fbpixel

Search icon
Search
Under the Sun: Η αντηλιακή που συνδυάζει αντιγήρανση και προστασία
FACE & BODY

Under the Sun: Η αντηλιακή που συνδυάζει αντιγήρανση και προστασία

Η Vichy φέρνει τη λύση, χάρη στην αντηλιακή σειρά UV-AGE DAILY


Πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης οφείλονται στην καθημερινή έκθεση στις ακτίνες UV, καθώς και στη ρύπανση. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ονομάζεται «φωτορύπανση» και η αντιμετώπισή της απαιτεί δράση. Η Vichy φέρνει τη λύση, χάρη στην αντηλιακή κρέμα UV-AGE DAILY, που παρέχει προηγμένη προστασία UVB SPF 50+ και UVA PF 46, προλαμβάνοντας και διορθώνοντας τις ατέλειες που η φωτορύπανση προκαλεί, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων.


The Components 

Μια σύνθεση σχεδιασμένη για βέλτιστη ασφάλεια, εμπλουτισμένη με αντιγηραντικά συστατικά. Ποια είναι αυτά; 2% Νιασιναμίδη, γνωστή και ως Βιταμίνη B3, που μειώνει την όψη των κηλίδων δρώντας ενάντια στη μελάγχρωση, 4% Πεπτίδια -βραχείες αλυσίδες αμινοξέων με αποδεδειγμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα-, Κλάσματα Προβιοτικών, που καλλιεργούνται σε Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy μέσω διαδικασιών ζύμωσης, τα οποία προάγουν και διαφυλάσσουν την υγιή όψη της επιδερμίδας, και Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, πλούσιο σε 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, που ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος.


The Product 

1-If4Kx.jpg

Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας Netlock -κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας- και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών της, η εξαιρετικά ανάλαφρη, υδάτινη υφή της UV-AGE DAILY σχηματίζει ένα «φιλμ» προηγμένης προστασίας UV, με αόρατο φινίρισμα, χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα. Ένα προϊόν που μειώνει κατά 27% τις κηλίδες, ενώ προσφέρει κατά 78% σφριγηλότητα στην επιδερμίδα. Η κρέμα είναι διαθέσιμη και με χρώμα, για να προσφέρει ελαφριά κάλυψη και να χαρίζει ομοιομορφία στον τόνο του δέρματος.


Ask the Doctor 

5937c6b4-f7b5-4aa7-a661-b461c208c757.jpg

Δρ. Μαρίτα Κοσμαδάκη, Δερματολόγος - Αφροσιολόγος

«Ως Εκθεσίωμα ορίζουμε το σύνολο των περιβαλλοντικών (ακτινοβολία UV, ρύπανση), συμπεριφορικών (κάπνισμα, στρες) και ορμονικών μεταβολών που επιδρούν στη γήρανση του δέρματος. Το 80% της γήρανσης αυτής οφείλεται στη UV ακτινοβολία. Γνωρίζουμε επίσης ότι και η ρύπανση εμπλέκεται στην εμφάνιση κηλίδων. Είναι σημαντική η εφαρμογή αντηλιακών προϊόντων με πολύ υψηλό δείκτη SPF 50+, που συνδυάζουν προστασία από διαφορετικά φάσματα της ηλιακής ακτινοβολίας αλλά ιδανικά και διόρθωση βλαβών που προκαλούνται από την ακτινοβολία ή άλλους παράγοντες του εκθεσιώματος.»

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