fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

The Large Luxury: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στα αξεσουάρ της φετινής σεζόν

Γνωρίστε τους οίκους που την ανέδειξαν


The Large Luxury: Αυτή είναι η απόλυτη τάση στα αξεσουάρ της φετινής σεζόν

Τα κοσμήματα είναι η σημαντική προσθήκη που μεταμορφώνει κάθε look, κι αυτό το γνωρίζουν καλά οι designers. Φέτος, η προσοχή στρέφεται στα μεγάλα αξεσουάρ -το πιο hot right now trend-, επιτρέποντας σε κάθε fashionista να εξασφαλίσει ένα πληθωρικό hint πολυτέλειας.

fendi.jpg
Fendi

Δεδομένου ότι η κρίση της πανδημίας μάς έκανε να υιοθετήσουμε ένα πιο μινιμαλιστικό lifestyle, η βιομηχανία της μόδας κατανοεί την ανάγκη των fashion lovers να επιστρέψουν στην προηγούμενη εποχή -τότε που οι εμφανίσεις ήταν ο πιο άμεσος τρόπος έκφρασης, με κομμάτια που φανέρωναν την υπεροχή και τη διάθεσή τους.

Σε αυτό ακριβώς φαίνεται να βασίζονται πλέον τα δημοφιλέστερα brands παγκοσμίως, σχεδιάζοντας statement items για την άνοιξη και το καλοκαίρι: στον δυναμισμό που χαρακτηρίζει τις γυναίκες, οι οποίες θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο, να σαρώνουν σε κάθε τους βήμα και να είναι πάντα πιο μπροστά από την εποχή τους.

acne-studios.jpg
Acne Studios

Στις φετινές κολεξιόν τα μεγάλα accessories έχουν την τιμητική τους, κάτι για το οποίο πήραμε μια πρώτη γεύση από το show του οίκου Fendi, όπου οι επιβλητικοί κρίκοι και οι αλυσίδες, τα μοντέρνα ear cuffs και τα λαμπερά hair clips πρωταγωνίστησαν. Μεταξύ άλλων, οι Jacquemus και Acne Studios παρουσιάζουν τα μεταλλικά στοιχεία ως τα απόλυτα must-haves, που δίνουν ακαταμάχητο χαρακτήρα στα ογκώδη κομμάτια, ενώ διατηρούν τη φινέτσα τους μέσα από ιδιαίτερα σχέδια, αποτυπώνοντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία τους. 

jacquemus-grigio.jpg
Jacquemus, Grigio

Με προσήλωση στη διαχρονικότητα, η Chanel παραμένει πιστή σε όλα αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει μέσα στις δεκαετίες: χρυσός καμβάς, δερμάτινες λεπτομέρειες, funky πινελιές και χαρακτηριστικά logos συνθέτουν μια συλλογή-ωδή στην timeless πολυτέλεια, σε XL μέγεθος.

dolcegabbana.jpg
Dolce & Gabbana, Grigio

Το duo Dolce & Gabbana, τέλος, μέσα από την jewelry collection του εναντιώνεται στις «γκρίζες» ημέρες και χαρίζει αισιοδοξία, λανσάροντας υπερμεγέθη floral pieces σ’ έντονα χρώματα και baroque αισθητική, μ’ ένα up to date touch.

1

Εarrings

With precious stones, Bejewel.gr BUY HERE

2

Bracelet

Optimism collection, Oxette.com BUY HERE

3

Ring

GUESS, Kosmima.gr BUY HERE

4

Necklace

By Alona, Farfetch.com BUY HERE

5

Necklace

Gong Collection, Katerinaioannidis.com BUY HERE

6

Earrings

Saint Laurent, Luisaworld.com BUY HERE

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021