fbpixel

Search icon
Search
Τα hair products για μαλλιά που βγήκαν μόλις από το κομμωτήριο
MAGAZINE

Τα hair products για μαλλιά που βγήκαν μόλις από το κομμωτήριο

Mε τα iconic προϊόντα της Sebastian Professional


Ένα brand χωρίς περιορισμούς, που ακολουθεί με πάθος ένα καλλιτεχνικό όραμα, προσφέροντας πάντα νέες προτάσεις, οι οποίες οδηγούν σε μεγαλύτερη δημιουργικότητα και ελευθερία έκφρασης σε κάθε στάδιο του styling. Τα προϊόντα της Sebastian Professional είναι τα απολύτως ευέλικτα, καινοτόμα και πολυδιάστατα εργαλεία στα χέρια κάθε ειδικού, για εντυπωσιακά στιλ στα μαλλιά από το πρωί έως το βράδυ.

Επαγγελματικά και άκρως τολμηρά, δημιουργούν ανατρεπτικά looks, που κλέβουν τις εντυπώσεις. Τολμήστε να τα αναμείξετε και δημιουργήστε άφοβα, χωρίς όρια!

Trilliant

png-highres-sebastian-trilliance-150ml.jpg

Ανάλαφρο σπρέι που προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα, αφήνοντας μια ιριδίζουσα λάμψη. Περιέχει εκχύλισμα από rock crystal, για να προστατεύει την τρίχα. Ακτινοβολήστε και μαγέψτε!

Taming Elixir

png-highres-sebastian-taming-elixir-150ml.jpg

Serum λείανσης για την καταπολέμηση του φριζαρίσματος. Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο αβοκάντο, ενυδατώνει και τιθασεύει, ενώ δε βαραίνει τα μαλλιά.

No. Breaker

png-highres-no-breaker-chaplin-100ml-bottle-hr-1.jpg

Ένα υβριδικό leave-in προϊόν αναδόμησης που προετοιμάζει τα μαλλιά για το styling. Η σύνθεση του με μηλικό οξύ και πολυμερή styling, εισχωρεί βαθιά στην τρίχα, δημιουργώντας νέους δεσμούς και επαναφέροντας ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εγγυάται έως 99% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας* και χαρίζει έως και 4 εβδομάδες πιο απαλά μαλλιά.

*σε σύγκριση με σαμπουάν χωρίς μαλακτικούς παράγοντες

Potion 9

png-highres-sebastian-potion9-150ml.jpg

Το ένατο θαύμα στον κόσμο των μαλλιών. Ένα leave-in styling conditioner που φροντίζει και δίνει σχήμα στα μαλλιά. Αποτελείται από 9 εκχυλίσματα βοτάνων και βοηθά στην ενυδάτωση της τρίχας προσφέροντας κράτημα και φυσική λάμψη.

Re-shaper

png-highres-sebastian-re-shaper-hairspray-400ml.jpg

Σπρέι για δυνατό κράτημα που αντιστέκεται στην υγρασία και διευκολύνει το βούρτσισμα μετά την εφαρμογή. Αλλάξτε σχήμα και στιλ σε κάθε χτένισμα.

sebastianprofessional.com

Instagram: @sebastianpro_official | Facebook: SebastianProfessionalOfficial

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2022