fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

unnamed-zRX1a.jpg

Βαθμολογία: 9/10

The year of the tiger: Η τίγρης του κινέζικου ημερολογίου ήδη έχει αρχίσει και σαρώνει στα fashion reports! Mε στόχο κυρίως την ασιατική αγορά οι fashion οίκοι αφιερώνουν συλλογές μόδας με εξωτικό χαρακτήρα και την ιερή τίγρη σε πρώτο πλάνο ταράζοντας τα νερά με δημιουργικό τρόπο. Οίκοι, όπως η Gucci και η Prada, την τοποθετούν στο επίκεντρο των νέων τους συλλογών.

Not

best-street-style-milan-spring-2020.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Αυτό που με ενοχλεί τελευταία είναι το απίθανο «πανηγύρι» της ανοιξιάτικης μόδας που ναι μεν περιέχει τα πάντα από άποψη στιλ, trends που επανέρχονται και δημιουργική τρέλα, έχει παράλληλα και μια πραγματικά ugly διάσταση που ξενίζει και γίνεται απωθητική πολλές φορές.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

unnamed-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Το γεγονός ότι η Zendaya αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons της νέα γενιάς είναι πλέον ξεκάθαρο μέσα από κάθε εμφάνισή της! Το καθένα από τα looks της έχει να διηγηθεί και από μια μοναδική ιστορία, στην οποία αξίζει να εντρυφήσει κάθε fashion lover. Όπως, για παράδειγμα, η πολύ πρόσφατα εμφάνισή της στην πρεμιέρα του νέου Euphoria, όπου τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα χάρη στο υπέροχο ριγέ vintage φόρεμα της, με την υπογραφή του οίκου Valentino. To tribute στον Valentino των '90s απέδειξε πως η μόδα κάνει κύκλους και πως τέτοια κομμάτια είναι timeless τώρα και για πάντα!

Not

unnamed-2.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Τελευταία, μια αγαπημένη συνήθεια είναι να παρακολουθώ ταινίες στο σινεμά -κάτι το οποίο μπορώ να πω πως μου είχε λείψει αρκετά και είχα ξεχάσει το πόσο μεγάλη διαφορά έχει αυτή η συνήθεια μέσα σε οποιαδήποτε κινηματογραφική αίθουσα σε σχέση με την παρακολούθηση στο σπίτι. Το Matrix 4, ωστόσο, θεωρώ πως δεν είχε τίποτα από τα τρία προηγούμενα, παρά το γεγονός πως η ιστορία παραμένει παρεμφερής. Η πλοκή της συγκεκριμένης δεν κατάφερε να με κρατήσει με αμείωτο το ενδιαφέρον και δεν είχε τη δράση και τη φαντασία που περίμενα.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

balmain-x-barbie.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μία νέα κυκλοφορία κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο οίκος Balmain και ο Olivier Rousteing συνεργάζονται με την Barbie, καθώς τον περασμένο Μάρτιο μαζί με τη Μattel και δημιούργησε Barbie CGI models για την καμπάνια της φθινοπωρινής συλλογής. Πριν από δύο μέρες ο γαλλικός οίκος και η Barbie ανακοίνωσαν μία ιδιάιτερη συνεργασία, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Αποτελείται τόσο από μια συλλογή που θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον όσο και από μια σειρά αποκλειστικών NFTs, τα οποία σηματοδοτούν την πρώτη εμφάνιση της μάρκας Barbie στον χώρο της ψηφιακής τέχνης.

Not

tzoumas.jpeg

Βαθμολογία: 0/10

Ένας άνθρωπος που συμπαθώ και εκτιμώ ιδιαίτερα για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, έκανε μία τραγική δήλωση. Όπως είπα χαρακτηρίστικά "οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σ' έναν βαθμό, στη φλυαρία των γυναικών". Όχι κύριε Τζούμα, οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο ευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει χωρίς παιδεία, αγαπή και προσοχή. Σε ανθρώπους γεμάτους κόμπλεξ και φόβους, που δεν αγαπάνε τον εαυτό τους και προσπαθούν να τα καλύψουν γιατί δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν. Σε ανθρώπους που ακόμα συνεχίζουν να πιστεύουν πως το να είσαι άντρας, γυναίκα, γκέι, στρέι, τρανς ή non-binary κρύβει κάποια διαφορά!

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

unnamed-6.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Μια από τις τάσεις της σεζόν είναι τα πυκνά, έντονα φρύδια, που χαρίζουν έναν ξεχωριστό χαρακτήρα σε όλο το πρόσωπο. Η τεχνική του brow lift, κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους fans και θεωρώντας ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό, πρόσφατα τη δοκίμασα κι εγώ. Αν θέλετε να υιοθετήσετε κι εσείς το συγκεκριμένο look, είναι κάτι που σας συστήνω ανεπιφύλακτα να κάνετε, γιατί πραγματικά το αποτέλεσμα εκτός από εντυπωσιακό, έχει και μεγάλη διάρκεια, που φτάνει τις 5-6 εβδομάδες. Δοκιμάστε το κι εσείς και θα το λατρέψετε!

Not

unnamed-4.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποτελεί κεντρικό πρόσωπο τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή το ταξίδι του στην Αυστραλία, για ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά της σεζόν. Ο 34χρονος τενίστας, που ανήκει στο Top3 του κόσμου, γνώριζε εδώ και μήνες ότι ο εμβολιασμός ήταν απαραίτητος, προκειμένου να παίξει στο Australian Open, ωστόσο δεν το έκανε. Υποστηρίζοντας πως έχει νοσήσει στους τελευταίους έξι μήνες, ο Σέρβος ταξίδεψε στη χώρα, ωστόσο, δεν του επετράπη η είσοδος με το τοπίο να ξεκαθαρίζει τη Δευτέρα. Αφήνοντας στην άκρη το θέμα με τους εμβολιασμούς και το τι είναι σωστό και τι λάθος, προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απαιτούν ορισμένοι να γίνει εξαίρεση για έναν αθλητή, σε μία χώρα όπου ο κόσμος «βράζει», μετά τα πολλά, διαδοχικά lockdown. Για ποιο λόγο να υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα στους απλούς πολίτες και τους αθλητές;

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

unnamed-3.jpg

Βαθμολογία: 10/10

H εξαιρετική ταινία "Don't look up" την οποία ο καθένας εξέλαβε διαφορετικά ήρθε για να αποδείξει πως η σάτιρα μπορεί να χωρέσει υπέροχα μέσα σε 2 ώρες. Με εξαιρετικούς ηθοποιούς και με ένα χιούμουρ που δείχνει τη θλιβερη πραγματικότητα των ημερών μας, απέδειξε πως οι κοινωνική δικτύωση και οι παγκόσμιες ηγεσίες έχουν πάντα τη δική τους ματιά και έναν μοναδικό τρόπο να επιβάλλονται, ακόμη και όταν η καταστροφή είναι πιο κοντά από ποτέ.

Not

unnamed-5.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Συστήθηκε ως ιστορικό υπερθέαμα και ως η ακριβότερη ελληνική παραγωγή. Πλαισιώθηκε από ένα cast που κάποιοι ίσως θα ζήλευαν και τελικά έγινε μια ταινία όπου η κάμερα φαίνεται να ακολουθεί την πρωταγωνίστρια. Η ιστορία της Μικρασιατικής Καταστροφής που για τους Έλληνες θα παραμένει πάντα επίκαιρη ίσως θα ήταν σημαντικό την επόμενη φορά να παρουσιαστεί με λιγότερη εμμονή στην προσωπική επίδειξη.