fbpixel

Search icon
Search
Easter Eggs: Πώς να βάψετε φέτος τα αυγά σας σύμφωνα με τα επικρατέστερα trends
INTERIORS

Easter Eggs: Πώς να βάψετε φέτος τα αυγά σας σύμφωνα με τα επικρατέστερα trends

Τα βήματα για να δημιουργήσετε τα πιο κομψά πασχαλινά αυγά


Μια από τις μεγαλύτερες παραδόσεις του Πάσχα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί το βάψιμο των αυγών. Μπορεί να τα έχουμε συνδέσει άρρηκτα με το κόκκινο χρώμα, αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ιδέες για να διακοσμήσετε τα αυγά σας το φετινό Πάσχα, χαρίζοντάς τους την προσωπική σας ταυτότητα και κάνοντάς τα να ξεχωρίσουν.

Ανακαλύψτε τις πιο trendy ιδέες για ένα κομψό αποτέλεσμα!

P is for Pastels

easter-eggs-scaled.webp

Εάν η άνοιξη είχε χρώμα, τότε αυτό θα ήταν σίγουρα κάποιο pastel. Αυτοί οι cute τόνοι των πιο αγαπημένων μας χρωμάτων, είναι ίσως η πιο ιδανική εναλλακτική λύση, εάν δεν προτιμήσετε το κλασικό κόκκινο. Η παρουσία τους στο πασχαλινό τραπέζι θα χαρίσει μια αισιόδοξη νότα, ενώ μπορείτε να τα φτιάξετε και με φυσικό τρόπο. Πώς; Με υλικά απευθείας από τη φύση, όπως παντζάρια για ροζ απόχρωση, με φλούδες κρεμμυδιού για έναν ανοιχτό πορτοκαλί τόνο, κουρκουμά για κίτρινο και με κόκκινο λάχανο για το τέλειο baby blue.


Glittery Eggs

763b0b7a46a3dfdd28b1d2492ef33f6b.jpg

Η γιορτή του Πάσχα είναι συνώνυμη της λάμψης, γι' αυτό επιβάλλεται να την αποτυπώσουμε στα αυγά σας. Στο εμπόριο μπορείτε να αναζητήσουμε ειδικές shiny βαφές στο χρώμα της επιλογής σας ή -εναλλακτικά- μπορούμε να χαρίσουμε από μόνοι μας ένα touch of glam, χρησιμοποιώντας glitter. Μια τέλεια ιδέα που έχει γίνει viral στο TikTok, είναι να αφήσετε τα αυγά σας να βάψουν σε κόκκινο κρασί, ώστε να τους χαρίσετε ένα φυσικό glittery αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. 


Art Touches

image-qp6tz.jpg

Ένας ακόμα καλαίσθητος και αρκετά δημιουργικός τρόπος βαφής αυγών είναι τα περίτεχνα σχέδια, που μπορείτε να κάνετε είτε με νερομπογιές είτε με μαρκαδόρους. Είναι μια καλή επιλογή για γονείς που θέλουν να δημιουργήσουν παρέα με τα παιδιά τους. Με αυτό τον τρόπο, θα δώσετε ένα vintage vibe στα αυγά σας και σίγουρα θα διαφέρουν απ' όσα έχετε δημιουργήσει έως σήμερα. Μπορείτε, μάλιστα, να επιλέξετε πιο funky σχέδια, που θα είναι εξίσου εντυπωσιακά.


Color-blocked Eggs

eye-catching-innovation.jpg

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να τα συνδυάσετε μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα playful αποτέλεσμα. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε stickers ή να δημιουργήσετε γεωμετρικά σχήματα που θα κάνουν τη διαφορά. Ακόμα, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να προετοιμάσετε όμορφα μικρά και μεγάλα άνθη για ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.


Decoupage

easter-egg-designs-floral-patterns-1646863749.jpeg

Το βάψιμο αυγών με χαρτοπετσέτες προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με πολύ απλά υλικά, που έχετε ήδη στο σπίτι. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής: ασπράδια αυγού, ένα πινέλο, χαρτοπετσέτες με το μοτίβο της επιλογής σας και φυσικά τα βρασμένα αυγά. Με αυτό τον τρόπο, θα δώσετε ένα vintage vibe στα αυγά σας και σίγουρα θα διαφέρουν απ' όσα έχετε δημιουργήσει έως σήμερα.