fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωσε ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

2-MSn0s.jpg

Xάρηκα ιδιαίτερα στην είδηση πως ο Μίνως Μάτσας και η HOPEgenesis -τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και την τήρηση αποστάσεων φυσικά- διοργανώνουν μια μουσική μυσταγωγία για μία και μοναδική βραδιά στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα. Ο βραβευμένος συνθέτης με την συμμετοχή των εξαιρετικών ερμηνευτών Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κώστα Τριανταφυλλίδη καθώς και επτά διακεκριμένων μουσικών θα παρουσιάσει τους πιο σημαντικούς κύκλους τραγουδιών της πορείας του, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20.30.

Βαθμολογία: 10/10

Not

2-j7atU.png

To τέλος του καλοκαιριού μας προετοιμάζει για ένα φθινόπωρο διαφορετικό, που βέβαια θα καταφέρει και αυτό να «φωλιάσει» με έναν ιδιαίτερο τρόπο στην καρδιά μας. Η ολοκλήρωση μιας ανέμελης περιόδου είναι πιο κοντά από ποτέ και όσο και αν μας αρέσουν τα νέα ξεκινήματα δεν μπορούμε να μην λησμονούμε τις καυτές καλοκαιρινές ημέρες δίπλα στις χρυσές αμμουδιές και την ακροθαλασσιά...

Βαθμολογία: 6/10

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

top-new-era-verde-c.jpg

Oι Havaianas και New Era ενώνουν τις δυνάμεις τους για τις πιο coοl street style εμφανίσεις. Οι δύο κορυφαίες μάρκες παγκόσμιας εμβέλειας, ανακοινώνουν μια νέα συνεργασία για τον εορτασμό των 100 χρόνων του brand, New Era, προσφέροντας άνεση και ευτυχία στις πιο cool streetwear εμφανίσεις. Τα δύο brands, ηγέτες στο είδος τους, λανσάρουν μια νέα συλλογή με την ονομασία "Step in Joy". Αυτή αποτελείται από δύο σχέδια που αποτυπώνονται στο εμβληματικό μοντέλο TOP της Havaianas, ένα bucket hat, ένα μονόχρωμο 9FORTTY καπέλο και ένα 9TWENTY καπέλο σε τέσσερις χρωματικές παραλλαγές. Όλα τα είδη της συλλογής έχουν πάνω τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και των δύο brands. Όλες οι δημιουργίες σηματοδοτούν τη σύνδεση της παραλίας που αντιπροσωπεύει η Havaianas με το street style της New Era. Τα προϊόντα σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να γίνουν cool συνδυασμοί μεταξύ τους, καθώς το κάθε σχέδιο flip flop ταιριάζει και με το αντίστοιχο καπέλο. Μας αρέσουν πολύ!

Βαθμολογία: 10/10

Not

b1126f58016e09bbb1513f87a0a93b31.jpg

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για τους μήνες που επρόκειτο να ακολουθήσουν είναι τα leather items. Στην πραγματικότητα δεν τ’ αφήσαμε ποτέ στην άκρη αφού τα κορίτσια του street style τα επέλεγαν πολύ συχνά και κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους εμφανίσεων. Υπάρχει μία μικρή παγίδα σ’ αυτά τα κομμάτια, η οποία πραγματικά μπορεί να «καταστρέψει» την εμφάνιση σας. Η ποιότητα του δέρματος. Προφανώς και δεν αναφερόμαστε σε real leather, αφού το μεγαλύτερο μέρος της βιομηχανίας της μόδας μάχεται για την κατάργηση τους. Πολλές γυναίκες αποφασίζουν να επενδύσουν σ’ ένα κομμάτι, ασχέτως την ποιότητα του, μόνο και μόνο επειδή ανήκει στις τάσεις. Η μόδα είναι φαντασία, προσωπικότητα και καθημερινός πειραματισμός. Προσπαθήστε να κρατάτε τον πήχη ψηλά στις επιλογές και στις εμφανίσεις σας. Κάντε μία καλή έρευνα πριν καταλήξετε κάπου και μη βιάζεστε να «ακολουθήσετε» τις τάσεις!

Βαθμολογία: 5/10

Kωνσταντίνος Τανιάς 

Hot

1-bgx21.jpg

Διανύοντας τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, έφερα και πάλι στο μυαλό μου τα cozy items που θα διεκδικήσουν σιγά σιγά τη θέση τους στις ντουλάπες ανδρών και γυναικών. Μπορεί οι θερμοκρασίες να βρίσκονται ακόμα στα ύψη, αλλά επειδή το φθινόπωρο είναι πιο κοντά από ποτέ ήδη πολλοί από εμάς ανατρέχουμε στις αγαπημένες web platforms για να αντλήσουμε έμπνευση για τα outfits που πρόκειται να κάνουμε εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος. Η μεταβατική αυτή περίοδος, είναι ό,τι πρέπει για να εντάξουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις το πολυπόθητο layering, το οποίο θα μας βολέψει σε day to night σύνολο -ειδικά όταν ο καιρός θα αρχίσει να εμφανίζει τις πρώτες του φθινοπωρινές μεταβολές. Επίσης, ήρθε η στιγμή να λησμονήσουμε τα hoodies και τα πλεκτά που κυριαρχούν στα streetstyles ανά τις δεκαετίες και βολεύουν τον καθένα, ανεξαρτήτως φύλου, χρονικής στιγμής μέσα στην ημέρα, ακόμα και work place. Πλέον, μπορούμε να φορέσουμε τα πάντα, παντού και σε αυτό ποντάρει ο κόσμος της μόδας κατά την τρέχουσα εποχή. Keep your style & happy fall season!

Βαθμολογία: 9/10

Not

shutterstock-1155917752.jpg

Γράφοντας για προσωπικό στιλ και για τα κομμάτια που επιστρατεύει αυτή η χρονική περίοδος, φέρνω ξανά στο μυαλό μου όλους εκείνους που προσπαθούν να αποκτήσουν μια εικόνα τελείως διαφορετική από το πραγματικό τους γούστου. Υιοθετώντας ένα στιλ που βασίζεται σε όσα βλέπουν είτε στις διαδικτυακές πλατφόρμες είτε στον πραγματικό κόσμο, χάνεται το ενδιαφέρον κομμάτι του πειραματισμού, της συγκέντρωσης των στοιχείων του χαρακτήρα με τα αντίστοιχα ρούχα, της αποτύπωσης των πεποιθήσεων και της διάθεσης που θέλουν να εκφράσουν. Γιατί, όπως θα έπρεπε να θεωρείται αυταπόδεικτο, ο τρόπος που ο καθένας επιλέγει να ντύνεται αποτελεί μέσο έκφρασης συναισθημάτων κι αυτό είναι κάτι που ισχύει από πάντα, με το παρόν να αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να το αντιληφθούν όλοι. Τώρα που τα πρότυπα ομορφιάς και τα επιδραστικά public figures, προβάλλονται όσο ποτέ και φανερώνουν μια ίδια -ίσως και πιο έντονη- κατάσταση και για το μέλλον. Θυμηθείτε να είστε ο εαυτός σας και να το δηλώνετε μέσα από τις εικόνες που δημιουργείτε και όλα όσα πιστεύετε!

Βαθμολογία: 3/10