fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Office looks: Τα κομμάτια που θα σας «λύσουν» τα χέρια στις καθημερινές σας εμφανίσεις

Τα must have items για πλήρως updated σύνολα


Office looks: Τα κομμάτια που θα σας «λύσουν» τα χέρια στις καθημερινές σας εμφανίσεις

Η εύρεση του ιδανικού συνόλου για τα πρωινά στο γραφείο αποτελεί μία καθημερινή διαδικασία. Πολλές φόρες είτε λόγω κούρασης είτε λόγω πολλών υποχρεώσεων μας δυσκολεύει, καταλήγοντας για ακόμα μία φορά στη φράση «δεν έχω τι να βάλω». Η φετινή σεζόν είναι γεμάτη από απλά και διαχρονικά κομμάτια, τα οποία μας βοηθάνε να δημιουργήσουμε εύκολα, αλλά παράλληλα updated σύνολα όχι μόνο για τις εμφανίσεις μας στον χώρο εργασίας, αλλά και για τυχόν after work drink ή μία απογευματινή βόλτα με φίλους.

Κυρίως τη χειμερινή περίοδο έχουμε την ανάγκη να δημιουργούμε office looks, τα οποία θα μας χαρίζουν την απαραίτητη θερμοκρασία, άνεση κι ευελιξία. Το μυστικό της επιτυχίας είναι απλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επενδύσετε σε βασικά και πρακτικά κομμάτια που θα μπορείτε να τα συνδυάσετε με πολλούς τρόπους και να «χτίσετε» μοντέρνα σύνολα μαζί τους.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο iconic items για πλήρως ενημερωμένες εμφανίσεις στο γραφείο μέσα σε μόλις λίγα λεπτά!

Cape

office-2.jpg
Image source: @thezoereport

Το πανωφόρι είναι αναπόσπαστο κομμάτι των χειμερινών εμφανίσεων. Μάλιστα, είναι το item εκείνο που δημιουργεί και την πρώτη εντύπωση. Για να χαρίσετε μία ανανέωση στην εικόνα σας, προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα από τα πιο it outwears της φετινής σεζόν, στην κάπα. Ιδανική επιλογή για τους μήνες που διανύουμε, ενώ αν θέλετε να προσθέσετε παραπάνω θερμότητα στο σύνολό σας μπορείτε να τη φορέσετε πάνω από ένα leather jacket. Θα τις λατρέψετε.

Shirt

office-5.jpg
Image source: @juliesfi

Αν υπάρχει ένα κομμάτι, το οποίο είναι απόλυτα συνυφασμένο με τις εμφανίσεις στο γραφείο, τότε αυτό σίγουρα είναι το πουκάμισο. Εκτός αυτού όμως τα button up shirts μπορούν να χρησιμοποιηθούν για υπέροχα layerings μαζί μ’ ένα πουλόβερ ή ένα πλεκτό γιλέκο. Φυσικά και η λευκή εκδοχή είναι η πιο συνηθισμένη, αλλά εμείς σας συστήνουμε να «παίξετε» με τα χρώματα και τις υφές και να δώσετε μία πιο fun διάθεση στα office looks.

Blazer

office-4.jpg
Image source: @pepamack

Ένα από τα αγαπημένα items των fashionistas. Η τεράστια ποικιλία σε σχέδια, μήκη και χρώματα τα έχει κάνει να μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για τα πρωινά στον χώρο εργασίας προσθέτουν άνεση και στιλ. Μπορείτε να κινηθείτε σε κλασικές και «αυστηρές» γραμμές, αλλά και σε πιο oversized designs, δημιουργώντας μία πιο cool αισθητική. Εμείς σίγουρα ψηφίζουμε το δεύτερο!

Leather

office-6.jpg
Image source: @emilisindlev

Είτε το έχετε αποδεχθεί είτε όχι, αν θέλετε να ακολουθείτε τους κανόνες της μόδας και του street style πρέπει να υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σας τουλάχιστον ένα δερμάτινο κομμάτι. Όσον αφορά τα office looks, εμείς προτείνουμε να κινηθείτε σε leather midi skirts. Μπορείτε να τις ταιριάξετε μ’ ένα πουλόβερ σε έντονη απόχρωση όπως είναι το κόκκινο ή ακόμα και να δημιουργήσετε το απόλυτο total leather outfit και να «κλέψετε» την παράσταση. Όποιο κι αν αποφασίσετε να παρουσιάσετε, η δερμάτινη φούστα είναι must.

High knee boots

office-3.jpg
Image source: @venswifestyle


Οι μπότες μέχρι το γόνατο φαίνεται ότι θα είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο για τον φετινό χειμώνα. Είναι μία υπέροχη εναλλακτική για day to night looks. Plus, μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα κομμάτια που υπάρχουν στην ντουλάπα μας και να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μία όμορφη σιλουέτα. Η μαύρη εκδοχή τους είναι η πιο συνηθισμένη και η πιο πρακτική. Αν επιθυμείτε να επενδύσετε σε κάτι διαφορετικό, επιλέξτε μπορντό ή καφέ αποχρώσεις.

Loafers

office-1.jpg

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρούμε όλο και περισσότερες γυναίκες να προσθέτουν αυτό το στιλ υποδημάτων στη συλλογή τους. Έχουν τη δυνατότητα να φορεθούν όλο τον χρόνο και με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Για πιο απλά looks συνδυάστε με loose pants ενώ για πιο cool –αν το επιτρέπει ο χώρος εργασίας σας- μ’ ένα ζευγάρι κάλτσες και mini skirt.

1

Embroidered folkloric cape

Home, ZEUS & ΔΙΟΝΕ BUY HERE

2

Re-Find cotton poplin shirt

MaxMara BUY HERE

3

Technical gabardine blazer

Bottega Veneta, Mytheresa.com BUY HERE

4

Imitation leather skirt

H&M BUY HERE

5

Knee high boots

Red Valentino, Kalogirou BUY HERE

6

Leather tessel loafer

Karida BUY HERE