fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Βρήκαμε το μαγικό υλικό που όσο κοιμάστε αναπλάθει το δέρμα σας

Όλοι πλέον μιλούν για αυτήν τη σύνθεση


Βρήκαμε το μαγικό υλικό που όσο κοιμάστε αναπλάθει το δέρμα σας

Ενώ λίγα βασικά συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας έχουν γίνει γνωστά υπάρχει ένα που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί τις skincare συζητήσεις: η ρετινόλη. Όλες την έχετε ακούσει, αλλά πολλές φορές δεν τολμάτε να τη δοκιμάσετε καθώς το όνομα του "ενεργού συστατικού" μπορεί να σας προβληματίζει. Είναι αντιγηραντικό, χρησιμοποιείται στη θεραπεία της ακμής και τη λατρεύουν οι beauty experts καθώς είναι αρκετά ισχυρή και βελτιώνει την υφή του δέρματος, τη χρώση και τον τόνο με ελάχιστες μόνο σταγόνες καθημερινά. Έτσι, η νέα Beauty Sleep Cream από τη Tzimas Cosmetics έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα.

beauty-sleep-cream.jpg

Η δύναμη της νύχτας

Η ρετινόλη, η διασημότερη μορφή της βιταμίνης Α, είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά ενεργά συστατικά της σύγχρονης Κοσμετολογίας. Όταν αυτή συνδυάζεται με τη δύναμη του ύπνου τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μοναδικό. Η αναπλαστική της δράση είναι διπλά αποτελεσματική κατά τη διάρκεια του ύπνου όταν οι επανορθωτικοί μηχανισμοί των κυττάρων μας βρίσκονται στο peak τους και οι πόροι μας πιο ανοικτοί και άρα πιο δεκτικοί στην απορρόφηση των δραστικών συστατικών των καλλυντικών. Μάλιστα είναι γνωστό πως η ρετινόλη που αγαπάει τη νύχτα αντιπαθεί τον ήλιο, γι' αυτό και η αντηλιακή προστασία παράλληλα με τη χρήση προϊόντων που την περιέχουν είναι επιβεβλημένη.

Η Beauty Sleep Cream εργάζεται όλη νύκτα και εσείς ξυπνάτε λαμπερές, ξεκούραστες, με δέρμα πιο λείο και σφριγηλό! A dream comes true!
face-M5q66.jpg

Ο λόγος πίσω από την πρωτότυπη φόρμουλα

Η Tzimas Cosmetics επέλεξε τη ρετινόλη ως βασικό συστατικό της Beauty Sleep Cream λόγω των εξαιρετικά ευεργετικών αντιγηραντικών ιδιοτήτων της. Τη φόρμουλα αυτή συμπληρώνουν συστατικά που ενισχύουν τα αποθέματα βιοενέργειας στα κύτταρα και τις λειτουργίες επανόρθωσης του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ένα ειδικό λιποπεπτίδιο και εκχυλίσματα ριζών λούφας και φύλλων δενδρολίβανου που προστατεύουν το δέρμα από το blue light και ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σας για την ιδανική βραδινή περιποίηση. 

 All you need

All you need

Beauty Sleep Cream, Tzimas Cosmetics

BUY ME

Τα πραγματικά οφέλη

face-covid.jpg
  • Μειώνει τα σημάδια γήρανσης: Επειδή η ρετινόλη ενισχύει τον κύκλο εργασιών των κυττάρων του δέρματος, θα παρατηρήσετε μια πιο νεανική ποιότητα στο δέρμα σας. 
  • Βελτιώνει την υφή του δέρματός σας: Ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου, το δέρμα σας θα αποκτήσει πιο σφριγηλή, δομή και δύναμη. Επιπλέον, τα κύτταρα στην επιφάνεια του θα αντικατασταθούν πιο γρήγορα, βοηθώντας στην λείανση του και στη μείωση της θαμπής, ξηρής όψης του νεκρού δέρματος. 
  • Εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος: Η ρετινόλη μπορεί όχι μόνο να εξομαλύνει την υφή του, αλλά και τον τόνο. Με συνεχή χρήση, η ρετινόλη δρα για να εξασθενίσει την υπερμελάγχρωση -καφέ κηλίδες.
  • Καθαρίζει την ακμή: Η ρετινόλη μειώνει τη λειτουργία των υπερδραστικών αδένων σμήγματος και αποφράσσει τους πόρους. Αυτό καθαρίζει το δέρμα, κάνει τους πόρους να φαίνονται μικρότεροι και αποτρέπει τα σπυράκια.
  • Ενισχύει την ισχύ των ενεργών συστατικών σε άλλα προϊόντα για την καταπολέμηση της ακμής: Και αυτής που έχουν οι ενήλικες, επομένως εάν το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με άλλα καθαριστικά, μπορεί να δείτε ενισχυμένα αποτελέσματα.
  • Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου: Αυτό βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και της χαλάρωσης του δέρματος. Ταυτόχρονα, αποτρέπει την απώλεια του κολλαγόνου και της ελαστίνης που υπάρχει ήδη στο δέρμα επιβραδύνοντας το ένζυμο που τα διασπά.
  • Προστατεύει από τις επιπτώσεις της βλάβης του ήλιου: Η ρετινόλη μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο, καθώς και να φωτίσει τις καφέ κηλίδες.

Site: tzimas-cosmetics.gr

Διεύθυνση: Τσιμισκή 83, Εδέσσης 2, Θεσσαλονίκη

Instagram: @Tzimas_cosmetics

Facebook: Tzimas Cosmetics