανάλογα με το δικό σας star sign.

Με τον Απρίλιο να έχει φτάσει κι επίσημα στο τέλος του και τον Μάη να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για fresh starts σε όλους τους τομείς. Αν αισθάνεστε ότι αγνοείτε μια μικρή φωνή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας που σας λέει ότι κάτι δεν είναι σωστό ή ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, τότε ίσως σας περιμένει ένα reality check, μια κλήση αφύπνισης ή μια στιγμή διαύγειας. Οι έλεγχοι της πραγματικότητας μπορεί να είναι σοκαριστικοί τη στιγμή που οι συνειδητοποιήσεις σας κατακλύζουν ή που τα πράγματα καταρρέουν, αλλά μπορεί επίσης να αποτελέσουν τον απαραίτητο καταλύτη για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή.

About the planets

Στην αστρολογία, υπάρχουν πολλοί πλανήτες και διελεύσεις που οδηγούν σε βαθιά διαύγεια ή σε έναν σοβαρό έλεγχο της πραγματικότητας.  Συνήθως, πρόκειται για τους εξωτερικούς πλανήτες όπως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, αλλά μπορεί επίσης να προέρχεται από τον αστεροειδή Χείρωνα ή τον βόρειο κόμβο, καθώς και από έναν κύκλο εκλείψεων.

Ο Κρόνος, για παράδειγμα, αντιπροσωπεύει το κάρμα. Όταν διέρχεται από το ζώδιό σας, μπορεί να σας ωθήσει σε μια περίοδο ανάπτυξης, ρίχνοντας φως στα πράγματα που έχετε παραμελήσει. Ο Πλούτωνας φέρνει επίσης μαζί του μια αίσθηση μετασχηματισμού, αλλαγής και αναγέννησης - και αυτή είναι η τέλεια συνταγή για μια αφύπνιση. 


Παρακάτω, τα τρία ζώδια που θα έχουν σύντομα τα μεγαλύτερα reality checks αυτό το μήνα..

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

shutterstock-160978433.jpg

Αν υπήρχε ποτέ μια περίοδος στη ζωή ενός Κριού για να βιώσει μια εντελώς νέα ζωή, τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή. Αυτό συμβαίνει λόγω της τοποθέτησης του έπειτα από την ηλιακή έκλειψη στις 8 Απριλίου. Ο νέος μήνας μπορεί να εμπνεύσει μια δραματική αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, ένα άλμα πίστης προς νέους στόχους ή την ικανότητα να αγκαλιάσετε την πραγματική σας ταυτότητα. Αν κρύβετε ή καταπιέζετε κάτι, αυτές οι διελεύσεις θα μπορούσαν να σας εμπνεύσουν να γίνετε ο πιο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

shutterstock-2320266757.jpg

Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας πρόκειται να αναδρομήσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 2 Μαΐου και στη συνέχεια θα υποχωρήσει ξανά στον Αιγόκερω από την 1η Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου. Στον κόσμο της αστρολογίας, αυτό είναι κάπως μεγάλη υπόθεση, πυροδοτώντας θετικές αλλαγές και μετασχηματισμό μιας ρουτίνας που δε σας ευχαριστεί πλέον.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

shutterstock-1818658379.jpg

Ενώ όλα τα μεταβλητά ζώδια θα νιώσουν μια ιδιαίτερη αλλαγή στην κατεύθυνση της ζωής τους κατά τους επόμενους μήνες, κανένα δεν θα αγκαλιάσει την ενέργεια των καρμικών αλλαγών και της προόδου όσο οι Ιχθείς. Καθώς ο Κρόνος κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε την ανάγκη να διορθώσετε την πορεία σας, να αναλάβετε ευθύνη για τις πράξεις σας και ίσως ακόμη και να αποκτήσετε νέες συνήθειες που θα αποφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη .

Για να εκμεταλλευτείτε τη στιγμή, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε σοβαρά με το τι θέλετε στη ζωή σας, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις θα σας διευκολύνουν όσο ποτέ άλλοτε να μεταμορφωθείτε σε αυτό που θέλετε να γίνετε. Σκεφτείτε την καθημερινή σας ρουτίνα, την καριέρα σας, τις φιλίες, τις σχέσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται ανανέωση.

Feature image source: Zimmerman RTW 2024