fbpixel

Search icon
Search
Shopping Therapy: Tα διαχρονικά κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσετε τώρα στις εκπτώσεις
THE LOOK

Shopping Therapy: Tα διαχρονικά κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσετε τώρα στις εκπτώσεις

Η περίοδος αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσετε items που θα σας συντροφεύουν μία ζωή


Οι εκπτώσεις έχουν αρχίσει για τα καλά και όλες οι γυναίκες που αγαπάνε τη μόδα και το στιλ, θεωρούν ότι είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να «μεγαλώσουν» τη συλλογή τους τόσο στα βασικά κομμάτια όσο και στα αξεσουάρ. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ερχόμαστε αντιμέτωπες με σχέδια και items, τα οποία θέλουμε να αποκτήσουμε αλλά ξεφεύγουν από το budget μας. Τώρα όμως είναι η ευκαιρία και σας προτρέπουμε να το κάνετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είμαστε της άποψης, ότι κατά την περίοδο των εκπτώσεων αξίζει να επενδύουμε σε καλής ποιότητας διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα μπορούμε να τα έχουμε στην ντουλάπα μας για μία ζωή και θα έχουν τη δυνατότητα να μας συνοδεύσουν σε πλήθος περιστάσεων. Σίγουρα μπορείτε να επενδύσετε και σε hot trends της εκάστοτε περιόδου, αλλά μην παραλείψετε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας τουλάχιστον ένα σχέδιο, το οποίο δε θα είναι ποτέ out of fashion. Να θυμάστε ότι είναι προτιμότερο να έχουμε λίγα και καλά κομμάτια παρά πολλά, τα οποία είναι απλά τάσεις και δεν ταιριάζουν στο προσωπικό μας στιλ. Παρακάτω θα συναντήσετε έναν οδηγό με όλα τα items, τα οποία πρέπει να έχει κάθε fashion lover στη συλλογή της και μπορείτε να αποκτήσετε σε πολύ χαμηλότερη τιμή κατά τη διάρκεια της εκπτωτικής περιόδου.

Let’s go for shopping!

White shirts

white-shirt.jpg
Image source: @belenhostalet
Ένα λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μαζί με τα denim pants αποτελούν ίσως τα μόνα κομμάτια που μπορούν να ταιριάξουν σε όλες τις περιστάσεις και να πάρουν τον χαρακτήρα που θέλει η κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ιδανική για να επενδύσετε σ' ένα διαχρονικό button up shirt, το οποίο θα το έχετε στην κυριολεξία για μία ζωή και θα δημιουργήσετε υπέροχες αναμνήσεις μαζί του. 

Denim pants

denim-pants.jpg
Image source: @emmahill

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως το τζιν παντελόνι ανήκει στην ίδια κατηγορία με το λευκό πουκάμισο. Η ευελιξία και η πρακτικότητά του, του έχουν χαρίσει επάξια την πρώτη θέση στις πιο συχνές επιλογές των γυναικείων συνόλων. Ακριβώς αυτή η συχνή του χρήση πολλές φορές οδηγεί στη γρήγορη φθορά του. Ο πιο εύκολος τρόπος για να διατηρήσετε στην κατοχή σας το αγαπημένο σας τζιν για πολλά χρόνια είναι η καλή ποιότητά του. Επενδύστε σ' ένα τζιν καλού brand και μη σκεφτείτε ποτέ ξανά εάν θα πρέπει να το αποχωριστείτε. 

One piece

swimwear.jpg
Image source: @naamiross
Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν να έχουν μία πολύ μεγάλη συλλογή από μαγιό, καθώς είναι το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού και αυτό στο οποίο όλοι δίνουμε τη μεγαλύτερη σημασία. Γι' αυτόν τον λόγο πολλές φορές επιλέγουν οικονομικά κομμάτια. Ένα ολόσωμο μαγιό όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βασικό item ενός summer outfit. Επομένως, αξίζει να επενδύσετε σ' ένα one piece swimwear, το οποίο θα έχει πολύ καλή ποιότητα κι εφαρμογή για να μπορέσει να «σταθεί» σε πλήθος περιστάσεων. Μόλις βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει δε θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. 

