fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

UGG in the summer? Τα stylish σανδάλια που διεκδικούν μια θέση στην SS24 γκαρνταρόμπα

Η νέα eco-friendly Golden Collection της UGG προσφέρει άνεση και στιλ


UGG in the summer? Τα stylish σανδάλια που διεκδικούν μια θέση στην SS24 γκαρνταρόμπα

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας θεωρείται must. Θέλοντας να συνδυάσει την άνεση και το στιλ στην καθημερινότητά μας, το νοτιοκαλιφορνέζικο brand, UGG, επιστρέφει για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '24 με updated designs - που ούτε είναι, ούτε παραπέμπουν στη χαρακτηριστική fuzzy μπότα που όλοι ξέρουμε. Η νέα σειρά από eco-friendly σανδάλια, λοιπόν, ονομάζεται Golden Collection και διαθέτει το πνεύμα της Δυτικής Ακτής - προκαλώντας όποιον τις φοράει να ανακαλύψεις τις ατελείωτες δυνατότητες του.

“Feels like UGG” 

...σημαίνει να εκφράζεις πως νιώθεις τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά όταν φοράς τις αγαπημένες σου UGG. Η αυτοέκφραση μπορεί να πάρει πολλές μορφές, και αυτή τη σεζόν, το αγαπημένο fashion brand εξερευνά το πώς συνδέεται με την περιπέτεια. Η περιπέτεια είναι κάτι περισσότερο από ένα ταξίδι στη φύση. Γιατί η ζωή έχει να κάνει περισσότερο με το ταξίδι παρά με τον προορισμό - και το να είσαι ανοιχτός σε ό,τι είναι μπροστά σου.

picture-1.png
Top Row: The GoldenGlow Sandal, The Goldenstar Clog, The Goldencoast Clog
Bottom Row: The Goldenstar Hi Slide Sandal, The Goldenstar Strap, The Goldenstar Sandal


Βασισμένη στο χαρακτηριστικό DNA της UGG, η κλασική πλέον μπότα μεταμορφώνεται σε σανδάλι, με 6 τολμηρές παραλλαγές που «μιλούν» στο στιλ σου με τη laidback αισθητική της Καλιφόρνια. Με ιδανική εφαρμογή, ουδέτερα αλλά και έντονα χρώματα από υπεύθυνα προς το περιβάλλον υλικά -όπως οι σόλες EVA από ζαχαροκάλαμο- είναι σχεδιασμένες για να τις φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ δημιουργώντας εύκολα και ανέμελα looks.

picture-1.jpg


Το water-friendly σανδάλι GoldenGlow είναι κατασκευασμένο από ελαστικό υλικό και σόλα EVA. Χάρη στην πλατφόρμα του και τη σωστή εφαρμογή του, θα γεμίσει κάθε βήμα σας με αυτοπεποίθηση. Το Goldenstar Clog από βελούδινο σουέτ είναι το στιλιστικό πασπαρτού που φοριέται με όλα -και χάρη στην ελαφριά σόλα του, και όλη την ημέρα. Αντίστοιχα το Goldencoast Clog, αποτελεί την ανδρική εκδοχή του, αποτελώντας τον ορισμό της ολοκληρωμένης άνεσης που η UGG ξέρει να προσφέρει σε μία casual ανδρική εμφάνιση.

Όσον αφορά το Goldenstar Hi Slide Sandal, είναι ό,τι ζητάτε από μια πλατφόρμα καθώς είναι εξαιρετικά ελαφρύ, με πέλμα από αφρό διπλής πυκνότητας και το iconic δέσιμο UGG με τη ρυθμιζόμενη εφαρμογή. Ένας συνδυασμός βελούδινου σουέτ, μαλακού υποστρώματος από αφρώδες υλικό και ελαφριάς εξωτερικής σόλας, συνθέτει το Goldenstar Strap: το σανδάλι που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε. Τέλος, με το Goldenstar Sandal, θα ζήσετε χαλαρές ημέρες εν κινήσει. Κατασκευασμένο από βελούδινο σουέτ, φτιαγμένο με εξαιρετικά μαλακό αλλά υποστηρικτικό υπόστρωμα και ελαφριά εξωτερική σόλα από ζαχαροκάλαμο EVA, είναι ίσως το πιο άνετο πολυτελές σανδάλι που έχετε φορέσει ποτέ!

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους go-to τρόπους να τα εντάξετε στα looks σας φέτος! 

The simple life

large-ss24-zaya-w-goldenstar-hi-slide-1155458-san-fl-h.jpg

Αφήστε την άνεση, το στιλ αλλά και την πολυπόθητη ευελιξία των UGG sandals να σας συνοδέψει παντού και πάντα στην καθημερινότητά σας. Συνδυάστε τα με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας από τζιν και t-shirt μέχρι mini & maxi φούστες, παντελόνες και φορέματα.

Pop of colour

large-ss24-cailin-w-goldenglow-1152685-mgs-fl-h.jpg


Ποιος είπε ότι τα UGG σανδάλια σας δεν μπορούν να συνδυαστούν με πιο elevated looks - ειδικότερα αν τα επιλέξετε σε μια πιο bold απόχρωση για ένα φαντασμαγορικό pop-of-colour. Τολμήστε, λοιπόν να τα συνδυάσετε με μια midi skirt και bralette. Μαγνητίστε τα βλέμματα χωρίς προσπάθεια και με απόλυτη άνεση από το πρωί ως το βράδυ!

Matching moment

large-ss24-yaris-bryant-w-goldenstar-clog-1138252-dri-m-goldencoast-clog-1142172-ssnt-fl-h.jpg


Ως γνωστόν, το στοιχείο που κάνει το brand να ξεχωρίζει τόσο είναι η άνεση που προσφέρει. Τα clogs της συλλογής για παράδειγμα, προσφέρουν απίστευτη ευελιξία και ταιριάζουν άψογα στα all day looks σας. Και επειδή τα UGG summer shoes έχουν unisex χαρακτήρα, μπορείτε πανεύκολα να έχετε ένα χαριτωμένο και extra fashionable matching moment με τον/την σύντροφο σας. 

Κάντε το απόλυτο wardrobe transition, με τα σανδάλια της Golden Collection από την UGG και ετοιμαστείτε να χαρείτε τις ηλιόλουστες μέρες!

1

GoldenGlow

2

The Goldenstar Hi Slide Sandal

3

GoldenGlow

4

Goldenstar Clog

5

GoldenGlow

6

The Goldenstar Sandal

Info:

Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη στο UGG Store (τηλ. 211 10 88 163) επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της UGG σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία & Βουλγαρία είναι ο Όμιλος Φάις.