fbpixel

Search icon
Search
Tι μπορεί να κρύβει ένα σύγχρονο ανθοπωλείο; To νέο premium bar της Θεσσαλονίκης
CITY VIBES

Tι μπορεί να κρύβει ένα σύγχρονο ανθοπωλείο; To νέο premium bar της Θεσσαλονίκης

Το Aria βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, φέρνοντας αέρα εξωτερικού


Φέρνοντας αέρα Λονδίνου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της, τη Βασιλέως Ηρακλείου, το bar Aria αποτελεί τον must-visit προορισμό για ποτό στην πόλη. Το πρωτότυπο concept του δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, αφού από την πρώτη στιγμή που περνάς τη μεγάλη πόρτα του πιο ιδιαίτερου ανθοπωλείου, ένας νέος κόσμος -βγαλμένος από σύγχρονο παραμύθι- ανοίγεται μπροστά σου στο υπόγειο bar.  

image00001-Zdn50.jpeg

Το κρυφό στοιχείο σε παρακινεί να ανακαλύψεις τα πάντα για τον νέο talk of the town προορισμό, που σε προσκαλεί στην μπάρα του από το απόγευμα κιόλας, που είναι ανοικτή από τις 19.00, εντυπωσιάζοντάς σε με τις πιο γευστικές και δημιουργικές προτάσεις. Ξεκινώντας το «ταξίδι» σου, πρώτα συναντάς ένα εντυπωσιακό ανθοπωλείο με ιδιαίτερα λουλούδια και ατμοσφαιρικό φωτισμό. Mια εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα σε οδηγεί στον κάτω όροφο, όπου ένα υψηλής αισθητικής bar, με έντονες επιρροές από τα πιο εξεζητημένα cocktail bars του εξωτερικού σε περιμένει. Ένας χώρος, ο οποίος σκεπάζεται από ένα μοναδικό πέπλο μυστηρίου και σε προσκαλεί να ζήσεις τις πιο αξέχαστες βραδιές με φίλους, παρέες αλλά και το έτερον ήμισυ. 

image00008-CvnD9.jpeg

Όλα στο Aria είναι μελετημένα -σχεδόν ενορχηστρωμένα- στην εντέλεια από αυθεντίες του είδους. Επαγγελματίες bartenders, άψογο service, super stylish διακόσμηση και φυσικά μια μεγάλη ποικιλία από premium ποτά αλλά και signature cocktails. Επιπλέον, οι λάτρεις του ουίσκι έχουν την τιμητική τους αφού το Aria διαθέτει περισσότερες από 150 ετικέτες, και σειρά έχουν το ρούμι και η τεκίλα.

image00002-txnsU.jpeg
Το ωραίο με το Aria είναι ότι έχει μετατραπεί και στον απόλυτο προορισμό για after work drinks, αφού το κοινό μπορεί να απολαύσει το μοναδικό vibe και τα εκλεκτά ποτά του από το απόγευμα μετά τη δουλειά.

Μέσα στον χώρο, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Το interior design του διακρίνεται από μία δυναμική αλλά και sophisticated αισθητική, δημιουργώντας ένα bar που θα γοητεύσει και τους πιο απαιτητικούς. Τα cocktails του Aria ξεχωρίζουν, αφού δημιουργούνται με παρασκευές του ίδιου του μαγαζιού από εξειδικευμένους bartenders και επαγγελματίες του είδους και ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα της γεύσης τους. Πρωτοποριακά και απολαυστικά ολοκληρώνουν μια ευρηματική cocktail list η οποία ανανεώνεται συνεχώς με νέες προτάσεις! 

image00006-OXaeN.jpeg

Το άψογο service, η αυθεντική ταυτότητά του, αλλά και οι εκλεπτυσμένες γεύσεις και τα premium αρώματά του θα γίνουν ο λόγος που θα θέλετε να επιστρέφετε συνεχώς στο Aria. Το νέο bar της πόλης, θα σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, όπου μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου, να το συνοδεύσεις από γευστικό συνοδευτικό finger food αλλά και να παρασυρθείς από τους πιο upbeat μουσικούς ρυθμούς. Μέσα σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον που κρύβει μοναδικές «εκπλήξεις»! 

image00004.jpeg

Επιπλέον, όσοι είστε fan των winter parties, το Aria προσκαλεί μια σειρά από επιτυχημένους Djs για να συνοδέψουν με τις υπέροχες μελωδίες τους τα βράδια σας. Αξέχαστα groovy meet-ups αλλά και αρμονικές συναντήσεις σας περιμένουν στο πιο μυστικό και συνάμα δημοφιλές στέκι της Θεσσαλονίκης.

Check under the flower shop - Your table is one tap away at ARIA in Thessaloniki!

Info: Βασιλέως Ηρακλείου 4, ανοικτά καθημερινά από τις 19:00⁣, RSV: +30 694 0930 265, Instagram: @aria.sublime