fbpixel

Search icon
Search
Tο νέο ελληνικό brand ομορφιάς Harites συστήνει μια ενισχυμένη ρουτίνα ανάπλασης
MAGAZINE

Tο νέο ελληνικό brand ομορφιάς Harites συστήνει μια ενισχυμένη ρουτίνα ανάπλασης

Προτείνοντας, παράλληλα, μια απαραίτητη βασική ρουτίνα περιποίησης για τη νύχτα


Όπως όλοι γνωρίζουμε, η καθημερινή περιποίηση είναι σημαντική για την ομορφιά της επιδερμίδας μας, με τον καθαρισμό και την ενυδάτωση να αποτελούν βασικά στάδιά της. Ωστόσο, και η βραδινή φροντίδα της είναι εξίσου απαραίτητη και σημαντική. Όσο εμείς κοιμόμαστε, το δέρμα μας «ανασυντάσσει» δυνάμεις, επανορθώνεται και αναπλάθεται, αν, βέβαια, φροντίσουμε να του προσφέρουμε αποβραδίς όλα όσα χρειάζεται, με προϊόντα που σέβονται τις ιδιαίτερες ανάγκες του, για φρέσκια και αναζωογονημένη όψη το επόμενο πρωί. Το brand Harites, λοιπόν, έχει σχεδιάσει το Dream of Nyx Bundle, μια ρουτίνα ομορφιάς για τη νύχτα, για αποκατάσταση και ανανέωση, ώστε η επιδερμίδα σας να νιώσει ενυδατωμένη και πλήρως ανανεωμένη. 

anna-tarazevich-hx3mourrlpe-unsplash.jpg


Δοκιμάστε:

• Το gel καθαρισμού Catharsis Gel Cleanser. Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα ομορφιάς: ο καθαρισμός· η κάθαρσις. Ξεκινήστε τη βραδινή φροντίδα με το απαλό gel cleanser, με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, που μετατρέπεται άμεσα σε αφρό. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους και το μακιγιάζ, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα. Βελτιώστε την εμπειρία καθαρισμού με το φυσικό οικολογικό θαλάσσιο σφουγγάρι από το νησί της Καλύμνου, Lūo Facial Sea Sponge, το οποίο κάνει απαλή απολέπιση χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

• Το spray Hydor Daily Glow Mist. Ένα δροσιστικό νερό για άμεση ενυδάτωση, που αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και τόνωσης. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας ψεκάστε το με το προϊόν για τόνωση.

Βest-seller

untitled-session93513.jpg
Κρέμα προσώπου Harma 24h Moisturizing Cream


• Η κρέμα προσώπου Harma 24h Moisturizing Cream με ευχάριστη υφή. Το τελευταίο στάδιο της βραδινής περιποίησης. Απολαύστε έντονη ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, απολαμβάνοντας τη βελούδινη υφή που χαρίζει για μια ξεκούραστη εμφάνιση. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ και κάντε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως για ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Οι Harites είναι η διαρκής υπενθύμιση για συνέπεια στη φροντίδα του εαυτού σας και αποσκοπούν να γίνουν η απόδειξη πως η ομορφιά και η υγιής επιδερμίδα δεν είναι δέσμια του χρόνου, του φύλου και των σταδίων της ζωής μας.

Οur products

untitled-session93506.jpg
Gel καθαρισμού Catharsis Gel Cleanser


untitled-session93530.jpg
Φυσικό σφουγγάρι Luo Facial Sea Sponge


untitled-session93521b.jpg
Spray ενυδάτωσης Hydor Daily Glow Mist




Info: www.harites.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023