fbpixel

Search icon
Search
Το unexpected shorts που θα φοράμε παντού φέτος το καλοκαίρι
THE LOOK

Το unexpected shorts που θα φοράμε παντού φέτος το καλοκαίρι

...δημιουργώντας τα πιο effortlessly cool ντυσίματα


Το καλοκαίρι είναι στον ορίζοντα και ήδη αναζητάμε τα πιο δροσερά outfits που θα μας διατηρήσουν άνετες και stylish. Το timing, λοιπόν, είναι ιδανικό για να εντάξουμε την τάση των boxer shorts που έχουμε δει παντού - από τα catwalks μέχρι το street style. Η αλήθεια είναι πως αυτή η slouchy αισθητική που τα χαρακτηρίζει έρχεται κόντρα στο ρομαντισμό και τη θηλυκότητα που έχουμε συνηθίσει στα γυναικεία underwear. Παρόλα αυτά, το κομμάτι, το οποίο μοιάζει να το έχετε δανειστεί από τη γκαρνταρόμπα του συντρόφου ή του αδερφού σας θα γίνει αυτό που θα χαρίσει μία πινελιά φρεσκάδας στα καθημερινά urban αλλά και beach looks σας.

Συχνά αποτελούνται από μαλακό βαμβάκι, αλλά ενίοτε δημιουργούνται από εύπλαστο μετάξι ή σατέν. Διαθέτοντας ελαστική ζώνη που μπορεί να φορεθεί στους γοφούς ή στη μέση ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, τα σορτς έχουν σχεδιαστεί ώστε να πέφτουν χαλαρά γύρω από τους μηρούς για μια άνετη και χαλαρή εφαρμογή.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους πιο επίκαιρους τρόπους να φορέσετε τα boxer shorts από την πόλη μέχρι την παραλία φέτος...

1. Blazer & kitten heels

pernilleteisbaek.webp
Image source: @pernilleteisbaek

Η τάση των boxer shorts είναι πολύ πιο ευέλικτη από ό,τι ίσως φαντάζεστε. Συνδυάστε το με ένα boxy oversized blazer και slingback heels ή μπαλαρίνες για να το αναβαθμίσετε άμεσα. Μπορεί να σας συνοδέψει σε όλες τις πρωινές σας υποχρεώσεις, διατηρώντας σας κομψή και ταυτόχρονα απόλυτα άνετη. Εννοείται πως τα κατάλληλα αξεσουάρ είναι must, όπως ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά που προσθέτουν πόντους στιλ. 

2. Saturday morning

0d9e75aaa5b49ac9c1a6f8e27d6f3056.jpg
Image source: @annelauremais

Κάντε το όπως οι Γαλλίδες που είναι masters των off-duty εμφανίσεων, καθώς γενικότερα το στιλ τους χαρακτηρίζεται από έναν πιο laid-back τόνο. Ποιος να φανταζόταν ότι ένα σορτσάκι σε στιλ boxer και ένα φούτερ θα μπορούσαν να δείχνουν τόσο cool; Κάντε το pair με τα αγαπημένα σας sneakers και μαύρα γυαλιά ηλίου για τις πρωινές, σύντομες βόλτες.

3. Swim cover-up

288295693-343317024543669-4739364560878245811-n.webp
Image source: @emrata

Σε περίπτωση που ήδη αναζητάτε το ιδανικό cover-up για πάνω από το μαγιό, που μπορεί να σας μεταφέρει με απόλυτα chic and comfy τρόπο σε κάποιο φαγητό, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα σετ embroidered boxer shorts και το αντίστοιχο πουκάμισο από πάνω. Bonus points αν είναι matching set και με το ίδιο το bikini. Ταιριάζει εξίσου ωραία και με τα ολόσωμα μαγιό σας.  

4. As a set

pernitteisbaek.jpeg
Image source: @pernilleteisbaek

Εννοείται πως μπορείτε να μεταφέρετε το σετ με boxer shorts και πουκάμισο (είτε μακρυμάνικο είτε κοντομάνικο) και στην πόλη, κατά τη διάρκεια των πιο θερμών ημερών, σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι πέδιλα ή slides. 

5. With white shirt

mimiarr.webp
Image source: @mimiarr

Αν νιώθετε τολμηρή μπορείτε να κάνετε pair τα boxer shorts σας με high heels ή mules για ένα πιο smart casual look. Ένα λευκό πουκάμισο αποτελεί το ιδανικό top, καθώς ισορροπεί την αντίθεση με άρτιο τρόπο. Δοκιμάστε το!

Feature image source: @deborabrosa, @pernilleteisbaek