fbpixel

Search icon
Search
And Just Like That...: Η Sarah Jessika Parker ανακοινώνει πως ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σεζόν
PEOPLE & MOMENTS

And Just Like That...: Η Sarah Jessika Parker ανακοινώνει πως ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σεζόν

H sequel σειρά του αγαπημένου "Sex and the City" επιστρέφει στις οθόνες μας πολύ σύντομα


Και κάπως έτσι ο iconic χαρακτήρας της Carrie Bradshaw επιστρέφει με μία ανανεωμένη season 3 για τη σειρά "And Just Like That..." . Η μοναδική Sarah Jessica Parker επιβεβαίωσε πως ξεκινάνε επιτέλους τα γυρίσματα του 3ου κύκλου της σειράς, που αναβιώνει το θρυλικό "Sex and the City", μέσα από μία φωτογραφία που μοιράστηκε με όλους εμάς στο Instagram.

img-4912.jpg
Image source: @sarahjessicaparker

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε διακρίνουμε τα σενάρια του πρώτου και του δεύτερου επεισοδίου στο τραπέζι ανάγνωσης, που αποτελεί το πρώτο βήμα του καστ της σειράς, για τη διαδικασία των νέων γυρισμάτων. Η λεζάντα του post γράφει "Here. We. Go. X, SJ"  με τα σενάρια στο τραπέζι να αναγράφουν την ημερομηνία της 30ης Απριλίου, μαζί με το nametag δηλώνοντας την επιστροφή του χαρακτήρα της για την επόμενη season.

Στην ανάρτησή της αναφέρει ακόμη και τις συμπρωταγωνίστριές της από το "Sex and the City", την Kristin Davis και τη Cynthia Nixon, γνωστές ως Charlotte και Miranda, μαζί με μερικά από τα νέα πρόσωπα που έχουν γίνει σταθερές παρουσίες στον κόσμο του "And Just Like That...", όπως η Nicole Ari Parker, η Sarita Choudhury και η Katerina Tannenbaum. Έκανε tag και τον Mario Cantone, έναν ακόμη OG χαρακτήρα του show που επέστρεψε για την επανεκκίνηση, γνωστός ως Antony.

kristin-davis-sarah-jessica-parker-and-cynthia-nixon-are-news-photo-1686770161.jpg

H Kristin Davis και η Cynthia Nixon μοιράστηκαν και αυτές με τη σειρά τους μερικές inside λεπτομέρειες για την 3η season. Η Cynthia Nixon κοινοποίησε μία φωτογραφία με το σενάριο για το 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου και πρόσθεσε το τραγούδι του Noelinar "Get Ready For This", χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο. H Kristin Davis δημοσίευσε σε Instagram Stories ομοίως από την διαδικασία του table read, γράφοντας "Επιστρέψαμε! #AJLT" πάνω από μια φωτογραφία του σεναρίου της και του nametag της "Charlotte"!

john-corbett-sarah-jessica-parker-0.jpg

Η ανανέωση της τρίτης season για τη σειρά επιβεβαιώθηκε από το προηγούμενο καλοκαίρι, σχεδόν αμέσως μετά από το φινάλε του 2ου κύκλου. Ο executive producer της σειράς, Michael Patrick King, είχε δηλώσει τότε σε δελτίο τύπου πως «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σύμπαν του Sex and the City και θα αφηγηθούμε νέες ιστορίες για τις ζωές αυτών των σχετιζόμενων και φιλόδοξων χαρακτήρων που υποδύονται αυτοί οι καταπληκτικοί ηθοποιοί. And just like that... έρχεται η τρίτη σεζόν!».

and-just-like-that-1643832591.png

Η επιτυχία του King υποστηρίζεται και από την ομάδα του HBOMax, όπου τα στελέχη δηλώνουν: «Χαιρόμαστε πάρα πολύ για τον Michael Patrick King και την υπέροχη ομάδα του από σεναριογράφους, παραγωγούς, ηθοποιούς και συνεργείο που συνεχίζουν να μας γοητεύουν, 25 χρόνια μετά, με δυναμικές φιλίες και συναρπαστικές ιστορίες. Ανυπομονούμε το κοινό να δει πού θα οδηγήσει η τρίτη σεζόν τους αγαπημένους μας Newyorkers».

Ο ενθουσιασμός μας δε θα μπορούσε να αυξηθεί περισσότερο, αφού ακόμη και μετά από 25 χρόνια, η πιο fashionable και αγαπητή τηλεοπτική παρέα δεν έχει χάσει την ικανότητά της να μας μαγνητίζει με τις ιστορίες της, τα ξεχωριστά looks της αλλά την μοναδική αίσθηση της Νέας Υόρκης που διακατέχει κάθε επεισόδιο!