fbpixel

Search icon
Search
6+1 σημάδια που φανερώνουν ότι κάποιος τρέφει αισθήματα για εσάς
PSYCHOLOGY

6+1 σημάδια που φανερώνουν ότι κάποιος τρέφει αισθήματα για εσάς

Ανακαλύψτε τα!


Είτε κάνετε μια καινούργια αρχή στο dating life σας, είτε δυσκολεύεστε να αντιληφθείτε πως κάποιος τρέφει κάποια συναισθήματα για εσάς, ήρθε η ώρα να σας καθοδηγήσουμε στα σημάδια που το φανερώνουν. Σίγουρα, αποκαλυπτικά σημάδια ενός φλερτ μπορεί να είναι πιο δύσκολο να τα διαβάσει κανείς και μερικές φορές μοιάζει αδύνατο να καταλάβετε αν κάποιος σας προσεγγίζει ρομαντικά. Αλλά, αν δεν είχατε ακόμη την ευκαιρία να κάνετε αυτή τη συζήτηση, είναι φυσικό να θέλετε να καταλάβετε πώς μπορεί να αισθάνεται κάποιος. 

Είτε λοιπόν, δεν μπορείτε να καταλάβετε αν κάποιος σας προσεγγίζει, αν ταυτίζεστε με κάποια από τα παρακάτω signs μάλλον η απάντηση είναι θετική. Εκτός αυτού, μπορείτε να ανατρέξετε στα συγκεκριμένα pinpoints για να αντιληφθείτε αν εσείς η ίδια έχετε αρχίσει να τρέφετε αισθήματα για κάποιον - και ακόμα δεν είστε σίγουρη. 

Αν και ο καθένας εκφράζει τα συναισθήματα του διαφορετικά, σας παρουσιάζουμε τα πιο κοινά σημάδια...

1. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα μηνύματα και τις κλήσεις σας

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς, θα δώσει γενικά προτεραιότητα στο να σας απαντήσει αρκετά γρήγορα, αλλά και στο να ξεκινήσει επαφές για οτιδήποτε/ Είναι ιδιαίτερα καλό σημάδι αν αναφέρονται σε κοινές αναμνήσεις ή inside jokes.

shutterstock-2298372023.jpg

2. Τους ενδιαφέρει να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί σας

Ίσως να μιλάει πάντα για τον προγραμματισμό του επόμενου ραντεβού σας και στη συνέχεια να το υλοποιεί. Τα ραντεβού σας είναι διασκεδαστικά και προσεγμένα και δίνουν έμφαση αυτόν τον χρόνο για να σας γνωρίσουν.

3. Σας κάνουν προσεκτικές ερωτήσεις

Το να σας κάνουν ερωτήσεις για τον εαυτό σας δείχνει ότι ενδιαφέρονται να σας γνωρίσουν. Και ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό με κάποιο small talk, αυτές οι ερωτήσεις είναι συνήθως βαθύτερες και μπορεί να αφορούν τους μελλοντικούς στόχους και τις αξίες σας.

4. Θυμούνται πράγματα που μοιραστήκατε

Όταν κάποιος τρέφει κάποια αισθήματα για εσάς, ή απλώς του αρέσετε είναι πιθανό να δίνει προσοχή όταν είστε μαζί. 

5. Είναι λίγο αμήχανοι γύρω σας

Μην παρεξηγήσετε την μικρή αμηχανία που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να υποδηλώνει πως υπάρχει έλξη, για αυτό και μπορεί να μην ξέρουν πως ακριβώς να φερθούν γύρω σας.  

shutterstock-1451449214.jpg

6. Θέλουν να μοιραστούν τα πάθη και τις δεξιότητες τους μαζί σας

Αυτό μπορεί να φαίνεται διαφορετικό για τον καθένα. Για παράδειγμα μπορεί να είναι ένας σπουδαίος σεφ και να σας μαγειρέψουν ένα γεύμα. Σε όποιο πράγμα και αν είναι καλοί, το μοιράζονται μαζί σας.

7. Είναι πρόθυμοι να περάσουν χρόνο με τους κοντινούς σας ανθρώπους

Κάποιος που ενδιαφέρεται για εσάς θέλει επίσης να συναντηθεί με τους φίλους σας και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Φυσικά, στην αρχή της σχέσης, πιθανώς δεν θα συμμετέχουν τόσο όσο θα συμμετέχουν στην πορεία.