fbpixel

Search icon
Search
Πώς να φορέσετε με στιλ το denim jacket
STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε με στιλ το denim jacket

Όλα τα μυστικά για να εντυπωσιάσετε


Για τη SS23 season τα denim items βρίσκονται στα καλύτερά τους. Έχουν επιστρέψει πιο δυναμικά και ανανεωμένα από ποτέ κι έχουν κατακτήσει μία πολύ σημαντική θέση σε κάθε γκαρνταρόμπα, ανεξαρτήτως στιλ και προσωπικότητας. Μετά από τα παντελόνια, τα πιο διαδεδομένα σχέδια κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου είναι τα τζιν jacket. Μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ παράλληλα είναι ιδανική επιλογή για τις έντονες και συχνές εναλλαγές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα τα συναντήσετε από cropped μέχρι oversized γραμμές ανάλογα με τον σωματότυπό σας κι από classic blue jean αποχρώσεις μέχρι πιο σκούρες ανάλογα τις προτιμήσεις σας.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο hot styling tips για να φορέσετε το τζιν πανωφόρι σας με απόλυτο στιλ!

Denim all the way 

59f4f03725358d3c1dabc202cf5932ae.jpeg

Αν επιθυμείτε να φορέσετε την "τελετυαία λέξη της μόδας" τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να δημιουργήσετε ένα denim on denim look. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι να συνδυάσετε το τζιν παντελόνι σας με το αντίστοιχο πανωφόρι. Βασικό στοιχείο που πρέπει να έχετε κατά νου, όταν θα επιλέξετε να δημιουργήστε αυτό το "πάντρεμα" είναι οι αποχρώσεις. Οι τζιν τόνοι των κομματιών σας καλό θα είναι να βαδίζουν στην ίδια χρωματική παλέτα για να υπάρχει αρμονία. Παρ' όλα αυτά αν θέλετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας, ο συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων θα εντυπωσιάσει. Για πιο "χαλαρές" εμφανίσεις προτιμήστε slouchy γραμμές που θα σας χαρίσουν άνεση. 

Day to night 

893c3e2015f2d07af363dc31c340214c.jpeg

Ποιος είπε ότι ένα denim jacket δεν μπορεί να σας συνοδεύσει και σε πιο επίσημες περιστάσης; Σημασία έχει το σχέδιο που θα επιλέξετε αλλά και το styling. Τα κομμάτια σε πιο χαλαρές γραμμές και πιο φαρδιά μανίκια, συνδυάζονται υπέροχα με φορέματα αλλά και κοστούμια, καθώς χαρίζουν μία απόλυτη αρμονία σε δύο φαινομενικά αταίριαστα styles. Όσον αφορά τα παπούτσια προτιμήστε loafes, mules ακόμα και ψηλοτάκουνα σανδάλια σε έντονες αποχρώσεις. Ο πιο εύκολος τρόπος; Ένα total black look μαζί με denim jacket από πάνω. 

Basics are the best

313ca4c7729a10aa3bdb5290a16893a9.jpeg

Η επιστροφή της μόδας στις αρχές του μινιμαλισμού και της απλότητας έχουν θέσει τα basics κομμάτια στο επίκεντρο. Ένα τζιν πανωφόρι χαρακτηρίζεται από την απόλυτη ευελιξία, κι έτσι ο συνδυασμός τους με τα essentials της γυναικείας μπορεί να το απογειώσει. Επιλέξτε ένα striped shirt μαζί με midi skirts ή straight leg trousers. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με denim jacket κι ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια. Θα το λατρέψετε!

Team with tailored pants

ca904a3728b9517e10e8c272691d7e2c.jpeg

Το ψηλόμεσο, high weist trouser είναι μία από τις most-wanted silhouettes της σεζόν. Άνετα αλλά και "έξυπνα", αντιπροσωπεύουν το τέλειο μεταβατικό κομμάτι για να μας μεταφέρει από τις μουντές ημέρες σ' αυτές με τις υψολέτερες θεροκρασίες. Σύμφωνα με τους fashion gurus, ο συνδυασμός τους μαζί με το τζιν πανωφόρι σάς είναι η επιτομή του 2023 σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρουσιάσετε μία κομψή και ταυτόγχρονα "χαλαρή" εμφάνιση. Το "κλειδί" εδώ είναι να επιλέξετε ένα παντελόνι που εφαρμόζει γύρω από τη μέση για να εξισορροπεί τον όγκο. Οι τάσεις της φετινής σεζόν τοποθετούν τα απλά tank tops στις πρώτες θέσεις και εμείς δεν γίνεται να τους αντισταθούμε. Ταιριάξτε το παντελόνι σας με το κλασικό φανέλάκι, προσθέστε το πανωφόρι σας κι ένα ζευγάρι statement sunglasses και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσετε.