fbpixel

Search icon
Search
Perfect Sleep: Τα μυστικά των A-listers για έναν καλό ύπνο
WELLNESS

Perfect Sleep: Τα μυστικά των A-listers για έναν καλό ύπνο

Μήπως αξίζει να ακολουθήσετε τα δικά τους tips;


Μπορεί να ακούγεται αρκετά υπερβολικό, ωστόσο, είναι γεγονός πως στις μέρες μας ένας καλός και απολαυστικός ύπνος, μπορεί να χαρακτηριστεί ως είδος πολυτελείας. Τα απαιτητικά ωράρια, το άγχος και το έντονο stress προκαλούν σε πολλές περιπτώσεις αϋπνίες και διαταράσσουν την bedtime routine μας, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται σημαντικά η καθημερινότητά μας. Ο ύπνος αποτελεί βασικό κομμάτι της ζωής μας, όμως δεν πρόκειται για μία εύκολη υπόθεση. Οι διάσημες celebrities -ωστόσο- έρχονται να δώσουν τη δική τους λύση, έχοντας ανακαλύψει τους τρόπους, με τους οποίους καταφέρνουν να διατηρούν σταθερή τη βραδινή τους ρουτίνα.

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε τα μυστικά των A-listers, που θα αλλάξουν τη ζωή σας asap!

Απολαύστε τον βραδινό ύπνο περισσότερο από ποτέ!

Bella Hadid

shutterstock-1123283219.jpg

Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και τα τελευταία χρόνια, την έχουμε δει να ενώνει τις δυνάμεις της με τα πιο γνωστά brands. Η Bella Hadid, είναι μία γυναίκα που έχει δώσει μεγάλη μάχη για την ψυχική της υγεία κι έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, που επηρέασαν σημαντικά και τη βραδινή της ρουτίνα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ξεκουραστεί και να αποφορτιστεί πλήρως. Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο βρήκε τη λύση. Ποιο είναι το δικό της μυστικό; «Πρόσφατα άρχισα να ακούω μουσική διαλογισμού πριν τον ύπνο. Μου χαρίζει πιο βαθύ ύπνο, ακόμη κι όταν έχω πολύ λίγες ώρες μπροστά μου λόγω μίας επαγγελματικής υποχρέωσης. Συνήθως στο τέταρτο τραγούδι με έχει ήδη πάρει ο ύπνος», έχει εξομολογηθεί η Bella σε συνέντευξή της κι αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία πολύ εύκολη προσθήκη, που μπορεί να κάνει σημαντική διαφορά.

Salma Hayek

shutterstock-1037962912.jpg

Εξίσου γεμάτη, είναι η καθημερινότητα και για την Salma Hayek. Ειδικά σε περιόδους όπου συμμετέχει στα γυρίσματα κάποιας μεγάλης παραγωγής του Hollywood, η πασίγνωστη ηθοποιός βλέπει την καθημερινότητά της να αλλάζει σημαντικά. Φυσικά, δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι διαταράσσεται ακόμη κι ο βραδινός της ύπνος, ωστόσο, η Hayek έχει βρει τη λύση και τον κατάλληλο τρόπο, για να το αντιμετωπίζει όλο αυτό. «Νομίζω ότι ένα ρόφημα εμπλουτισμένο με ασβέστιο και μαγνήσιο είναι αυτό που μου κάνει καλό και με βοηθάει πλέον σε σημαντικό βαθμό. Κάνει καλό στον ύπνο, αλλά και στην πέψη. Μπορώ να κοιμάμαι καλά και να ξεκουράζομαι, μετά από μία απαιτητική μέρα και πραγματικά, το προτείνω σε όλους», σημειώνει η διάσημη ηθοποιός και μας προτρέπει όλους να την ακολουθήσουμε.

Miranda Kerr

shutterstock-2291334225.jpg

Έχει συνδέσει το όνομά της με τα πιο iconic brands. Την έχουμε δει να περπατάει στην πασαρέλα με απίστευτο τρόπο και να μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί -λοιπόν- ότι και η Miranda Kerr, έχει αντιμετωπίσει σημαντικές δυσκολίες με τον ύπνο της σε διάφορες περιόδους της ζωής της. Το θρυλικό μοντέλο, που έχει δημιουργήσει πλέον και το δικό της beauty brand που περιλαμβάνει μία σειρά από clean products για κάθε γυναίκα, έχει βρει τη λύση κι όπως έχει εξομολογηθεί, το δικό της μυστικό είναι η λεβάντα: «Το βράδυ ψεκάζω ένα σπρέι με αιθέριο έλαιο λεβάντας το μαξιλάρι, όλο το κρεβάτι, αλλά ακόμη και το πρόσωπό μου. Αυτό είναι το μυστικό μου. Η λεβάντα είναι πολύ χαλαρωτική και έχω πάντα στο σπρέι δίπλα στο κρεβάτι μου».

Mariah Carey

shutterstock-1446543515.jpg

Η Mariah Carey από τη δική της μεριά, λέει ένα μεγάλο «ναι» στους υγραντήρες και τους τοποθετεί στο υπνοδωμάτιό της, έχοντας παρατηρήσει σημαντική διαφορά στη βραδινή της ρουτίνα. Έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και όπως έχει εξηγήσει ακόμη και σε συνεντεύξεις της, σε μεγάλα διαστήματα της ζωής της αδυνατούσε να κοιμηθεί και είδε την καθημερινότητά της να γίνεται πολύ κουραστική. Τι είναι αυτό που τα άλλαξε όλα; «Έχω κυριολεκτικά 20 υγραντήρες γύρω από το κρεβάτι μου. Βασικά είναι σαν να κοιμάσαι σε δωμάτιο ατμού. Το κρεβάτι μου είναι στρωμένο με πετσετέ σεντόνια, το ταβάνι έχει κλήση για να μην πέφτει πάνω μου το νερό από τους υδρατμούς και η τηλεόραση είναι σε μια προθήκη από γυαλί. Είναι ένα ιδιαίτερο σκηνικό και πραγματικά, με βοηθάει πάρα πολύ», έχει πει η Carey, που βρήκε τη λύση και πλέον, έχει παρατηρήσει σημαντική διαφορά σε όλα τα επίπεδα.

Jennifer Aniston

shutterstock-2282218003.jpg

Το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και είναι ενδεικτικό, ότι άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον της έχουν εκφράσει την έντονη ανησυχία τους, για την ψυχική της υγεία, μετά από σημαντικές απώλειες ανθρώπων που αγαπούσε πολύ. Ο θάνατος του Matthew Perry ήρθε να κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για την Jennifer Aniston, με την ηθοποιό να δίνει πλέον τη δική της μάχη, προκειμένου να επιστρέψει ξανά το χαμόγελο στο πρόσωπό της. Στο παρελθόν, η διάσημη ηθοποιός έχει μιλήσει για το δικό της μυστικό, που της εξασφαλίζει έναν σταθερό και καλό ύπνο κι αυτό που τη βοηθά, είναι ο... αποχωρισμός από το smartphone της. «Το βασικό μου μυστικό για καλό ύπνο είναι να κοιμάμαι με το κινητό μου τουλάχιστον 2 μέτρα μακριά από το κρεβάτι μου. Με έχει βοηθήσει πολύ. Κάνω και ένα μικρό διαλογισμό πριν τον ύπνο, έστω και για 5 λεπτά... Το πιο σημαντικό απ'όλα είναι να κλείνεις κάθε ηλεκτρική συσκευή μία ώρα πριν τον ύπνο. Είναι μεγάλο πράγμα!», έχει πει η Aniston.

Karlie Kloss

shutterstock-426149599.jpg

Η Karlie Kloss έχει αντιμετωπίσει σε αρκετές περιόδους της ζωής της προβλήματα με τον ύπνο και τη βραδινή της ρουτίνα. Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και το άκρως απαιτητικό πρόγραμμα, ήταν η... πηγή του κακού, ωστόσο, το θρυλικό μοντέλο βρήκε τη λύση και είδε τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο, γι' αυτό και θέλησε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία. «Ειδικά όταν έχω νυχτερινή πτήση, μου αρέσει να παίρνω ένα συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη για να κοιμάμαι καλά γιατί ξέρω πως με το που φτάσω στον προορισμό μου θα ξεκινήσει μια δραστήρια ημέρα. Προτιμώ τις σταγόνες μελατονίνης και όχι τις ταμπλέτες, γιατί πιστεύω ότι λειτουργούν πιο γρήγορα», έχει εξηγήσει κι αν κι εσείς παρατηρείτε σημαντικές διαταραχές στον ύπνο σας, ίσως αξίζει να την ακολουθήσετε.

Αναλάβετε δράση και δείτε την καθημερινότητά σας να αλλάζει!