Suits

suit.jpg
Image source: @handinfire

Τα κοστούμια τις τελευταίες σεζόν έχουν γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Το άλλοτε formal item έχει κερδίσει επάξια μία θέση σε όλες τις ώρες της ημέρας. Ταιριάζει με όλα τα υποδήματα και αξεσουάρ και θεωρείται ο «χαμαιλέων» της μόδας, καθώς προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση. Η επιλογή ενός κλασικού κοστουμιού θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Εμείς σας προτείνουμε να προτιμήσετε ουδέτερα και διαχρονικά χρώματα όπως είναι το μαύρο ή το μπεζ για να μπορείτε να «παίξετε» με τα αξεσουάρ και να του χαρίσετε τη μοντέρνα πινελιά που τόσο επιθυμείτε.

Γόβες

shoes-2.jpg
Image source: @emilisindlev

Είτε είστε fan των high heels είτε όχι, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες πρέπει πάντα να υπάρχει στην ντουλάπα σας για παν ενδεχόμενο. Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επιλέγετε να φοράτε πιο απλά παπούτσια στην καθημερινότητά σας, τότε οι εκπτώσεις είναι η κατάλληλη περίοδος για να βρείτε το ζευγάρι που σας αρέσει περισσότερο. Για όλες εμάς που αγαπάμε τη μόδα τώρα είναι η ευκαιρία να επενδύσουμε στο σχέδιο του αγαπημένου μας shoe designer που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα.

Sneakers

sneakers.jpg
Image source: @mikutas

Τα αθλητικά παπούτσια εξελίσσονται συνεχώς και η δημοτικότητά τους αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Πάντα ένα ζευγάρι sneakers καλής ποιότητας θεωρούνταν must αλλά με τη συχνότητα που τα διαλέγουμε πλέον γίνεται ακόμα πιο απαραίτητο. Μάλιστα, πολλοί γνωστοί σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει μοντέρνα σχέδια από ανακυκλώσιμα υλικά και φιλικά προς το περιβάλλον, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο διαχρονικά και ανθεκτικά. Προσθέστε τα στις πρώτες θέσεις των επιλογών σας και δε θα το μετανιώσετε.

Τσάντες

bag.jpg
Image source: @abeautyfeature

Όσο και αν η μόδα εξελίσσεται και όσο κι εάν οι αγαπημένες μας fashionistas πειραματίζονται με μοντέρνους -και πολλές φορές αταίριαστους και too much συνδυασμούς-, ο κλασικός χαρακτήρας στον κόσμο των τσαντών θα κυριαρχεί. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και υποστηρίζει ότι αγαπάει τη μόδα, πρέπει να έχει τουλάχιστον μία διαχρονική τσάντα γνωστού σχεδιαστή. Διανύουμε την καταλληλότερη περίοδο για να κάνετε αυτήν την επένδυση γι' αυτό μη χάνετε χρόνο. Βρείτε την αγαπημένη σας και αυτήν που μπορείτε να υποστηρίξετε στιλιστικά και προσθέστε την στη συλλογή σας.

Watches

watch.jpg
Image source: @carodaur

Τα ρολόγια θεωρούνται κόσμημα. Πόσες φορές αρκεί μόνο αυτό το αξεσουάρ για να δώσει την απαραίτητη λάμψη στα σύνολά σας; Η απόκτηση ενός ακριβού και πολύ καλού ρολογιού αποτελεί μεγάλη επιθυμία όλων των γυναικών. Μη διστάσετε λοιπόν αυτήν την περίοδο να αναζητήσετε το αγαπημένο σας και αυτό που έχετε ήδη στη buy list και το πιο πιθανό είναι να έχει φτάσει η στιγμή που θα το αποκτήσετε.