Δεν ήταν λίγοι οι παγκόσμιοι ηγέτες, ακτιβιστές και καλλιτέχνες που συγκεντρώθηκαν χθες βράδυ στο εμβληματικό Jazz at Lincoln Center της Νέας Υόρκης, για μια βραδιά fun στιγμές, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης TIME100 που τιμά τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες του κόσμου για το 2025.
Η βραδιά ξεκίνησε με λαμπερές συναντήσεις στο κόκκινο χαλί: Όσο ο Adam Scott από τη σειρά Severance και ο ηθοποιός Daniel Dae Kim συζητούσαν, η Serena Williams και η Scarlett Johansson αντάλλαζαν γέλια στο red carpet. Λίγο αργότερα, ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Snoop Dogg, ανέβηκε στη σκηνή, γεμίζοντας την αίθουσα με το χαρακτηριστικό του χιούμορ και διασκεδάζοντας το κοινό.

Περισσότερα από 400 άτομα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ανάμεσά τους η Ολυμπιονίκης Simone Biles -η πιο πολυβραβευμένη γυμνάστρια όλων των εποχών-, ο πρωταθλητής του Super Bowl Jalen Hurts από τους Philadelphia Eagles και ο Anthony Romero, εκτελεστικός διευθυντής της ACLU, ο οποίος ηγείται της νομικής μάχης του οργανισμού ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης Τραμπ.
Η βραδιά περιλάμβανε μια ξεχωριστή εμφάνιση του Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Myles Smith, ο οποίος καθήλωσε το κοινό με επιτυχίες όπως το "Stargazing", λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή με τον Ed Sheeran. Είναι μια ξεχωριστή βραδιά που ενώνει εμβληματικές προσωπικότητες, ηγέτες, φορείς αλλαγής και καλλιτέχνες από κάθε γωνιά του πλανήτη, σε ένα μοναδικό σκηνικό γεμάτο νόημα, διαλόγους και πανηγυρισμούς.
Φέτος, το TIME συνεργάζεται με το ABC για να προσφέρει στο κοινό μια τηλεοπτική ματιά μέσα στην αποκλειστική αυτή εκδήλωση. Η ειδική εκπομπή TIME100: The World's Most Influential People, σε παραγωγή με την υποστήριξη της P&G, θα προβληθεί την Κυριακή 4 Μαΐου στις 10 μ.μ. (τοπική ώρα ΗΠΑ) στο ABC, ενώ θα είναι διαθέσιμη την επόμενη μέρα στο Hulu.
Παρακάτω, οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και on stage!










